OverGrown ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 یکم همه چی با هم خیلی یهویی سخت شد سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۶ در 10:55، AliAgent گفته است: پشمام انصافا اون زمان مدیریت تو کار امر به معروف و نهی از منکر و زندگی به شیوه ی پیامبرا بودن اوووف عکس پروف انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۲ در 22:51، Aliherfei گفته است: ین قیمت در wiki.arsacia.ir هم اکنون است. با عرض سلام ویکی خیلی وقته اپدیت نشده یه سری چیزا توش هست یه سری چیزا توش نیست باید اضافه/حذف بشه در در ۱۴۰۰/۶/۱۲ در 22:51، Aliherfei گفته است: لان یک بازیکن جدید به سرور میاد چطور میخواد با حقوق account عادی کار کنه. Helper ها که فقط /exam رو اموزش میدن و دیگه میرن. اون لحظه نه پولی داره یک هفته پرمیوم کنه. برای رفتن به فکشن باید سطح 5 باشید. یعنی پلیری که نمیدونه اصلا forum, ucp, faction چی هست همینطور بعد از /exam سردرگم هست. /helpme میده (از news های NR) و اصلا نمیدونه که باید با /hl صحبت کنه و چند تا دلیل دیگه که از سرور لفت میده. چند نفر که میان کسی اون ها رو سرور اورده و نیازی به هلپر نداشتن. راجع به این مورد بگم که زمانی که بنده در استف بودم تمامی Berif ها چک میشد و به بهترین نحو به پلیر طی 10 دقیقه یاد داده میشد و تمام Faction/Wiki/UCP/Forum و.... کاملا توضیح داده میشد در در ۱۴۰۰/۶/۱۲ در 22:51، Aliherfei گفته است: برای همین قیمت hustr بالا رفت Hoster* راجع به هاستری هم عرض کنم که این به این دلیل بود که یه سری از هاسترا جنبه هاستری ندارن و خیلی از پلیرا اذیت شدن بخاطر هاسترها و این موضوع ربطی به اقتصاد سرور نداره در در ۱۴۰۰/۶/۱۲ در 22:51، Aliherfei گفته است: من بیشتر اعتراض به قیمت های سرور داشتم و به شرایط helper ها. من به عنوان یک پلیر نمیخوام شکایت کنم. بنظرم قیمت های سرور رو جوری تنظیم کرده @Ali که واقعا مناسبه الان رفیق خودم توی TTC کار میکنه و در عرض 5 هقته 1میل تقریبا دراورده با اینکه Best Activity هفته شده (رنک 1 و رنک 2) شما /Jobs بزنی بری Farmer هم کار کنی در عرض 1 هفته اینفرنوس داری پس نمیشه ناعادلانه گرفت @Ali از شما تقضا دارم برای اینکه یه Berif درستو حسابی صورت بگیره مثل زدن Rob و... که در کانال اموزش های ارساکیا ریکورد گداشتید توی YouTube برای هلپر ها هم یک ریکورد اماده کنید که تمام موارد زیر رو پوشش بده: Wiki UCP Forum Locations HQS Factions & Level Jobs Skill Licenses Mic Level /Ad اینا موارد مهم بودن که گقته شدن و در عرض 10 دقیقه قرد هلپر میتونه با چت Berif بده بنده زمانی که هلپر بودم انجام دادم تمام این موارد رو King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2021 در 34 دقیقه قبل، djamer گفته است: Hoster* ?Really در 35 دقیقه قبل، djamer گفته است: Berif در 35 دقیقه قبل، djamer گفته است: Berif در 35 دقیقه قبل، djamer گفته است: Berif Brief*** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2021 در 2 ساعت قبل، AliAgent گفته است: ?Really Brief*** بله بله حق با شماست انتقاد پذیر هستیم متاسفانه زیاد تایم نداریم چون سریع چت کردیم چون کارای مهم تری داریم موفق باشید 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در September 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2021 دوشواری نداریم خیلی هم عالی ما که راضی ایم یه پیام دارم واسه علی گرامی عزیز: خداوکیلی خیلی دوستت دارم https://s4.uupload.ir/files/picsart_09-15-04.19.05_10fj.jpg !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMachine ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید @Aliبنده یک سالی شده که توی استف حضور دارم و شما سال پیش قول درست کردن اسکین برای تیم استف و طبقه بندی جایزه های /buylevel مثلا: لول 15=40گلد لول 30=50گلد الان بنده با لول 70 چه دلیلی داره که 120kپول بدم تا برم به لول 71؟ خب نسبت به پولی که برای /buylevel میدیم چرا جایزه نگیریم؟ خداروشکر سیستم وار رو عوض کردین چیزی که بنده سال پیش گفتم و در جواب همه خندیدن پ ن: کم کردن وار ها در اخر هفته لطفا به نظرات پلیر هایی مثل من اهمیت بدین ما الکی حرف نمیزنیم با 7 سال بازی کردن توی این سرور قطعا نظرات خوبی میدیم بنده با گرون شدن استاندارد ماشین ها مشکلی ندارم و کاملا بجاس و هدف شماهم میدونم از نظر من هدف شما از گرون کردن استاندارد ماشین ها تلاش بیشتر بازیکنان برای رسیدن به اهداف بالاتره و این باعث میشه پلیر زود از بازی خسته نشه بنده یک نظر در رابطه با قیمت گلد داشتم که دوست دارم تو میتینگ استف در حضور خودتون مطرح کنم اگر مایل بودین حضور پیدا کنین ویرایش شده September 16, 2021 توسط TheMachine اشتباه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 وضع سرور الان عالیه هم درآمد ها خوبه هم اینکه همه شغل ها باهم برابره عالی شده قیمت های استاندارد هم حرف نداره خودم این چند روزی که اومدم تو سرور خیلی ماشین های مختلف دیدم مخصوصا tampaخیلی زیاد شده که همین تنوع باعث زیباتر شدن فضای بازی میشه و پلیر گام به گام پیش میره و به هدفش میرسه همین باعث میشه که مدت زمان بیشتری تو سرور بمونه برای رسیدن به چیزی که میخوان واقعا تلاش میکنند و زود از بازی زده نمیشن قبلاً که فیش بود همون اول پلیر هدفشو میزاشت رو خرید اینفرنیوس ولی الان از ماشینهای ارزون شروع میکنه کم کم میره بالا سیستم ظرفیت برای اجاره کردن خونه خیلی خوب شده که اضافه کردید همین باعث میشه که اکثر خونه های سرور رو بخرند و دیگه مثل قدیم همه نمیریزن خونه های چهارراه اینکه باید ۲۰ساعت تایم پلی داشته باشی تا اموالت تیک نشه خیلی معقولانه و خوبه شکایت اعضا رو که میبینم اونایی که مربوط به کلاهبرداری رو خیلی بهتر نسبت به قبل رسیدگی میکنید و واقعا پیگیرید حتی با وجود مدارک ناقص دمتون گرم خسته نباشید @Ali, @Meli , @SFC و بقیه دوستانی که تو این اتفاقات نقش داشته اند 2 !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۳ در 02:31، HurtHeart گفته است: چنین چیزی که میگویید باهاش موافق نیستم و نخواهم بود! زیرا شما در آخرین Show علی نبوده اید و انگار ندیده اید که چه حرف هایی گفته اند، زمانی که AG:SAMP منتشر شود، ماشین های جدید و زیادی افزوده میشود، پس عجله نکنید و صبور باشید تا برنامۀ AG:SAMP به اتمام برسد و پس از آن کار های Wiki انجام خواهد شد. کلمه "ماشن" غلط است و "ماشین" صحیح است. باقی متن ها هم نخوانده ام، روز خوش. صحیح آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در October 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۳ در 16:57، Ali گفته است: برادر خودم بعد از 2 هفته با حقوق اقلیت Tow Truck Company توانست Turismo خریداری کند (در سطح 13). بعله دوست عزیز منم با ۴ هفته TAXI DRIVERS تونستم اینفرنوس بخرم چی میگی باو اصلا تو مغز نمیگنجه توریسمو 2.6 MIL اصلا با ۱ سال TTC در نمیاد باو تو حتما حوصله نکشیده Givemony کردی اصلا با مغز جور در نمیاد Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۳ در 18:14، iErfaN گفته است: پیشنهاد میدم مخارج در حدی اجباری شوند تا به جا 10کا خرج مقدار بالاتری تو انواع کار هایی که انجام میدن یا درآمدشونه ازشون خرج بشه اونقدری که اینجا تو روز پس انداز میشه تو واقعیت نیست چون نصف درآمد روزانه اکثر مردم خرج خوراک و پوشاک و دیگر مسائل مادی میشه می دونی این جوری میشه تورم میشه ایران خودمون نمی خوام بگم بده ولی در کنار اون قیمت خیلی چیزای دیگه میره بالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۳ در 02:31، HurtHeart گفته است: چنین چیزی که میگویید باهاش موافق نیستم و نخواهم بود! زیرا شما در آخرین Show علی نبوده اید و انگار ندیده اید که چه حرف هایی گفته اند، زمانی که AG:SAMP منتشر شود، ماشین های جدید و زیادی افزوده میشود، پس عجله نکنید و صبور باشید تا برنامۀ AG:SAMP به اتمام برسد و پس از آن کار های Wiki انجام خواهد شد. کلمه "ماشن" غلط است و "ماشین" صحیح است. باقی متن ها هم نخوانده ام، روز خوش. تو فقط درست بگو (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در October 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 من یه غلطی کردم این تاپیک زدم هنوز دارین توش پی ام میدید؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۳ در 18:37، V0ID گفته است: همه چی رایگان کنین. ایول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در October 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۲ در 22:51، Aliherfei گفته است: با سلام میخواستم مطلبی ذکر کنم @Ali راجع به بروزرسانی های اخیر, مثل هرچیز هم بدی هایی داشت هم خوبی هایی. برای مثال با این بروزسانی ها مسلما کنار رفتن اکثر بازیکنان از /fish بود که پلیر ها در شهر ها رفتند و /jobs اقدام کردند که شهر ها شلوغ شد و این بهترین عملکرد بود. و شما حقوق ها را بالا بردید. و حتی ذکر کردید که قیمت ها را پایین خواهید اورد. و این کار را هم کردید و یعنی میخوام بگم شما هر قولی که دادید عمل کردید! جای تشکر دارد. اما رفته رفته اتفاقاتی افتاد که وضع سرور از قبل بروزرسانی /fish کمی سخت تر و قیمت ها بالا تر رفت برای مثال موقعی که شما وعده پایین اوردن قیمت ها را کردید ماشن Infernus قیمت حول و حوش 3.900.000$ داشت. و کردید حول و حوش 3.600.000$. اما الان چک میکنیم رفته 4.370.000$. این عکس ها را چک کنید این قیمت در wiki.arsacia.ir هم اکنون است. یعنی میخوام بگم من قیمت Infernus 3.600.000 رو گفتم اما wiki از این هم کم تر میگه. حتی Hotring که الان نزدیک به 18.000.000$ است. شما بروزرسانی رو بزارید کنار. این همه تفاوت قیمت برای خانه و ماشین برای چیست؟ شما در اخرین show گفتید اقتصاد سرور. و یک چیز دیگه ای عرض کردید که رضایت پلیر از هرچیز مهم تر هست, برای همین قیمت hustr بالا رفت, چون بیشترین شکایت پلیر ها از هاستر ها بود. شما قول دادید قیمت ها پایین بره اما بعد از 2 هفته بد تر کردید. میگویید حقوق job رفته بالا. این درست است. اما با این وضع شما اگر Permium نباشید حقوق آنچنانی دریافت نمیکنید, درصورتی که در ورژن های قبل حقوق بازیکن عادی و ویژه اختلاف کم تری داشت. الان یک بازیکن جدید به سرور میاد چطور میخواد با حقوق account عادی کار کنه. Helper ها که فقط /exam رو اموزش میدن و دیگه میرن. اون لحظه نه پولی داره یک هفته پرمیوم کنه. برای رفتن به فکشن باید سطح 5 باشید. یعنی پلیری که نمیدونه اصلا forum, ucp, faction چی هست همینطور بعد از /exam سردرگم هست. /helpme میده (از news های NR) و اصلا نمیدونه که باید با /hl صحبت کنه و چند تا دلیل دیگه که از سرور لفت میده. چند نفر که میان کسی اون ها رو سرور اورده و نیازی به هلپر نداشتن. من بیشتر اعتراض به قیمت های سرور داشتم و به شرایط helper ها. من به عنوان یک پلیر نمیخوام شکایت کنم. خواهان پایین اوردن قیمت ها هستم و تنها هم نیستمو از همه پلیر هایی که این topic رو میبینن میخوام نظرشون رو بگن و اگر موافق هستید تایید اسال کنید که فقط این درخواست واسه من نیست. با تشک از شما یک پلیر. Aliherfei به قول خودت اره قبلا یادمه لول 6 بود یارو اینف داشت. اون موقع یادمه اینف اودو 30 دونه نعون زرد بیمه فول خریدم 2,8و گذاشتم کنار بش اهمیت ندادم استن کشید بالا و سلش دادم 3,2 . خلاصه اینکه هم خوب شد هم بد شد یهویی بد شد . میتونست با شدت ملایم تری بره بالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در November 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۳ در 10:14، Betoche گفته است: Nice معلم ادبیات Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 درخشان Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 حالا چی شد؟؟؟ الان این تاپیک با این همه طرفدار ول شد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2021 درست نمیکنن الکی دل خوش نکنین در در ۱۴۰۰/۷/۳۰ در 14:48، DeanBnjamin گفته است: بعله دوست عزیز منم با ۴ هفته TAXI DRIVERS تونستم اینفرنوس بخرم چی میگی باو اصلا تو مغز نمیگنجه توریسمو 2.6 MIL اصلا با ۱ سال TTC در نمیاد باو تو حتما حوصله نکشیده Givemony کردی اصلا با مغز جور در نمیاد دقیقا ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 پیام بدین تو تاپیک یکم انتقاد بدین لایک بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۳ در 02:31، HurtHeart گفته است: چنین چیزی که میگویید باهاش موافق نیستم و نخواهم بود! زیرا شما در آخرین Show علی نبوده اید و انگار ندیده اید که چه حرف هایی گفته اند، زمانی که AG:SAMP منتشر شود، ماشین های جدید و زیادی افزوده میشود، پس عجله نکنید و صبور باشید تا برنامۀ AG:SAMP به اتمام برسد و پس از آن کار های Wiki انجام خواهد شد. کلمه "ماشن" غلط است و "ماشین" صحیح است. باقی متن ها هم نخوانده ام، روز خوش. 1 ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پاسخ ها و بررسی های مربوطه انجام شد. لطفا در صورت پا بر جا بودن پیشنهاد/انتقاد شما آن را دوباره ارائه کنید. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده