Betoche ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 با سلام شاید چیزی که بخوام بگم حرف بیشتر پلیر های دسته متوسط باشه. یه زمین تمرینی در داخل HQ تمام دسته های متوسط بوجود بیاد که پلیر ها اونجا برن و تمرین بکنن و زمینی که میخواد بوجود بیاد هم مثل زمین Gunshop هستش چون واقعا خیلی از پلیر ها اذیت میشن در پینتبال و ممنون میشم که نظرات خودتون رو هم بگید @Ali @Meli @RaaD @Farab @OmidGH @arshiya @Mohana @HurtHeart @Kerazom @JameSon @Shayan1382 @Sardar @MiladME @AliAgent @Matin66 @Alireza ممنونم افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 5 دقیقه قبل، hossein175 گفته است: با سلام شاید چیزی که بخوام بگم حرف بیشتر پلیر های دسته متوسط باشه. یه زمین تمرینی در داخل HQ تمام دسته های متوسط بوجود بیاد که پلیر ها اونجا برن و تمرین بکنن و زمینی که میخواد بوجود بیاد هم مثل زمین Gunshop هستش چون واقعا خیلی از پلیر ها اذیت میشن در پینتبال و ممنون میشم که نظرات خودتون رو هم بگید همه فکشن های دسته متوسط محوطه HQ بزرگی دارن میتونن اونجا تمرین کنن دیگه چرا زمین اضافه؟ ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 3 دقیقه قبل، RaaD گفته است: همه فکشن های دسته متوسط محوطه HQ بزرگی دارن میتونن اونجا تمرین کنن دیگه چرا زمین اضافه؟ خیلی وقتا پلیر های معمولی میان وسط و وقتی اشتباهی اونا رو میزنیم /Call 110 میدن افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 3 دقیقه قبل، RaaD گفته است: همه فکشن های دسته متوسط محوطه HQ بزرگی دارن میتونن اونجا تمرین کنن دیگه چرا زمین اضافه؟ E تو همون Yoda هستی که رفته خارجه نمیتونه بیاد گیم؟ انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 8 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: E تو همون Yoda هستی که رفته خارجه نمیتونه بیاد گیم؟ چه رخ داد؟ کی رفته خارج؟ چی شد؟ جان؟ ERROR من فقط یه مشکل اینترنت داشتم همین خارج؟ ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 2 دقیقه قبل، RaaD گفته است: چه رخ داد؟ کی رفته خارج؟ چی شد؟ جان؟ ERROR من فقط یه مشکل اینترنت داشتم همین خارج؟ افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 Training room، اتاقی برای تمرین هر فکشن ک ورودیش از داخل اچ کیو باشه و فقط اعضای اون فکشن بتونن واردش بشن (مثل اچ کیو) و در اون زمین مثل پینت بال هدشات سیستم فعال بشه، این به نظرم جالب میشه (استارتی هم نباشه کلا هرکس وارد اونجا شد هدشات براش فعال شه و با یه سی ام دی هم خارج شه، گان هاشم گان های Order 5 باشه یا خودشون بتونن Order یا Creategun بزنن) @Ali 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 Hm خوبه ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 2 دقیقه قبل، Farab گفته است: Hm خوبه مهدی عملا داری اسپم میکنی تو همه تاپیکا همش میذاری گزینه گزارش ادمین نداره میخوام گزارشت کنم ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 1 دقیقه قبل، RaaD گفته است: مهدی عملا داری اسپم میکنی تو همه تاپیکا همش میذاری گزینه گزارش ادمین نداره میخوام گزارشت کنم اونایی که میزارم واکنشام خالی شه میرم واکنش میدم ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 2 ساعت قبل، RaaD گفته است: چه رخ داد؟ کی رفته خارج؟ چی شد؟ جان؟ ERROR من فقط یه مشکل اینترنت داشتم همین خارج؟ به مولا که با خودت حرف زدم گفتی در 55 دقیقه قبل، Farab گفته است: اونایی که میزارم واکنشام خالی شه میرم واکنش میدم دادا و مده ؟ انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در ۱ ساعت قبل، llErrorsll گفته است: به مولا که با خودت حرف زدم گفتی دادا و مده ؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Trent ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 1 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: به مولا که با خودت حرف زدم گفتی به مولا که وقتی باهام حرف زدی من نه تاکید کردم نه تکذیب فقط گفتم نتم مشکل داره |: ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 3 ساعت قبل، AliAgent گفته است: Training room، اتاقی برای تمرین هر فکشن ک ورودیش از داخل اچ کیو باشه و فقط اعضای اون فکشن بتونن واردش بشن (مثل اچ کیو) و در اون زمین مثل پینت بال هدشات سیستم فعال بشه، این به نظرم جالب میشه (استارتی هم نباشه کلا هرکس وارد اونجا شد هدشات براش فعال شه و با یه سی ام دی هم خارج شه، گان هاشم گان های Order 5 باشه یا خودشون بتونن Order یا Creategun بزنن) @Ali فکر خوبیه ولی مثل پینتبال باشه بهتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2021 در 10 ساعت قبل، RaaD گفته است: به مولا که وقتی باهام حرف زدی من نه تاکید کردم نه تکذیب فقط گفتم نتم مشکل داره |: من باهات حرف زدم گفتی خارجم و نمیتونم بیام تو جایل حرف زدیم در 10 ساعت قبل، Farab گفته است: مده؟ ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ null null null null null انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در September 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2021 برید داخل HQ تمرین کنید HQ به این بزرگی . من وقتی GSF بودم قبل اینکه Metting شروع بشه هم دیگه رو کیل میکردیم . فکر کنم سابقه دسته متوسط ندارید HQ چند طبقه داره برو اونجا Order هم مشکلی نداره بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2021 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، GMG گفته است: برید داخل HQ تمرین کنید HQ به این بزرگی . من وقتی GSF بودم قبل اینکه Metting شروع بشه هم دیگه رو کیل میکردیم . فکر کنم سابقه دسته متوسط ندارید HQ چند طبقه داره برو اونجا Order هم مشکلی نداره منظور من دقیق جایی هست که بشه مثل پینتبال که امتیاز حساب کنه و هیجان به پا کنه. شما هم یه نظری بدین @Ali ویرایش شده September 4, 2021 توسط hossein175 افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در September 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۲ در 21:10، RaaD گفته است: همه فکشن های دسته متوسط محوطه HQ بزرگی دارن میتونن اونجا تمرین کنن دیگه چرا زمین اضافه؟ آدم های معمولی نمیزارن که لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FloyD ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۲ در 21:03، hossein175 گفته است: با سلام شاید چیزی که بخوام بگم حرف بیشتر پلیر های دسته متوسط باشه. یه زمین تمرینی در داخل HQ تمام دسته های متوسط بوجود بیاد که پلیر ها اونجا برن و تمرین بکنن و زمینی که میخواد بوجود بیاد هم مثل زمین Gunshop هستش چون واقعا خیلی از پلیر ها اذیت میشن در پینتبال و ممنون میشم که نظرات خودتون رو هم بگید @Ali @Meli @RaaD @Farab @OmidGH @arshiya @Mohana @HurtHeart @Kerazom @JameSon @Shayan1382 @Sardar @MiladME @AliAgent @Matin66 @Alireza ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در در ۱۲/۰۶/۱۴۰۰ در 21:55، AliAgent گفته است: Training room، اتاقی برای تمرین هر فکشن ک ورودیش از داخل اچ کیو باشه و فقط اعضای اون فکشن بتونن واردش بشن (مثل اچ کیو) و در اون زمین مثل پینت بال هدشات سیستم فعال بشه، این به نظرم جالب میشه (استارتی هم نباشه کلا هرکس وارد اونجا شد هدشات براش فعال شه و با یه سی ام دی هم خارج شه، گان هاشم گان های Order 5 باشه یا خودشون بتونن Order یا Creategun بزنن) @Ali آره خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 اینجوری در امد بیز پینت بال کم میشه سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در هم اکنون، OverGrown گفته است: اینجوری در امد بیز پینت بال کم میشه تو بازی که فقط اعضای دسته متوسط مگه میرن پینت بال؟ پلیر های معمولی و حتی پلیر های دسته ملایم و ویژه هم میان و درامدش همونه. افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 war training دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 با سلام میتوانید War Training بروید. یا Paintball یا HQ با نظر شما مخالفم و رای بنده ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده