LoverBoy ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 نقل قول سلام من یه مشکلی در لانچر دارم مشکل اینه که من دو بار باید روی دکمه ی play بزنم تا بازی ستارت شه مثلان یه بار میزنم بازی نمیاد بالا لانچر رو میبندم دوباره باز میکنم رو play میزنم بعدش لانچر باز میشه به همین خاطر نمیتونم با دو تا اکانت وارد سرور بشم آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 این مشکل فقط توی ویندوز ۷ هستش و خودم هم ویندوز ۷ دارم و باید یه ۲۰ ثانیه منتظر بمونی تا اجرا بشه. افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 پیشنهاد میکنم MultiM رو از اینترنت دانلود کن بریز تو فولدر بازیت سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 درود دوست عزیز: این مورد رودر قسمت مشکلات Topic بزنید برسی میشه...! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 16 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 درود، این مورد باید در بخش " باگ " گزارش شود. همچنین این مورد بروزرسانی شده، و توسعه لانچر نیز به دلیل AG:SAMP متوقف شده است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده