0STAD ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 واکنش همه ی ما وقتی میبینیم @MiladME باز یه تایپک زده و نصف فروم رو تگ کرده لایک کن ببینم چند نفریم @RaaD @Farab @OmidGH @Sardar @HaTeD @Ali @ORTEGA @Forget @Alireza1112 @OstadFaraz @iAbolFazL @iErfaN @N0B0DY @AliAgent @SajAli @SFC @Sami 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 (ویرایش شده) در 17 دقیقه قبل، 0STAD گفته است: واکنش همه ی ما وقتی میبینیم @MiladME باز یه تایپک زده و نصف فروم رو تگ کرده مشکل من این نیست، مشکل من تاپیک های زود به زودشه... وقتی تاپیکو خوندم و میخوام لایک کنم میگه "حاج آقا بسه اجازه لایک نداری" و واکنش من به فروم: https://uupload.ir/view/doc_2021-08-27_23-05-44_2yru.mp4/ میلاد فقط بهتره تاپیکاشو یکم دیر به دیرتر بده که جا واسه لایک دادنش داشته باشه، 2تا مزایا بدست میاریم با اینکار: لایک خودش بیشتر میخوره--ماهم اعصابمون به خاطر لیمیت لایک دادن کمتر میشه ویرایش شده August 27, 2021 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 در 38 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: مشکل من این نیست، مشکل من تاپیک های زود به زودشه... وقتی تاپیکو خوندم و میخوام لایک کنم میگه "حاج آقا بسه اجازه لایک نداری" و واکنش من به فروم: https://uupload.ir/view/doc_2021-08-27_23-05-44_2yru.mp4/ میلاد فقط بهتره تاپیکاشو یکم دیر به دیرتر بده که جا واسه لایک دادنش داشته باشه، 2تا مزایا بدست میاریم با اینکار: لایک خودش بیشتر میخوره--ماهم اعصابمون به خاطر لیمیت لایک دادن کمتر میشه من میام دو دقیقه فروم رو چک کنم میبینم 85 تا تایپک جدید گزاشتن میگم عه برم ببینم چین میبینم میلاده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 نه بنده خدا یه مدته کم کار شده نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 (ویرایش شده) @MiladME بیکاری ویرایش شده August 27, 2021 توسط Mahi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 در 31 دقیقه قبل، hoseyfi گفته است: نه بنده خدا یه مدته کم کار شده چی چی رو کم کار شده؟ برو تایپک های زیر این تایپک رو ببین ۸۰ تاش ماله میلاده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 در 2 ساعت قبل، iErfaN گفته است: مشکل من این نیست، مشکل من تاپیک های زود به زودشه... وقتی تاپیکو خوندم و میخوام لایک کنم میگه "حاج آقا بسه اجازه لایک نداری" و واکنش من به فروم: https://uupload.ir/view/doc_2021-08-27_23-05-44_2yru.mp4/ میلاد فقط بهتره تاپیکاشو یکم دیر به دیرتر بده که جا واسه لایک دادنش داشته باشه، 2تا مزایا بدست میاریم با اینکار: لایک خودش بیشتر میخوره--ماهم اعصابمون به خاطر لیمیت لایک دادن کمتر میشه صحیح نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 و من وقتی با اینترنت ضعیف میام فروم ب زور نوتیفو باز میکنم و فکر میکنم علی آپدیت داده و میبینم سر میمی تگ شدم ک اصلا ب من ارتباطی نداره (میلاد منو خوشبختانه تگ نکرده تا حالا ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Samurayii ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 انصافا حق گفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در 23 ساعت قبل، iErfaN گفته است: میخوام لایک کنم دیدید گفتم؟ میلاد ۳۰ نفر رو تگ میکنه اکثرا تو رو در وایسی گیر میکنن یه لایک میکنن میرن کلیپ ها رو هم نگاه نمیکنن نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 به دور شوخی با تلاش و با استفاده از sony vegas به آینده خوبی در میم سازی و ادیتوری خواهند رسید موفق باشید. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۵ در 23:12، iErfaN گفته است: مشکل من این نیست، مشکل من تاپیک های زود به زودشه... وقتی تاپیکو خوندم و میخوام لایک کنم میگه "حاج آقا بسه اجازه لایک نداری" و واکنش من به فروم: https://uupload.ir/view/doc_2021-08-27_23-05-44_2yru.mp4/ میلاد فقط بهتره تاپیکاشو یکم دیر به دیرتر بده که جا واسه لایک دادنش داشته باشه، 2تا مزایا بدست میاریم با اینکار: لایک خودش بیشتر میخوره--ماهم اعصابمون به خاطر لیمیت لایک دادن کمتر میشه DADA BE MANAM MEDE نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در 1 ساعت قبل، Plato گفته است: میلاد ۳۰ نفر رو تگ میکنه اکثرا تو رو در وایسی گیر میکنن یه لایک میکنن میرن کلیپ ها رو هم نگاه نمیکنن شاید فقط تو باشی نگا نمیکنی ماها نگا میکنیم نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در 8 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: شاید فقط تو باشی نگا نمیکنی ماها نگا میکنیم منم اولا نگا میکردم الان به هوش اومدم نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۵ در 22:55، 0STAD گفته است: واکنش همه ی ما وقتی میبینیم @MiladME باز یه تایپک زده و نصف فروم رو تگ کرده لایک کن ببینم چند نفریم @RaaD @Farab @OmidGH @Sardar @HaTeD @Ali @ORTEGA @Forget @Alireza1112 @OstadFaraz @iAbolFazL @iErfaN @N0B0DY @AliAgent @SajAli @SFC @Sami نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در December 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 خوب بود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.