Original ارسال شده در March 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2022 باسلام و درود از وقتی که برگشتم به سرور، قیمت های ناعادلانه برخی آیتم هارو دیدم که گفتم بد نباشه بهش اشاره کنم در این تاپیک: ۱- قیمت /BuyLevel قیمت لول آپ کردن خیلی رفته بالا و اصلا اصلا نه با درامدا و نه با هیچ چیز جور در نمیاد! برای لول بنده که لول ۴۸ هستم حدودا باید ۸۰ کا بدم، فرض میکنیم که من ۴۰ کا حقوق میگیرم هفتگی از فکشن. من باید دو برابر حقوقی که مزد یک هفته تلاشم هست رو برای افزایش لولی که مزیت خاصی نداره برام بدم! [اونطوری که من شنیدم قراره به زودی به مزیتهای بالا رفتن لول اضافه شده که با م دو نکته اینجاست، اولین نکته این که هنوز مزیتی اضافه نشده. دومین نکته هم حتی مزیتی هم اضافه بشه بازهم با درآمد ها و غیره اصلا فایده نداره] ۲- قیمت آیتم های داخل /Shop [پریمیوم و غیره] به نظر بنده آیتم های داخل شاپ قیمت ناعادلانه ای داره و سرور خیلی و بیش از حد وابسته به اکانت پریمیوم هست! سرور در اصل همه رو مجبور میکنه به خرید اکانت پریمیوم، به دلایل زیر: ۱- درآمد های دو برابر از شغلها چیزی که زمین تا آسمون با شخصی که پریمیوم ندارن فرق داره ۲- رادیوی ماشین و حتی موزیک وابسته به پریمیومه! دیگه یه رادیوی ماشین و حتی موزیک داخل گوشی به نظر بنده نباید پریمیوم بخواد. پیشنهاد بنده به شرح زیر هستش افرادی که اکانت پریمیوم دارند، درآمد هاشون دو برابر نشه. فقط مثلا ۱۰ ۲۰ درصد افزایش پیدا کنه و قیمت های داخل شاپ هم منطقی تر و بهتر بشه. ۳- کاهش جزئی نرخ هزینه ها به مناسبت عید پیشنهادم اینه که باتوجه به عید، نرخ هزینه ها کاهش پیدا کنه باتشکر از همگی. @Ali >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در March 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2022 از نظر من پیشنهاد خوبیه ولی تا جایی که به اقتصاد سرور آسیب زده نشه و با فکر اینکار انجام بشه ولی حدس میزنم 1 هفته زمان برای محاسبه همه ی این ها یکم کمه دقیق نمیدونم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در March 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2022 با قیمت buylevel موافقم ولی با shop جور نمیام هر چی میکنم و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hortado85 ارسال شده در March 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2022 اره خیلی قیمتا بالا رفته مثلا یکیش قیمت ماشینا هست. من چند سال و چند ماه پیش قیمت Phoenix رو دیدم 150k ولی الان گیمت اون 4 برابر قبل شده. مثلا شماره تلفن من قبلا میگرفتم 200 میگرفتم الان شده 1.5k واقعا بد شده بعضی از پلیرای تازه وارد وقتی میبینن قیمتا انقدر بالا هست سریع از سرور میرن و پشت سرشونم نگاه نمیکنن چون میبینن این سرور قیمتاش بالاس دیگه واسشون بی اهمیت میشه. و پلیرای دیگه ببیننن که سرور انقد داره افت میکنه تعداد پلیرا ثابت مونده یا هی داره کم میشه اونا هم لفت میدن یا کلا حذف میکنن. اگه میشه واقعا مثل قبلا کنین این بازیو یه بار قبلا اومدم تو سرور دیدم 636 یا بیشتر ، پلیر تو سرور بودن خیلی آدم خوشحال میشه،چون همش میبینه که خیابونای شهر پره آدم و ماشین و . و. و. و. چیزای دیگست پس اگه میشه این کا رو بکنید. هم یه نفع ماست که خرید و فروش تو سرور زیاد میشه. و به نفع سازنده سرور که میتونه سود زیادی کنه چون پلیرا ماشین زیادی میبینن میخوان اونا هم داشته باشن پس میرن گلد میخرن و برای بازیشون خرج میکنن امید وارم که این عملی بشه@Ali ‹›???'? ????? ?? ?? ?? ????; ? ???'? ???? ????? ???????... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 آیا هنوز این مشکلات وجود داره؟ @Original تا جایی که میدونم حقوقها افزایش یافته End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 در 50 دقیقه قبل، SuperMaN گفته است: آیا هنوز این مشکلات وجود داره؟ @Original هنوز قیمت BuyLevel با عقل جور در نمیاد. یک عدده که بعد لول 50 هیچ کاربردی نداره. پیشنهاد میکنم به BuyLevel یه سری مزایا اضافه بشه، مثل اضافه شدن به سود بانکی به ازای هر 10 لول و ... >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 در 16 دقیقه قبل، Original گفته است: هنوز قیمت BuyLevel با عقل جور در نمیاد. یک عدده که بعد لول 50 هیچ کاربردی نداره. پیشنهاد میکنم به BuyLevel یه سری مزایا اضافه بشه، مثل اضافه شدن به سود بانکی به ازای هر 10 لول و ... اره خوبه، هرچی لول بیشتر Paycheck بیشتر جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 10, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز در حال حاضر نیاز شما توسط سیستم های مشابه برطرف شده است ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده