Tabriz ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 (ویرایش شده) با سلام خدمت شما دوستان عزیز و @ArSaCiA علی جان مشکلم اینکه بین اعضا فرق گذاشته میشه هرچی که دوس داری نباید داشته باشی ازت میگیرن این چه وعضشه خواهش مندم رسیدگی کن بی زحمت مرسی دمت گرم یبار تو Staff رفتن فرق میزارن (نه تو الویت) مثلا میگن من ازش خوشم نمیاد نیارین! این چه دلیلی داره ایشون اظهار نظر کنه؟ بخاطر مشکلی که با یکی داره مزاحمت ایجاد کنه و این مضاحمت خراب کردن حاصل زحمت هایی هست که طرف مقابل براش زحمت کشیده بخاطر چی ؟ طرف چون مقام داره دوس نداری تو بری. ۲ - من دوس دارم پروفایل هرچی دوس دارم بزارم عکس کسی که دوسش دارم . بیزحمت رسیدگی کن در 8 دقیقه قبل، iSadra گفته است: با سلام خدمت شما دوستان عزیز و @ArSaCiA علی جان مشکلم اینکه بین اعضا فرق گذاشته میشه هرچی که دوس داری نباید داشته باشی ازت میگیرن این چه وعضشه خواهش مندم رسیدگی کن بی زحمت مرسی دمت گرم یبار تو Staff رفتن فرق میزارن (نه تو الویت) مثلا میگن من ازش خوشم نمیاد نیارین! این چه دلیلی داره ایشون اظهار نظر کنه؟ که مزاحمت ایجاد کنه و این مضاحمت خراب کردن حاصل زحمت هایی هست که طرف مقابل براش زحمت کشیده بخاطر چی ؟ طرف چون مقام داره دوس نداره تو بری. ۲ - من دوس دارم پروفایل هرچی دوس دارم بزارم عکس کسی که دوسش دارم . بیزحمت رسیدگی کن غلط های املایی که وجود داشت و نتونستم ویرایش کنم نقل و قول زدم که دستشون کنم ویرایش شده May 19, 2022 توسط iSadra ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 دوست عزیز در عکس پروفایل شما حاوی فحاشی رکیک میباشد درصورت تغییر ندادن آن شما محروم میشود از فروم در رابطه با استف هم هیچگونه فرقی گذاشته نمیشود تماما همه چیز طبق فروم اجرا میشود هیچ پارتی بازی وجود ندارد موفق باشید King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaNiTaS ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 (ویرایش شده) در هم اکنون، iSadra گفته است: من دوس دارم پروفایل هرچی دوس دارم بزارم عکس کسی که دوسش دارم دوست داشتن به جای خودش عزیز. رعایت قوانین هم باید بکنید. اگه شخصی رو دوست دارید نیازی به فحاشی در عکستون نیست! ویرایش شده May 19, 2022 توسط VaNiTaS ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در May 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 در 5 دقیقه قبل، Omid گفته است: دوست عزیز در عکس پروفایل شما حاوی فحاشی رکیک میباشد درصورت تغییر ندادن آن شما محروم میشود از فروم در رابطه با استف هم هیچگونه فرقی گذاشته نمیشود تماما همه چیز طبق فروم اجرا میشود هیچ پارتی بازی وجود ندارد موفق باشید عه من یکیشو بگم دوست عزیز شوعار نده! حقیقت هارا مخفی نکنید مرسی در 9 دقیقه قبل، Omid گفته است: دوست عزیز در عکس پروفایل شما حاوی فحاشی رکیک میباشد درصورت تغییر ندادن آن شما محروم میشود از فروم در رابطه با استف هم هیچگونه فرقی گذاشته نمیشود تماما همه چیز طبق فروم اجرا میشود هیچ پارتی بازی وجود ندارد موفق باشید در 5 دقیقه قبل، VaNiTaS گفته است: دوست داشتن به جای خودش عزیز. رعایت قوانین هم باید بکنید. اگه شخصی رو دوست دارید نیازی به فحاشی در عکستون نیست! ایا فوش و عکس +18 فرقی داره؟ ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در May 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2022 انصافا staff رو راس میگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 18 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. در این رابطه اصلاحاتی صورت گرفته است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده