khosroww ارسال شده در October 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2017 • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پژمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام صبور کمی شوخ سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمس تونستم انلاین بشم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از دسته متوسط خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دسته متوسط بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdi ارسال شده در October 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مصطفی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه بازیکن خوب ویه دوست بهتر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلاتی به وجود اومد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام هستن و علاقه به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام هستن و علاقه به فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-2 بار نقل قول Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasin ارسال شده در October 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و مهربون! سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام هستن! علاقه به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام هستن! علاقه به فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-2 بار پسندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nina ارسال شده در October 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2017 Power_ , .Xzit. , [Pezhm@n] , Lizapr0 درخواست شما پذیرفته شد آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در October 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2017 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با جنبه ماشینباز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 1 ماه نیومدم کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون از دسته متوسط خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم تو این فکشن پیشرفت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nina ارسال شده در October 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2017 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: نهال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بخاطر رفیقام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بخاطر رفیقام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TombRaider ارسال شده در October 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2017 Nina, Zakhar درخواست شما قبول شد. آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در October 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مودب و کنجکاو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به اقلیت LM • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6-7 بار نقل قول Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadArak ارسال شده در October 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، علاقه مند به بازی آنلاین و کامپیوتر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3-4 | 9-10 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: افلاین بودن به مدت 2 روز • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط رو دوست دارم و دوست دارم در وار ها شرکت کنم و حقوق بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از بچه ها شنیدم بچه های با معرفی داره و هوای همدیگرو دارن تو این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TombRaider ارسال شده در October 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2017 (ویرایش شده) Mc.Donald درخواست شما قبول شد. آماده تست باشید. TombRaider! ویرایش شده October 31, 2017 توسط TombRaider 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
armansdr81 ارسال شده در November 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با منظم. فردی پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 16:00 21:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خوبی داره.از رنگ دسته متوسط خوشم می آید. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دسته متوسط رو دوس دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار ویرایش شده November 2, 2017 توسط armansdr81 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TombRaider ارسال شده در November 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2017 MohammadArak درخواست شما قبول شد. آماده تست باشید. TombRaider! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaRcH ارسال شده در November 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با هوش زرنگ اهل دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفاقم کمکم میکنن باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NerVouS ارسال شده در November 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2017 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 اسم واقعی: محمد در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و کار درست روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):5 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم به دلیل افلاین برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): زیاد تو دسته متوسط بودم و بهش علاقه دارم چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفقا اونجان همچنین دسته متوسطی بسیار خوبی هست روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TombRaider ارسال شده در November 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2017 NerVouS, MaRcH درخواست شما قبول شد. آماده تست باشید. TombRaider! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaharBahar ارسال شده در November 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2017 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با منظم. فردی پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 16:00 21:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خوبی داره.از رنگ دسته متوسط خوشم می آید. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دسته متوسط رو دوس دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TombRaider ارسال شده در November 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2017 Arman_Sdr, Mr[Dalton] درخواست شما قبول شد. آماده تست باشید. TombRaider! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasin ارسال شده در November 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و مهربون! سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام هستن! علاقه به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام هستن! علاقه به فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-2 بار پسندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در November 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: شایان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ - مهربان - در عین حال جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس ولی زیاده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ندادن حقوق و نداشتن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عوض شدن لیدر - Gun • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عوض شدن لیدر - Gun • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 بار نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TombRaider ارسال شده در November 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2017 FaVieR, ExamPle درخواست شما قبول شد. آماده تست باشید. TombRaider! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PUPPET ارسال شده در November 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال , با مرام, قربونت, چاکرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17-23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای کمک به فکشن و پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توانایی پلی تو این فکشن رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TombRaider ارسال شده در November 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2017 PuppeT درخواست شما قبول شد. آماده تست باشید. TombRaider! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EhsaN7963 ارسال شده در November 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2017 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: احسان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با منظم فردی پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 16:00 21:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خوبی داره.از رنگ دسته متوسط خوشم می آید. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دسته متوسط رو دوس دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsTaTiNe ارسال شده در November 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ارسلان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2+بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordEvil ارسال شده در November 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2017 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ مطیع قوانین عاشق کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟3الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):09:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم سه روز افلاین(مسافرت بودم) • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون عاشق دسته متوسط هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم و LMخیلی قوی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3الی 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.