Mahdi91 ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 سلام به تمام پلیر های ارساکیا خودتون میدونید که وقتی میخواهید وارد اکانت بشید از شما پسوورد میپرسه خب اگر کسی رمز رو 4 رقمی بزاره یکی مثل من خب معلومه اکانتشو راحت میدزدند خب مثلا چی میشه که ایمیل و شماره موبایل هم بپرسه که امنیت بیشتر بشه خب نکته دوم: در مورد کسایی که اکانت میدزدند مثلا iMoBiN که اکانت منو دزدید خب اون یه سرور ساخت میامد تو ارساکیا می گفت بیاین تو سرور من هر چی خواستید بهتون میدم خب من حواسم نبود که iMoBiN امد جلو من بعد به Meli گفتم دیگه شب اکانتمو دزدید خب بگذر دیگه اکانتو بده برای این مهم هست چون اکانتم لول 25 بود امید وارم عملی بشه سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 پرسیدن ایمیل که خیلی سخته هر دفعه نوشت اما اگر اینجوری باشه که برای لاگین با ای پی های جدید پیامک به طرف بره عالی میشه ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در 5 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: سلام به تمام پلیر های ارساکیا خودتون میدونید که وقتی میخواهید وارد اکانت بشید از شما پسوورد میپرسه خب اگر کسی رمز رو 4 رقمی بزاره یکی مثل من خب معلومه اکانتشو راحت میدزدند خب مثلا چی میشه که ایمیل و شماره موبایل هم بپرسه که امنیت بیشتر بشه خب نکته دوم: در مورد کسایی که اکانت میدزدند مثلا iMoBiN که اکانت منو دزدید خب اون یه سرور ساخت میامد تو ارساکیا می گفت بیاین تو سرور من هر چی خواستید بهتون میدم خب من حواسم نبود که iMoBiN امد جلو من بعد به Meli گفتم دیگه شب اکانتمو دزدید خب بگذر دیگه اکانتو بده برای این مهم هست چون اکانتم لول 25 بود امید وارم عملی بشه عمو جان 4 رقم بزاری امار و احتمال بلد باشی بالای 500 تارقم میشه چحوری میخواد بفهمه؟ شما خودت پسوردت یه جیز ضایع میزاری دست ماست؟ منظورم از ضایع: شمارتو داره میزاری 4 رقم اخر شماره موبایلت و..... King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در 10 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: سلام به تمام پلیر های ارساکیا خودتون میدونید که وقتی میخواهید وارد اکانت بشید از شما پسوورد میپرسه خب اگر کسی رمز رو 4 رقمی بزاره یکی مثل من خب معلومه اکانتشو راحت میدزدند خب مثلا چی میشه که ایمیل و شماره موبایل هم بپرسه که امنیت بیشتر بشه خب نکته دوم: در مورد کسایی که اکانت میدزدند مثلا iMoBiN که اکانت منو دزدید خب اون یه سرور ساخت میامد تو ارساکیا می گفت بیاین تو سرور من هر چی خواستید بهتون میدم خب من حواسم نبود که iMoBiN امد جلو من بعد به Meli گفتم دیگه شب اکانتمو دزدید خب بگذر دیگه اکانتو بده برای این مهم هست چون اکانتم لول 25 بود امید وارم عملی بشه اگر 4 رقمی باشه طرف باید دقیق 9998 تا اشتباه بزنه که 9999مین گزینه درست شه مگه اکانتت چی داره که طرف میاد 9998 بار میزنه شیطون بگو ما هم بیاییم بزنیم یکم شاد شیم افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 اره خب من نمیدونم اونی که میخاد چهار رقمی رو حدس بزنه کدوم انیشتینی است چهار رقمی ۱٠٠٠٠ حالت مختلف میتونه داشتهباشه در 5 ساعت قبل، djamer گفته است: عمو جان 4 رقم بزاری امار و احتمال بلد باشی بالای 500 تارقم میشه چحوری میخواد بفهمه؟ شما خودت پسوردت یه جیز ضایع میزاری دست ماست؟ منظورم از ضایع: شمارتو داره میزاری 4 رقم اخر شماره موبایلت و..... در 3 دقیقه قبل، Betoche گفته است: اگر 4 رقمی باشه طرف باید دقیق 9998 تا اشتباه بزنه که 9999مین گزینه درست شه مگه اکانتت چی داره که طرف میاد 9998 بار میزنه شیطون بگو ما هم بیاییم بزنیم یکم شاد شیم با این وضعیت اگر یارو هر ۳٠ ثانیه ۵تا رو بزنه یعنی بعد هاربار ریکانکت ۱ دقیقه ۵ تا جلو بره ۱٠٠٠٠÷۵=۲٠٠٠ یعنی دوهزار دقیقه یارو فقط باس رمز بزنه میشه ۳۸ساعت ساعت تقریبا ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlimShady ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 (ویرایش شده) یعنی بنازم که چقد بیکارین شما اومدین حساب میکنین ببینین چقد طول میکشه ویرایش شده October 27, 2021 توسط StoneHeart برای این که زیرا همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در 11 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: سلام به تمام پلیر های ارساکیا خودتون میدونید که وقتی میخواهید وارد اکانت بشید از شما پسوورد میپرسه خب اگر کسی رمز رو 4 رقمی بزاره یکی مثل من خب معلومه اکانتشو راحت میدزدند خب مثلا چی میشه که ایمیل و شماره موبایل هم بپرسه که امنیت بیشتر بشه خب نکته دوم: در مورد کسایی که اکانت میدزدند مثلا iMoBiN که اکانت منو دزدید خب اون یه سرور ساخت میامد تو ارساکیا می گفت بیاین تو سرور من هر چی خواستید بهتون میدم خب من حواسم نبود که iMoBiN امد جلو من بعد به Meli گفتم دیگه شب اکانتمو دزدید خب بگذر دیگه اکانتو بده برای این مهم هست چون اکانتم لول 25 بود امید وارم عملی بشه خب وقتی تو رو اکانت شماره سیو کنی میری تو یو سی پی وقتی میخوای رمز اینا بزنی بزن فراموش کردن بعد فقط اسم اکانت با جیمیل یا شماره که رو اکانت سیوه میزنی و یه کد که نوشته اونجا هم رمز و پین عوض میشه و به همون شماره یا جیمیل ارسال میشه IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در ۱ ساعت قبل، StoneHeart گفته است: یعنی بنازم که چقد بیکارین شما اومدین حساب میکنین ببینین چقد طول میکشه کاری نداره چارتا ضرب تقسیم داره دیگه یجوری نازیدی به حوصلم گفتم چــــه خبره ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در 3 ساعت قبل، DHOOMAN گفته است: کاری نداره چارتا ضرب تقسیم داره دیگه یجوری نازیدی به حوصلم گفتم چــــه خبره خب کسی که ریاضیش همیشه ۲۰ و ۱۹ باشه چیز معمولیه که بنازه به حوصله هامون افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2021 در 10 ساعت قبل، Betoche گفته است: خب کسی که ریاضیش همیشه ۲۰ و ۱۹ باشه چیز معمولیه که بنازه به حوصله هامون ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در October 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2021 من رمز خودمو که ۲ رقمه به زور میزنم چه برسه شماره و ایمیل هم بزنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در November 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۵ در 08:02، Mahdi91 گفته است: اگر کسی رمز رو 4 رقمی بزاره یکی مثل من خب معلومه اکانتشو راحت میدزدن 1: مشکل خودته در در ۱۴۰۰/۸/۵ در 08:02، Mahdi91 گفته است: در مورد کسایی که اکانت میدزدند مثلا iMoBi 2: بازم مشکل خودته بای 1 (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 به به Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در February 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۵ در 09:57، DARTHHOOMAN گفته است: پرسیدن ایمیل که خیلی سخته هر دفعه نوشت اما اگر اینجوری باشه که برای لاگین با ای پی های جدید پیامک به طرف بره عالی میشه شبیه یه جایی میگی رو میگی مگه نه؟ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در February 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 4 hours ago, Tommy said: شبیه یه جایی میگی رو میگی مگه نه؟ اپلیگیشن شاذ ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در February 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 در ۱ ساعت قبل، DARTHHOOMAN گفته است: اپلیگیشن شاذ اره ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 سریال بندی بهتره مثلا 4 تا اکانت با یه کامپیوتر داری و با همون کامپیوتر تنها میتونیبیای و اگه میخوای بریزی روی کامپیوتر دیگه تو ucp بگیم میخوایم سریال کامپیوتر رو عوض کنیم یا بگیم سریال نمیخواد قفل باشه و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 کسی که رمز داره از UCP میتونه شماره و ایمیل ببینه! نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2023 نظرم - هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2023 چیز جالبی نیست. نظرم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 سلام شما میتونید تعداد اعداد رمزتون رو بیشتر کنید برای محکم کاری هم میتونید از ! @ و .. استفاده کنید انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 مخالفم سخت میشه واسه ورود خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۰/۸/۵ در 08:02، Mahdi91 گفته است: امد جلو من بعد به Meli گفتم دیگه شب اکانتمو دزدید خب بگذر دیگه اکانتو بده برای این مهم هست چون اکانتم لول 25 بود امید وارم عملی بشه احترام نظامی برای اکانت Level 25 انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده