ElmiraKamrani58 ارسال شده در May 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2022 نیمه شب دختری جوان خسته و کوفته از سرکار به منزل رسید.(شغل دختر: کارمند شرکت متریال) در بدو ورود به منزل با همسر عصبانی خود مواجه شد.که چرا تا این موقع از شب بیرون از خونه بوده!، دعوا بشدت بالا گرفت! گیس و گیس کشی شد و در سرو کله هم میزدند و همدیگه رو شل و پل کردند. دخترک کتک خورده با لباسی پاره پوره و با چشمانی غرق از اشک از منزل فرار میکنه و شوهرش عین "پوتیتو"نگاش میکنه و دنبالش نمیره(پوتیتو:سیب زمینی). دختر در کوچه ای خلوت شروع به گریستن میکند که ناگهان متوجه ماشین مامور قانون میشه! ( شاهدین میگن گریه نمیکرده یکار دیگه میکرده) مامور قانون با دیدن پوشش نامناسب و شراره های آتیش دختر از خود بیخود میشه و میگه هرچه سریعتر Gکن!! دختر از این کار امتنا میکنه... ناگهان آن مرد از ماشین پیاده شد و دختر را به زور درون صندوق عقب جا کرد(ماشین 206 بوده فقط یدونه هندونه جا میشده) دختر زجه میزد که ناگهان مرد به اون گفت : اگه تو راه من crashشدم حق نداری left بدی ، منتظر می مونی برگردم درنهایت مامور fbi دختر را به زیرزمین اداره برد (باتوجه به درسی که دفعه پیش گرفته دیگه کسی رو به اتاق خوابش نمیبره) مرد او را مانند گوسفند از ماشین بیرون آورد و سوالات بیشماری از او پرسید و دخترک صادقانه جواب میداد!( تو عکس قابل مشاهده است) ناگهان یه چک زد تو گوش دختر! و گفت:تو بازم تست ورودی fbi رد شدی! . . (آخه مرد مومن ساعت 2ونیم شب واسه تست گرفتنه؟) @Rony @Beigi @CaD @CaKe @Camera @DeatShot @Elone @Ho3ein84 @Holly @Markeloff @OmidGH @RoseRain @Universe 1 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 اگه من اینو مینوشتم تعلیق میشدم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 در ۱ ساعت قبل، 404 گفته است: اگه من اینو مینوشتم تعلیق میشدم میدونی، خیلی اوضاع زیبایی هست 4 تا فصل هندسه هست هیچی بلد نیستم فردا امتحان دارم 2 ساعت قبل هم پاشدم دارم میخونم فقط میخوام بگم در هر شرایطی هستین من رو به یادتون بیارید بفهمید بد تر از شما هم بوده. در 5 ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: یکار دیگه میکرده حالا چیکار میکرده الله اعلم در 5 ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: پوتیتو اره عین امبر هرد در 5 ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: گوسفند @PabloEscobar از این به بعد جایی ببینمت به این اسم خطاب خواهم کرد @HoxeiN اها به تو گفت پس به تو میگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 در 30 دقیقه قبل، Camera گفته است: میدونی، خیلی اوضاع زیبایی هست 4 تا فصل هندسه هست هیچی بلد نیستم فردا امتحان دارم 2 ساعت قبل هم پاشدم دارم میخونم فقط میخوام بگم در هر شرایطی هستین من رو به یادتون بیارید بفهمید بد تر از شما هم بوده هندسه مندسه نجواییدم، تجربی. بالاسیَمهَنوفرِشفرِشفرِش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 در 36 دقیقه قبل، 404 گفته است: هندسه مندسه نجواییدم، تجربی. بالاسیَمهَنوفرِشفرِشفرِش فکر میکنی زیست سخت تر از هندسه هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 در 2 ساعت قبل، Camera گفته است: فکر میکنی زیست سخت تر از هندسه هست؟ حاجی فیزیک که سخت تره نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 در 19 دقیقه قبل، Holly گفته است: حاجی فیزیک که سخت تره فیزیک هم ez عه من هندسه هیچی نمیفهمم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 خیلی با مزه بود. نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 در 2 ساعت قبل، Camera گفته است: فیزیک هم ez عه من هندسه هیچی نمیفهمم فیزیک راحته. زیست هم راحته. هندسه هم کار کردم چیز خاصی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 در 5 ساعت قبل، Holly گفته است: حاجی فیزیک که سخت تره به منم یاد میدی؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 خیلیییی بدی نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 (ویرایش شده) در 27 دقیقه قبل، Cancel گفته است: به منم یاد میدی؟ امروز امتحان داشتم ازش در هم اکنون، Holly گفته است: امروز امتحان داشتم ازش فک کنم 3 یا 4 گرفتم ویرایش شده May 21, 2022 توسط Holly نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoxeiN ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 دهنت سرویس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 خوب بود مخصوصا ادیت هایه عکست نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 (ویرایش شده) در 1 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: عههههه باز این ویرایش شده May 21, 2022 توسط Asli نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 در 51 دقیقه قبل، Asli گفته است: عههههه باز این باز تو مایک دادی؟ نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 قوی بود نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 در 18 ساعت قبل، Camera گفته است: میدونی، خیلی اوضاع زیبایی هست 4 تا فصل هندسه هست هیچی بلد نیستم فردا امتحان دارم 2 ساعت قبل هم پاشدم دارم میخونم @PabloEscobar @HoxeiN داداش S مثلث ABC چه میشه؟ آیا BC و BC ضلع مشترک هست؟ در 16 ساعت قبل، Holly گفته است: حاجی فیزیک که سخت تره رشته ریاضی فیزیک هندسه شیمی ریاضی تاریخ دین همه چی داره خیالت راجب ما ریاضی ها راحت در 15 ساعت قبل، Camera گفته است: فیزیک هم ez عه من هندسه هیچی نمیفهمم داداش نگاه کن انواع حالت همنهشتی داریم ض ض ض، ز ض ز، ض ز ض، و ز، اینارو ملتفت شدی؟ در 5 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: داداش نگاه کن انواع حالت همنهشتی داریم ض ض ض، ز ض ز، ض ز ض، و ز، اینارو ملتفت شدی؟ قضیه تالس و برهان خلف هم بعداً بهش می پردازیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 5 ساعت قبل، iKamyar گفته است: داداش S مثلث ABC چه میشه؟ آیا BC و BC ضلع مشترک هست؟ رشته ریاضی فیزیک هندسه شیمی ریاضی تاریخ دین همه چی داره خیالت راجب ما ریاضی ها راحت داداش نگاه کن انواع حالت همنهشتی داریم ض ض ض، ز ض ز، ض ز ض، و ز، اینارو ملتفت شدی؟ قضیه تالس و برهان خلف هم بعداً بهش می پردازیم دارم آماده میشم برم امتحان ساعت 10 راجع هندسه هیچ کس بام حرف نزنه دارم میرم سر جلسه کم کم، یهو یادم میره @Sepehr @404 @Asli @Holly @iKamyar شخصا آزمون رو خوب بدم به همه تون شیرینی میدم تو ارس @BuTleR یه ایونت ویژه Camera event میگم بزاری پولش میدم مزدشم میدم خدا یا بخاطر این نذری که کردیم امتحانو خوب رقم بزن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 31 دقیقه قبل، Camera گفته است: دارم آماده میشم برم امتحان ساعت 10 راجع هندسه هیچ کس بام حرف نزنه دارم میرم سر جلسه کم کم، یهو یادم میره @Sepehr @404 @Asli @Holly @iKamyar شخصا آزمون رو خوب بدم به همه تون شیرینی میدم تو ارس @BuTleR یه ایونت ویژه Camera event میگم بزاری پولش میدم مزدشم میدم خدا یا بخاطر این نذری که کردیم امتحانو خوب رقم بزن مثل اینکه فشار زیادی روته خدا کمکت کنه❤ منم شیرینی میخوامو نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 4 ساعت قبل، Camera گفته است: دارم آماده میشم برم امتحان ساعت 10 راجع هندسه هیچ کس بام حرف نزنه دارم میرم سر جلسه کم کم، یهو یادم میره @Sepehr @404 @Asli @Holly @iKamyar شخصا آزمون رو خوب بدم به همه تون شیرینی میدم تو ارس @BuTleR یه ایونت ویژه Camera event میگم بزاری پولش میدم مزدشم میدم خدا یا بخاطر این نذری که کردیم امتحانو خوب رقم بزن دمت گرم بزن به حساب tercepin2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در هم اکنون، 404 گفته است: دمت گرم بزن به حساب tercepin2 انلاین نمیشی میخوای چیکا نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.