Beigi ارسال شده در April 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2022 درود. یک درخواستی داشتم که میتونه سرورو جذاب تر کنه... @ArSaCiA من داشتم تو اینترنت چک میکردم لیست رادیو های کل جهانُ، بعد رادیو های Persian تو سراسر جهان چک کردم و دیدم خیلی خوبن و دوست دارم این رادیو ها اضافه بشن تو Carradio/ تا تنوع بشه چون جز Radio Javan، رادیو فارسی نداریم بقیشم چیزی نمیفهمیم چی میخونن و حتی دیدم بعضی وقتا Carradio 9-8-10 کار نمیکنه و کسی به این محتوا گوش نمیکنه. یک سایتی هست به نشانی FM-Stream که همراه با URL رادیو رو در اختیارتون میزاره تا استفاده کنید و پر از رادیو های جذاب ایرانی سراسر جهان ارائه میده. حداقل Gold که خرج میکنیم برای Premium ارزششو داشته باشه. امیدوارم بچه ها حمایت و ساپورتشونو نشون بدن علی اضافه کنه. 11 1 نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2022 در ۱ ساعت قبل، Beigi گفته است: درود. یک درخواستی داشتم که میتونه سرورو جذاب تر کنه... @ArSaCiA من داشتم تو اینترنت چک میکردم لیست رادیو های کل جهانُ، بعد رادیو های Persian تو سراسر جهان چک کردم و دیدم خیلی خوبن و دوست دارم این رادیو ها اضافه بشن تو Carradio/ تا تنوع بشه چون جز Radio Javan، رادیو فارسی نداریم بقیشم چیزی نمیفهمیم چی میخونن و حتی دیدم بعضی وقتا Carradio 9-8-10 کار نمیکنه و کسی به این محتوا گوش نمیکنه. یک سایتی هست به نشانی FM-Stream که همراه با URL رادیو رو در اختیارتون میزاره تا استفاده کنید و پر از رادیو های جذاب ایرانی سراسر جهان ارائه میده. حداقل Gold که خرج میکنیم برای Premium ارزششو داشته باشه. امیدوارم بچه ها حمایت و ساپورتشونو نشون بدن علی اضافه کنه. خیلی خوبه واقعا اگه بشه چی میشه (که معمولا این کار هارو واسه پلیر انجام نمیدن ?). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 بله من که همیشه تو فکرش بودم و قطعا تنوع ایجاد میشه نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 سلام و درود. اتفاقا منم قبلنا همچین فکری به سرم زد بعد از مدتی یادم رفت که بیام پیشنهاد بدم و کلا بیخیال شدم. ممنون بابت پیشنهادت، کاملا و به شدت موافقم و امیدوارم که عملی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در April 13, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 @Xline @058 @Aralya @Nigritude @Kentish @N0B0DY @Original @Mohana @iErfaN @404 @Rony @Shxyan @Harir @Omid @Dihan @BiG @SlimShady @SajAli 1 نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 موافقم نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۲ در 16:07، Beigi گفته است: درود. یک درخواستی داشتم که میتونه سرورو جذاب تر کنه... @ArSaCiA من داشتم تو اینترنت چک میکردم لیست رادیو های کل جهانُ، بعد رادیو های Persian تو سراسر جهان چک کردم و دیدم خیلی خوبن و دوست دارم این رادیو ها اضافه بشن تو Carradio/ تا تنوع بشه چون جز Radio Javan، رادیو فارسی نداریم بقیشم چیزی نمیفهمیم چی میخونن و حتی دیدم بعضی وقتا Carradio 9-8-10 کار نمیکنه و کسی به این محتوا گوش نمیکنه. یک سایتی هست به نشانی FM-Stream که همراه با URL رادیو رو در اختیارتون میزاره تا استفاده کنید و پر از رادیو های جذاب ایرانی سراسر جهان ارائه میده. حداقل Gold که خرج میکنیم برای Premium ارزششو داشته باشه. امیدوارم بچه ها حمایت و ساپورتشونو نشون بدن علی اضافه کنه. پیشنهاد خیلی خوبیه امیدوارم حتما عملی بشه. چیز پیچیده ای هم نیست راحت میتونن اوکیش کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 Radio Jamejam Radio Yazd Radio Karballah Radio Enghelab Radio Iran(اخبار) - تمام رادیو نیم های بالا وجود خارجی ندارند و فیکن. امّا رادیو ایران برای آگاهی از وضعیت ایران و جهان باید اضافه شوند: http://radio.iranseda.ir/live/?VALID=TRUE&ch=11 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WhiteStorm ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۲ در 16:07، Beigi گفته است: درود. یک درخواستی داشتم که میتونه سرورو جذاب تر کنه... @ArSaCiA من داشتم تو اینترنت چک میکردم لیست رادیو های کل جهانُ، بعد رادیو های Persian تو سراسر جهان چک کردم و دیدم خیلی خوبن و دوست دارم این رادیو ها اضافه بشن تو Carradio/ تا تنوع بشه چون جز Radio Javan، رادیو فارسی نداریم بقیشم چیزی نمیفهمیم چی میخونن و حتی دیدم بعضی وقتا Carradio 9-8-10 کار نمیکنه و کسی به این محتوا گوش نمیکنه. یک سایتی هست به نشانی FM-Stream که همراه با URL رادیو رو در اختیارتون میزاره تا استفاده کنید و پر از رادیو های جذاب ایرانی سراسر جهان ارائه میده. حداقل Gold که خرج میکنیم برای Premium ارزششو داشته باشه. امیدوارم بچه ها حمایت و ساپورتشونو نشون بدن علی اضافه کنه. اره واقعا چندتا رادیو جدید میطلبه مثل رادیو نوستالژی که اهنگای قدیمی رو بزاره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در April 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2022 والا پیشنهاد اصلی تر در این مورد اینه کهرادیوی ماشین یا موزیک چیزی نیست که حتما نیاز به پریمیوم داشته باشه به نظرم بهتره که یوزرای بدون پریمیوم هم بتونن استفاده کن ازش نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2022 در 13 ساعت قبل، WhiteStorm گفته است: اره واقعا چندتا رادیو جدید میطلبه مثل رادیو نوستالژی که اهنگای قدیمی رو بزاره این خیلی خوبه اگه بشه عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 تا به اینجا مرسی از حمایت هاتون یک دنیا مرسی! نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAziz ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 بد نیست، موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 نظرم + هست نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 فکر نکنم به این زودیا قبول شه اما نظرم ( + ) است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 18 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. پیشنهاد شما به تایید نهایی منتقل شد. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.