404 ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 2 دقیقه قبل، JvDAdler گفته است: انلاین نمیشی میخوای چیکا میخوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 @404 یعنی اگر راجع هندسه حرفی بزنی میام برات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 (ویرایش شده) در 14 ساعت قبل، iKamyar گفته است: داداش نگاه کن انواع حالت همنهشتی داریم ض ض ض، ز ض ز، ض ز ض، و ز، اینارو ملتفت شدی؟ اینا که ایزین یه 2 تا حالت دیگه هم داریم برا قاعم الزائیه یه وز وض ویرایش شده May 22, 2022 توسط Holly نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 17 دقیقه قبل، Holly گفته است: اینا که ایزین یه 2 تا حالت دیگه هم داریم برا قاعم الزائیه یه وز وض می دونم ایزی هستن باو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 1 ساعت قبل، Camera گفته است: @404 یعنی اگر راجع هندسه حرفی بزنی میام برات خوندم یکم واقعا چیز خاصی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 @Sepehr @Asli @Holly @iKamyar @404 امتحان رو خراب کردم. ممکنه از 10 پایین تر بگیرم. شما چطورید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 2 دقیقه قبل، Camera گفته است: @Sepehr @Asli @Holly @iKamyar @404 امتحان رو خراب کردم. ممکنه از 10 پایین تر بگیرم. شما چطورید؟ من هیچی نخوندم ولی امتحان آسون بود نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در هم اکنون، Sepehr گفته است: من هیچی نخوندم ولی امتحان آسون بود کاش امتحان های ما هم آسون بودن هیی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 8 دقیقه قبل، Camera گفته است: امتحان رو خراب کردم. ممکنه از 10 پایین تر بگیرم. شما چطورید؟ 20 میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۱ در 07:27، Camera گفته است: فکر میکنی زیست سخت تر از هندسه هست؟ همه برید کنار منطق از همه اینا سخت تره مثلا میگه این در باز است باز اسم یک پرنده شکاریست ثابت کنید که در پرنده نیست نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 17 دقیقه قبل، Mysterious گفته است: همه برید کنار منطق از همه اینا سخت تره مثلا میگه این در باز است باز اسم یک پرنده شکاریست ثابت کنید که در پرنده نیست این مسیله منطق رو به روش هندسی و با کمک عوامل زیست حل میکنم. با کمک استدلال برهان خلف هندسه فرض:در=باز ، باز=پرنده شکاری حکم: در # پرنده شکاری طبق جمله بالا: در=باز طبق ادبیات: باز = پرنده شکاری =》 زاویه بیرونی باز = در + پرنده شکاری پرنده شکاری ~ جانور در ~ شی در # پرنده شکاری کیف کردین؟ @AbbasMZ @404 @iKamyar @V0ID نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 29 دقیقه قبل، Camera گفته است: این مسیله منطق رو به روش هندسی و با کمک عوامل زیست حل میکنم. با کمک استدلال برهان خلف هندسه فرض:در=باز ، باز=پرنده شکاری حکم: در # پرنده شکاری طبق جمله بالا: در=باز طبق ادبیات: باز = پرنده شکاری =》 زاویه بیرونی باز = در + پرنده شکاری پرنده شکاری ~ جانور در ~ شی در # پرنده شکاری کیف کردین؟ @AbbasMZ @404 @iKamyar @V0ID من همینو به صورت زیستی حل میکنم. در غیر زندس، باز هم زندس، در هم بازه، ولی اون باز نیست یه باز دیگس. پس در زنده نیس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 در 19 ساعت قبل، 404 گفته است: من همینو به صورت زیستی حل میکنم. در غیر زندس، باز هم زندس، در هم بازه، ولی اون باز نیست یه باز دیگس. پس در زنده نیس پس چرا اسمش بازه اگر پرنده نیست؟ باید با اصطلاحات منطقی ثابت کنین باز نیست در 19 ساعت قبل، Camera گفته است: این مسیله منطق رو به روش هندسی و با کمک عوامل زیست حل میکنم. با کمک استدلال برهان خلف هندسه فرض:در=باز ، باز=پرنده شکاری حکم: در # پرنده شکاری طبق جمله بالا: در=باز طبق ادبیات: باز = پرنده شکاری =》 زاویه بیرونی باز = در + پرنده شکاری پرنده شکاری ~ جانور در ~ شی در # پرنده شکاری کیف کردین؟ @AbbasMZ @404 @iKamyar @V0ID اصلا یکچیز دیگه استقسن فوق الاستقسات یعنی چی؟ نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 در 49 دقیقه قبل، Mysterious گفته است: باید با اصطلاحات منطقی ثابت کنین باز نیست من زیست شناسم با این چیزا کاری ندارم. Say my name نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3ein84 ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 خیلی دیر دیدم ولی باحال بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در May 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2022 در 22 ساعت قبل، 404 گفته است: من زیست شناسم با این چیزا کاری ندارم. Say my name عجب نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در May 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۲/۳۱ در 01:04، ElmiraKamrani58 گفته است: در نهایت مامور fbi دختر را به زیرزمین اداره برد این بَده ویرایش شده May 27, 2022 توسط Aone نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در May 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۱ در 01:04، ElmiraKamrani58 گفته است: نیمه شب دختری جوان خسته و کوفته از سرکار به منزل رسید.(شغل دختر: کارمند شرکت متریال) در بدو ورود به منزل با همسر عصبانی خود مواجه شد.که چرا تا این موقع از شب بیرون از خونه بوده!، دعوا بشدت بالا گرفت! گیس و گیس کشی شد و در سرو کله هم میزدند و همدیگه رو شل و پل کردند. دخترک کتک خورده با لباسی پاره پوره و با چشمانی غرق از اشک از منزل فرار میکنه و شوهرش عین "پوتیتو"نگاش میکنه و دنبالش نمیره(پوتیتو:سیب زمینی). دختر در کوچه ای خلوت شروع به گریستن میکند که ناگهان متوجه ماشین مامور قانون میشه! ( شاهدین میگن گریه نمیکرده یکار دیگه میکرده) مامور قانون با دیدن پوشش نامناسب و شراره های آتیش دختر از خود بیخود میشه و میگه هرچه سریعتر Gکن!! دختر از این کار امتنا میکنه... ناگهان آن مرد از ماشین پیاده شد و دختر را به زور درون صندوق عقب جا کرد(ماشین 206 بوده فقط یدونه هندونه جا میشده) دختر زجه میزد که ناگهان مرد به اون گفت : اگه تو راه من crashشدم حق نداری left بدی ، منتظر می مونی برگردم درنهایت مامور fbi دختر را به زیرزمین اداره برد (باتوجه به درسی که دفعه پیش گرفته دیگه کسی رو به اتاق خوابش نمیبره) مرد او را مانند گوسفند از ماشین بیرون آورد و سوالات بیشماری از او پرسید و دخترک صادقانه جواب میداد!( تو عکس قابل مشاهده است) ناگهان یه چک زد تو گوش دختر! و گفت:تو بازم تست ورودی fbi رد شدی! . . (آخه مرد مومن ساعت 2ونیم شب واسه تست گرفتنه؟) @Rony @Beigi @CaD @CaKe @Camera @DeatShot @Elone @Ho3ein84 @Holly @Markeloff @OmidGH @RoseRain @Universe تو فکر اینم Hoxein چی میگه نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.