Maniii ارسال شده در September 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2021 با سلام به همه بنده یک چیز به مغزم خطور کرد که وقتی لانچر رو باز میکنیم چیکار کنم تا اهنگ که دلم میخاد رو پخش کنم خیلی خوب میشه که با یک cmdاهنگ دل خا خودم رو بزارم روی لاگین لانچر @Ali @SFC @Meli اگر این به بازی اضافه بشه سرور قشنگ تر میشه ؟ (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 فکر نکنم کار خیلی شاخی باشه چون کلاٌ از وقتی که لانچر رو باز میکنیم تا وقتی که میریم داخل بازی کمتر از 10 ثانیه طول میکشه و به نظرم مفید نیست. افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در September 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 بعد شاید یک نفر باشه که دلش میخاد یک اهنگ ۱۰ ثانیه بزاره تو همون ۱۰ثانیه گوش کنه (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mtr ارسال شده در October 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2021 خیلی پیشنهاد خوبی هست لطفا اقا علی @Ali اضافه بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظرم - هست. در صفحه لاگین آهنگ مخصوص اضافه شده. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 16 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این ویژگی " عدم کاربرد " را دارا است. همچنین حداکثر حضور شما در این صفحه 30 ثانیه است. جدا از این موارد صفحه لاگین Introduction است و لازم است از طرف مجموعه باشد، که در حال حاضر وجود دارد. این مورد به دلیل مخالفت دوستان رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده