NATO ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 اکانت premium معمولی که دارای این امکانات میباشد 2 برابر درامد jobs 2 تا ماشین و... قیمت هفتگی این 260 Gold هستش و به نظر من یه اکانت super premium هم به وجود بیاد با این امکانات 3 برابر شدن jobs 3 تا شدن ماشین 3 برابر رسپکت دادن و ... و قیمت این super premium هفتگی حدود 2k Gold باشه که هرکسی به راحتی نتونه بگیره چون اگه دست رسی به این اسون باشه خیلی چیزا تو سرور بی ارزش میشه اگه این پیشنادو میپزیرید من توضیحات بیشتری خدمتتون بزارم اگه که نه هیچ دیگه سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، MATU گفته است: 3 تا شدن ماشین به دلیل محدودیت ماشین ها توی سمپ متاسفانه نمیشه که هر پلیر بیشتر از دو تا ماشین داشته باشه ویرایش شده August 31, 2021 توسط AlizRM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NATO ارسال شده در August 31, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 در 5 دقیقه قبل، AlizRM گفته است: به دلیل محدودیت ماشین ها توی سمپ متاسفانه نمیشه که هر پلیر بیشتر از دو تا ماشین داشته باشه حالا ماشینو از لیست پاک میکنیم همون 2 تا سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 با امدن AG:SA چیزایی بیشتر از این میاد حتما چون دیگه محدودیت ماشین نیست و شاید هم در هر اکانت بالای ۵ ماشین میشه گذاشت. افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 در 13 ساعت قبل، MATU گفته است: اکانت premium معمولی که دارای این امکانات میباشد 2 برابر درامد jobs 2 تا ماشین و... قیمت هفتگی این 260 Gold هستش و به نظر من یه اکانت super premium هم به وجود بیاد با این امکانات 3 برابر شدن jobs 3 تا شدن ماشین 3 برابر رسپکت دادن و ... و قیمت این super premium هفتگی حدود 2k Gold باشه که هرکسی به راحتی نتونه بگیره چون اگه دست رسی به این اسون باشه خیلی چیزا تو سرور بی ارزش میشه اگه این پیشنادو میپزیرید من توضیحات بیشتری خدمتتون بزارم اگه که نه هیچ دیگه اینجا یه مشکلی هست افرادی مثل من که PREMIUM معمولی یکساله خریدن باید چیکار کنن ؟ ! شاید دلمون اخرین PREMIUM بخاد ولی چون خرج کردیم 6000گلد دادیم خریدیم دلمون نیاد بخریمش و اینجوری پولمون از بین بره ! سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NATO ارسال شده در September 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 در 7 ساعت قبل، OverGrown گفته است: اینجا یه مشکلی هست افرادی مثل من که PREMIUM معمولی یکساله خریدن باید چیکار کنن ؟ ! شاید دلمون اخرین PREMIUM بخاد ولی چون خرج کردیم 6000گلد دادیم خریدیم دلمون نیاد بخریمش و اینجوری پولمون از بین بره ! خب این طوریه که شما اگه بخواید اکانت Super Premium یک ساله بخرید اولش باید Premium معمولی داشته باشی تا به این دست رسی داشته باشی برای مثال شما اگه میخواید Super Premium یک ساله بخرید باید 6k Gold بدی معمولیشو بخری بعد 16k Gold هم بدی Super Premium کنیش ========================== خیلی طرح و قانون میشه ریخت واسش فقط میخوام بدونم اگه @Meli و @Ali این موردو قبول میکنن من طرح و قوانین بنویسم که اگه مشکلی داشت یا چیزی بود برطرفش کرد مثل همین شما که گفتی اکانت پرمیوم های قبلی رو باید چیکار کرد. سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظرم - هست. ولی تنوعی نیاز داره برای مثال پرمیوم 1 هفته با 1 ساله فرق هایی داشته باشه. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظر بنده نیز ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 نظرم - هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 16 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. به دلیل مخالفت دوستان رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده