iCeT ارسال شده در June 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2022 در 2 ساعت قبل، Betoche گفته است: موافقم @ArSaCiA فاقد اهمیت نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در June 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2022 در 1 ساعت قبل، iCeT گفته است: فاقد اهمیت تو استاد نکشیمون جومونگ نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در June 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2022 در 2 ساعت قبل، Betoche گفته است: تو استاد نکشیمون جومونگ شمشیرمو با خودم نیاوردم متاسفانه نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در June 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2022 در 10 ساعت قبل، iCeT گفته است: شمشیرمو با خودم نیاوردم متاسفانه نیاز نیست خودم دارم اون 3 متر نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 کَف بزنید نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۳۱ در 15:24، iCeT گفته است: شمشیرمو با خودم نیاوردم متاسفانه داداش نکشیمون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۷ در 10:11، NesT گفته است: پیشنهادم اینه که یه Sprintbar اضافه شه (Sprintbar برای اینه که ببینیم چقدر نفس داریم میتونیم بدوییم) مود کلوش هست ولی لانچر پشتیبانی نمیکنه بنظرم اگه مثل imvehft تو F9 بشه Disbale / Unable کرد خوب باشه این مود خیلی کاربردیه واقعاً کاربردیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 نظرم + هست نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 به زودی اضافه خواهد شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۱/۳/۳۱ در 15:24، iCeT گفته است: شمشیرمو با خودم نیاوردم متاسفانه من اوردم بت قرض بدم؟! در در ۱۴۰۱/۴/۵ در 10:59، PotterHead گفته است: واقعاً کاربردیه اره سید فکر منطقی بع نظر میرسه لطفاً اگه میارین گزینع و اف و ان هم براش بزارین برا لپ تاپ صفحه شلوغ میشه در در ۱۴۰۲/۴/۲۶ در 10:28، Omid گفته است: به زودی اضافه خواهد شد! به به نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۷ در 10:11، Anathema گفته است: سلام. پیشنهادم اینه که یه Sprintbar اضافه شه (Sprintbar برای اینه که ببینیم چقدر نفس داریم میتونیم بدوییم) مود کلوش هست ولی لانچر پشتیبانی نمیکنه بنظرم اگه مثل imvehft تو F9 بشه Disbale / Unable کرد خوب باشه این مود خیلی کاربردیه ممنون میشم تو لانچر اد کنید @Ali موافقم نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 پیشنهاد جالبی است. نظرم ( + ) . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminvhz ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 موافقم جالبه این ویژگی فقط تو Gta اندروید هست ولی واسه pc نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 با سلام. نظر بنده در رابطه با پیشنهاد شما (+) میباشد. نکته : در اندروید روی قسمت دویدن وجود دارد اما به شکل درست نمایش داده نمیشود و هیچ گاه کلید دویدن سبز نمیشود. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 17 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد جهت بررسی منتقل شد و در صورت امکان، انجام خواهد شد. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.