CyberDyne ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 خب اومدیم با یه حق دیگه @SFC @Reyhane @ArshiXo @Sepehr @erfanx @seprooz123 @snake58 @NoThinG @Pedar @DeFiNiTiVe @AbbasMZ @RoseRain @Mohana @SaLiOne @ORTEGA @Alireza @EBi @AlBeRT @iAmiiiR @Olden @Claude دوستان (سم کده) با (حق کده) فرق میکنه میتونید برید تو مطالب طنز ببینید این چیز دیگس اون چیز دیگه حق اول: UCP of Aliherfei به لطف @Reyhane یه UCP دارم مولایی اون محمد هادی هم خود @Reyhane گفت به من FW بده, حالا شاید بگید چرا اخه همش FP FP بنده از روز اولی که وارد فکشن شدم شروع کردم به حق گویی و @Reyhane دیگه تنونست من رو تحمل کنه پس تا اخرین FP همش در جدال و جنگ بودیم و اخرین FP تقصیر @Reject شد که FW گرفتم و وسط حرف @Reyhane اهنگ رطب پخش کردم این یکی رو داشته باشید جانم فدای ایونت نه ؟ XD اون اخری هم ایونت ارشیا و فاراب بود که وقتی کیک شدم همش از زبان ناپسند استفاده کردم قبل از اسپایو همونم تو ایونت بودم XD حق دوم: سفر در زمان در ارساکیا خود CJ نبوده که GTA بیاد @Ali یه فکری به حالش کن XD https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۱۱۱۱_۱۱۳۲۲۸۳۵۳_qh3d.mp4/ اینم فیلمش حق سوم: برید تو اسم های قدیمی اسم Ali رو بزنید, البته تنها خود Ali اسم Ali رو داره ولی نتیجه جالبی میاد XD حق چهارم: من قراره شو بزارم اخرین باری که show گزاشتم ابرو ریزی کردم @SFC میدونه ایندفعه ایشالا با کمک @ArshiXo @Sepehr @erfanx جبران میکنیم براتون البته با اجازه اقا امیر 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 43 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: حق اول: UCP of Aliherfei به لطف @Reyhane یه UCP دارم مولایی انقد تو این چند روز راجب این موضوع حرف زدی دلم لیدری خواست نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 49 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: ارساکیا وقتی اکامت رجیستر شده ولی تاحالا لاگین نکرده کسی توش به صورت دیفالت اینو میاره 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 57 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: خب اومدیم با یه حق دیگه @SFC @Reyhane @ArshiXo @Sepehr @erfanx @seprooz123 @snake58 @NoThinG @Pedar @DeFiNiTiVe @AbbasMZ @RoseRain @Mohana @SaLiOne @ORTEGA @Alireza @EBi @AlBeRT @iAmiiiR @Olden @Claude دوستان (سم کده) با (حق کده) فرق میکنه میتونید برید تو مطالب طنز ببینید این چیز دیگس اون چیز دیگه حق اول: UCP of Aliherfei به لطف @Reyhane یه UCP دارم مولایی اون محمد هادی هم خود @Reyhane گفت به من FW بده, حالا شاید بگید چرا اخه همش FP FP بنده از روز اولی که وارد فکشن شدم شروع کردم به حق گویی و @Reyhane دیگه تنونست من رو تحمل کنه پس تا اخرین FP همش در جدال و جنگ بودیم و اخرین FP تقصیر @Reject شد که FW گرفتم و وسط حرف @Reyhane اهنگ رطب پخش کردم این یکی رو داشته باشید جانم فدای ایونت نه ؟ XD اون اخری هم ایونت ارشیا و فاراب بود که وقتی کیک شدم همش از زبان ناپسند استفاده کردم قبل از اسپایو همونم تو ایونت بودم XD حق دوم: سفر در زمان در ارساکیا خود CJ نبوده که GTA بیاد @Ali یه فکری به حالش کن XD https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۱۱۱۱_۱۱۳۲۲۸۳۵۳_qh3d.mp4/ اینم فیلمش حق سوم: برید تو اسم های قدیمی اسم Ali رو بزنید, البته تنها خود Ali اسم Ali رو داره ولی نتیجه جالبی میاد XD حق چهارم: من قراره شو بزارم اخرین باری که show گزاشتم ابرو ریزی کردم @SFC میدونه ایندفعه ایشالا با کمک @ArshiXo @Sepehr @erfanx جبران میکنیم براتون البته با اجازه اقا امیر حالا اون موقع ریحانه لیدر بود یکی از رفیقامون با اعتماد بنفس بالا خواست بره مخ ریحانرو بزنه ولی هر وقت پست میذاشت یچی میشد و هرچی بش میگفتیم با حضور @EBi تو نمیتونی مخ دختریرو تو سرور بزنی باور نمیکرد و نشد ک بره تو کار ریحانه ولی خب به جاش رفت تو کار یکی که خودم بودم ک با ویس چنجر خالیش کردم هرچی داشت و اخر بش گفتم ببین اون خودم بودم و یاد دادم بش که به کسی اعتماد نکنه و هرچی گرفته بودم بش پس دادم . هعههی پیر شدیم تو این سرور داش Ebi نذاشت تو گیم یچی تور کنیم . یکی هم اوکی کردیم ک با ابی دوباره ریخت رو هم و لیدری گرفت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 31 دقیقه قبل، Reyhane گفته است: انقد تو این چند روز راجب این موضوع حرف زدی دلم لیدری خواست لیدری تو تک بود ریحانه من دیگه از وقتی ادمین شدی هیچ فکشنی نرفتم در 25 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: وقتی اکامت رجیستر شده ولی تاحالا لاگین نکرده کسی توش به صورت دیفالت اینو میاره عه؟ در 10 دقیقه قبل، Demir گفته است: حالا اون موقع ریحانه لیدر بود یکی از رفیقامون با اعتماد بنفس بالا خواست بره مخ ریحانرو بزنه ولی هر وقت پست میذاشت یچی میشد و هرچی بش میگفتیم با حضور @EBi تو نمیتونی مخ دختریرو تو سرور بزنی باور نمیکرد و نشد ک بره تو کار ریحانه ولی خب به جاش رفت تو کار یکی که خودم بودم ک با ویس چنجر خالیش کردم هرچی داشت و اخر بش گفتم ببین اون خودم بودم و یاد دادم بش که به کسی اعتماد نکنه و هرچی گرفته بودم بش پس دادم . هعههی پیر شدیم تو این سرور داش Ebi نذاشت تو گیم یچی تور کنیم . یکی هم اوکی کردیم ک با ابی دوباره ریخت رو هم و لیدری گرفت . من نمیخواستم مث شما هولا هی بیام اینکارا بکنم(میخواستمم سنم نمیزاشت ) ولی میخواستم یه بار ریحانه از انلاین شدن من خوشحال بشه بجا اینکه بگه باز این اومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 خداییش یکی این وویس چنجر ویندوز رو تو پیام خصوصی بفرسه طرز کار باهاشم یاد بده بهترین کار بعد از اینکه فیش اینطوری شده همینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 سطح نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 32 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: لیدری تو تک بود ریحانه من دیگه از وقتی ادمین شدی هیچ فکشنی نرفتم عه؟ من نمیخواستم مث شما هولا هی بیام اینکارا بکنم(میخواستمم سنم نمیزاشت ) ولی میخواستم یه بار ریحانه از انلاین شدن من خوشحال بشه بجا اینکه بگه باز این اومد ب مولا که ما هول نیستیم . مارو دور ننداز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 2 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: سطح سطح اینو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 2 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: میخواستمم سنم نمیزاشت نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 3 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: میخواستمم سنم نمیزاشت نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 5 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: حق دوم: سفر در زمان در ارساکیا ساعتشم عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 46 دقیقه قبل، HamedBhn گفته است: در 29 دقیقه قبل، Olden گفته است: ساعتشم عجیبه اره چرا این ساعت اخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 علی ناراحت شدم ازت نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 51 دقیقه قبل، DeltaBoy گفته است: علی ناراحت شدم ازت چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 5 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: لیدری تو تک بود ریحانه من دیگه از وقتی ادمین شدی هیچ فکشنی نرفتم نروووو اون لاگ و خراب نکن تا من برم لیدری باز نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 2 ساعت قبل، Reyhane گفته است: نروووو اون لاگ و خراب نکن تا من برم لیدری باز حتما قبلش به من یه خبری بده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yousef ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 خیلی فان بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 حق +99999 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 ,بله نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.