AmirMehdi ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و پلیر های سرور آرساکیاگیم پیشنهادی در خصوص اتومات شدن بعضی از دستور هایی رو دارم برای مثال: ما در خوده بازی دستور هایی همچون (autologin/) یا و... را داریم که به خودی خود با زدن فقط یک دستور آن تبدیل به یک دستور همیشگی و اتوماتیک می شود. حال پیشنهاد بنده در این خصوص است که در کنار بعضی از دستور ها مثل: (که بعد از هر رسپکت به صورت اتومات نمایان شود ) whokill , /stats/ و هر دستوری که قابل اتومات شدن را دارند کنار آن بنویسیم auto مثلا من میخوام whokill/ فقط برای همیشه نباشد و با باز و بستن بازی دوباره آن از اول شود ولی می خواهم این دفعه با باز و بستن بازی این دستور از بین نرود و فقط با زدن دستور whokill auto/ این دستور برای من بماند. *این پیشنهاد برای دوستان فکشن هایی مثل دسته متوسط و دیگر دوستانی که نمی خواهند دستور بزنند و از یاد آن ها می رود به درد بخور باشد* @Ali @Meli @EBi @Farab @ORTEGA @SFC 1 ✧ ?????? ??? ??????✧ ✧══════════════════✧✧══════════════════✧✧══════════════════✧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 اتو بودن /whokill جالب بود 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 موافق به شدت ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FloyD ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۱ در 19:46، Nope گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و پلیر های سرور آرساکیاگیم پیشنهادی در خصوص اتومات شدن بعضی از دستور هایی رو دارم برای مثال: ما در خوده بازی دستور هایی همچون (autologin/) یا و... را داریم که به خودی خود با زدن فقط یک دستور آن تبدیل به یک دستور همیشگی و اتوماتیک می شود. حال پیشنهاد بنده در این خصوص است که در کنار بعضی از دستور ها مثل: (که بعد از هر رسپکت به صورت اتومات نمایان شود ) whokill , /stats/ و هر دستوری که قابل اتومات شدن را دارند کنار آن بنویسیم auto مثلا من میخوام whokill/ فقط برای همیشه نباشد و با باز و بستن بازی دوباره آن از اول شود ولی می خواهم این دفعه با باز و بستن بازی این دستور از بین نرود و فقط با زدن دستور whokill auto/ این دستور برای من بماند. *این پیشنهاد برای دوستان فکشن هایی مثل دسته متوسط و دیگر دوستانی که نمی خواهند دستور بزنند و از یاد آن ها می رود به درد بخور باشد* @Ali @Meli @EBi @Farab @ORTEGA @SFC عالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 جالبه سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Trent ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در September 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cool ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 تاثیر گذار بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۱ در 19:46، Nope گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و پلیر های سرور آرساکیاگیم پیشنهادی در خصوص اتومات شدن بعضی از دستور هایی رو دارم برای مثال: ما در خوده بازی دستور هایی همچون (autologin/) یا و... را داریم که به خودی خود با زدن فقط یک دستور آن تبدیل به یک دستور همیشگی و اتوماتیک می شود. حال پیشنهاد بنده در این خصوص است که در کنار بعضی از دستور ها مثل: (که بعد از هر رسپکت به صورت اتومات نمایان شود ) whokill , /stats/ و هر دستوری که قابل اتومات شدن را دارند کنار آن بنویسیم auto مثلا من میخوام whokill/ فقط برای همیشه نباشد و با باز و بستن بازی دوباره آن از اول شود ولی می خواهم این دفعه با باز و بستن بازی این دستور از بین نرود و فقط با زدن دستور whokill auto/ این دستور برای من بماند. *این پیشنهاد برای دوستان فکشن هایی مثل دسته متوسط و دیگر دوستانی که نمی خواهند دستور بزنند و از یاد آن ها می رود به درد بخور باشد* @Ali @Meli @EBi @Farab @ORTEGA @SFC whokill رو من خودم خیلی وقتا یادم میره ان کنم بعد Dm ک میشم ss ندارم. ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظرم ( + ) می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 نظرم + هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز پیشنهاد شما در آپدیت 3.5.0 برطرف شده است ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده