HesamTigoniS ارسال شده در April 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2020 @Sweet درخواست شما تایید شد. نقل قول !?What about day dreaming ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در April 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: Javad • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با جنبه شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 14:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دلم میخواد بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد ۷ ۸ بار ویرایش شده April 20, 2020 توسط Sweet نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HesamTigoniS ارسال شده در April 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 @Sweet درخواست شما تایید شد. نقل قول !?What about day dreaming ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در April 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: رضا • اسم واقعی: ۲۲ • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:با اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۸ الی ۲۳ ۲۴ الی ۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن ب این فکشن و دسته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ بار نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GhelGheli ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سبحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارومم مهربون خوب گوش میدم خوب انجام میدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مثلا 12:00 تا 20:00 که میشه ساعت 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ارومم و حواس جمع • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر روز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه ای بهش نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید?7یا8 نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamad005 ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: ممدامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم و پرکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲-۲۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کارمو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان _خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 _ 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه ای نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7یا8 نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 @AliR @Mamad005 در خواست های شما تایید شد، آماده تست باشید. @GhelGheli متاسفانه در خواست شما رد شد. (شما دارای تنبیه اقلیت هستید + رنک 2 دسته ملایم را ندارید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان _خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 _ 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه ای نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعدادشو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7یا8 نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mrsilencer ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سبحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ و بازی های آنلاین و به نظر خودم گیمر خوبی هستم و دست به تفنگمم هم خوبه و در کل بچه خوب و با معرفتیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:19-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن رو دوست دارم و لیدر خیلی خوب و با مرامی داره وبسیار حرفه ای هستش و اعضای با مرامی هم داره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اعضا و لیدر با تجربه و خوبی داره. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر روز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MHST ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد حسین • اسم واقعی: 14 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سعی میکنم خوب باشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ زمان معینی ندارم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای پیشرفت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ فکشن جالبی بنظر میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EAZY ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: علی • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوبیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ زمان معینی ندارم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینطوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂???? ??????▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Youna ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: یونا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ قاعدتا ۳-۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۶ تا ۱۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲-۳ ویرایش شده April 22, 2020 توسط AmyLee دورست کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 سال • اسم واقعی: مهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من یک آدمِ خوش ذوق ام ک دوس دارم بیام به متوسط و خیلی مهربون ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:52 - 21:26 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون دیگه تو تاکسی پوسیدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون نیازمندام به رنک 2ش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهم احترام میزارن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 بار و نیم نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 @Mahannn @MHST @EAZY @AmyLee @SuperMAN در خواست شما تایید شد، با شما تماس گرفته می شود. @Mrsilencer متاسفانه در خواست شما رد شد شما دارای تنبیه اقلیت هستید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGMAMAD ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: Mamad • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب فعال کاری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خزه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مناسبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10-20 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در April 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2020 @BiGMAMAD در خواست عضویت شما تایید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinSton ارسال شده در April 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حامد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:آدم باحال و با مرام هستم . اهل کمک کردن به دوستان هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12-16 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل عضویت در دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دلیل رفتن به اقلیت NG ، داشتن هیجان در دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سرم بو قرمه سبزی میده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در April 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: مهدی • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال دوستداشتنی مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6.7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستدارم تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5.6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در April 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2020 @WinSton @marshmello در خواست شما تایید شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در April 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سوین • در 30 کلمه خود را توضیح دهید: خشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلون نیست. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارمش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: هومن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: احترام بزارید احترام میبینید. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 یا 8 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ واسه اینکه خوشم میاد ازش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 @DeLon در خواست شما تایید شد، آماده تست باشید. @TrevoR در خواست شما رد شد، شما دارای تنبیه اقلیت هستید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gholam1153 ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7-8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحالن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5-6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.