OverGrown ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 با سلام من پیشنهاد میکنم برای ماشین های گلدی قابلیت انتقال رو بگذارید ! ولی در عوض مثلا برای فروش یا معاوضه وسیله نقلیه گلدی 10% از گلد قیمت همان ماشین در همان زمان در سرور مالیات داشته باشه که اون ماشینو انتقال بدن مثلا ماشینی که 40k گلد برای خریدش پول داده شده با پرداخت 4k گلد بتوان اون ماشین رو تنها به صورت یک بار ! انتقال داد و برای بار دوم هم 4k گلد لازم داشته باشه! 1 1 سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 جالبه خوشم امد افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۲۶ در 20:33، Betoche گفته است: جالبه خوشم امد ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 پیشنهاد خیلی خوبی بود. ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 خیلی خوبه من پسرخالم رفت بدونه اینکه بهم بگه چار کی گلد ی فونیکس خرید بعد که فهمید نمشه فروختش بدبخت افسرده شد رفت از سرور ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 عالی Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در December 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 امیدوارم این پیشنهاد قبول بشه 1 سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در December 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۱۶ در 16:27، OverGrown گفته است: با سلام من پیشنهاد میکنم برای ماشین های گلدی قابلیت انتقال رو بگذارید ! ولی در عوض مثلا برای فروش یا معاوضه وسیله نقلیه گلدی 10% از گلد قیمت همان ماشین در همان زمان در سرور مالیات داشته باشه که اون ماشینو انتقال بدن مثلا ماشینی که 40k گلد برای خریدش پول داده شده با پرداخت 4k گلد بتوان اون ماشین رو تنها به صورت یک بار ! انتقال داد و برای بار دوم هم 4k گلد لازم داشته باشه! اره خوب میشه ؟؟؟ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در December 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۲۸ در 17:12، DARTHHOOMAN گفته است: خیلی خوبه من پسرخالم رفت بدونه اینکه بهم بگه چار کی گلد ی فونیکس خرید بعد که فهمید نمشه فروختش بدبخت افسرده شد رفت از سرور ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در December 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۱۶ در 16:27، OverGrown گفته است: با سلام من پیشنهاد میکنم برای ماشین های گلدی قابلیت انتقال رو بگذارید ! ولی در عوض مثلا برای فروش یا معاوضه وسیله نقلیه گلدی 10% از گلد قیمت همان ماشین در همان زمان در سرور مالیات داشته باشه که اون ماشینو انتقال بدن مثلا ماشینی که 40k گلد برای خریدش پول داده شده با پرداخت 4k گلد بتوان اون ماشین رو تنها به صورت یک بار ! انتقال داد و برای بار دوم هم 4k گلد لازم داشته باشه! خوشمان آمد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در December 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 عالی سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۹/۱۶ در 16:27، OverGrown گفته است: با سلام من پیشنهاد میکنم برای ماشین های گلدی قابلیت انتقال رو بگذارید ! ولی در عوض مثلا برای فروش یا معاوضه وسیله نقلیه گلدی 10% از گلد قیمت همان ماشین در همان زمان در سرور مالیات داشته باشه که اون ماشینو انتقال بدن مثلا ماشینی که 40k گلد برای خریدش پول داده شده با پرداخت 4k گلد بتوان اون ماشین رو تنها به صورت یک بار ! انتقال داد و برای بار دوم هم 4k گلد لازم داشته باشه! واقعا خیلی خوب میشه مشکل خیلی ها هست نشدن ترد ماشین گلدی ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در April 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2023 واقعا پیشنهاد کاربردی بود که بنده خواستم دوباره ارسالش کنم که شاید توجه بشه بهش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در April 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2023 دیگه فکر نکنم بعد از این اتفاق کسی ماشین های پولی رو بخره همه دنبال گلدی میگردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در May 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2023 اینکه ماشین گلدی رو بتونی تعویض کنی با یک ماشین گلدی دیگه قشنگه و بازی رو برای کسانی که برای بازی خرج میکنن جذاب تر میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2023 نظر خوبیه 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در May 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2023 ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2023 عالیه Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 10, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز متاسفانه پیشنهاد شما رای کافی از طرف افراد تیم مدیریت پیشنهادات را دریافت نکرد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده