LuTi ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 ببیند من یه پیشنهادی دارم میگم که یه فکشنی طراحی کنید حالا برای دسته ملایم یا دسته ویژه ، به اسم Firefighter مثلا برای راب بانک یه سیستمی طراحی کنید که میشه اتیش زد بانکو و اینکه مثلا ممکنه کسانی که House دارن ممکنه هر ۱روز درمیون خونشون اتیش بگیره و برای درست کردنش هم یه مبلغی بیزارید که هم یه سیستم جدیدی باشه که هیچ سروری همچین چیزی نداره و اینکه پلیر ها بیشتر آنلاین باشن در سرور LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 در 10 ساعت قبل، arashzx گفته است: ببیند من یه پیشنهادی دارم میگم که یه فکشنی طراحی کنید حالا برای دسته ملایم یا دسته ویژه ، به اسم Firefighter مثلا برای راب بانک یه سیستمی طراحی کنید که میشه اتیش زد بانکو و اینکه مثلا ممکنه کسانی که House دارن ممکنه هر ۱روز درمیون خونشون اتیش بگیره و برای درست کردنش هم یه مبلغی بیزارید که هم یه سیستم جدیدی باشه که هیچ سروری همچین چیزی نداره و اینکه پلیر ها بیشتر آنلاین باشن در سرور داش من خونم نزدیک بانکه بزار زندگیمونو بکنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 هه هه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 (ویرایش شده) در 17 ساعت قبل، arashzx گفته است: هر ۱روز درمیون خونشون اتیش بگیره به چه دلیل باید خونه آتیش بگیره؟! دیگه همین کم مونده تو سرور دنبال ماشین آتشنشانی باشیم که خونمون رو خاموش کنه باید بشینی تو خونه که آتیش نگیره ویرایش شده August 26, 2021 توسط Sobi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در August 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 نباید بشینیم تو خونه دوست عزیز به فرض مثال هر روز اگر حداقل ۲ساعت تو سرور نباشی ممکنه خونتون اتیش بگیر بد من نکفتم که. باید تو خونه بشینی گفتم باید تو سرور حضور داشته باشی میخونی یکم دقت کن LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 ۰ در 4 ساعت قبل، arashzx گفته است: نباید بشینیم تو خونه دوست عزیز به فرض مثال هر روز اگر حداقل ۲ساعت تو سرور نباشی ممکنه خونتون اتیش بگیر بد من نکفتم که. باید تو خونه بشینی گفتم باید تو سرور حضور داشته باشی میخونی یکم دقت کن نچ اصلا جویده نیس پیشنهادت قبلا گفته بودن پلیسا تو چت دپارتمان برای مقابله با تجمعات درخاست ماشین اتشنشانی کنه ک اون تر تمیز تر بود ایدش ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در August 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 (ویرایش شده) ببخشید میشه به این لینک سر بزنی چون فکر کنم اولین نفر من این پیشنهاد رو دادم و البته کار دیگه ای داشت ویرایش شده August 27, 2021 توسط parsa1519 همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 (ویرایش شده) در 14 ساعت قبل، arashzx گفته است: نباید بشینیم تو خونه دوست عزیز در 14 ساعت قبل، arashzx گفته است: من نکفتم که. باید تو خونه بشینی گفتم باید تو سرور حضور داشته باشی در 20 ساعت قبل، Sobi گفته است: باید بشینی تو خونه که آتیش نگیره منظور من از خونه، خونه ی شما در سرور هست نه اینکه داخل بازی همیشه آن باشی واقعا فکر کردی میگم یه نفر 24 ساعته بشینه تو خونه (خونه واقعی) و داخل گیم آن باشه که خونه ی داخل گیمش آتیش نگیره؟! یکم فکر کن بعد حرف بزن در 10 ساعت قبل، DHOOMAN گفته است: پلیسا تو چت دپارتمان برای مقابله با تجمعات درخاست ماشین اتشنشانی کنه ک اون تر تمیز تر بود ایدش در 8 ساعت قبل، parsa1519 گفته است: ببخشید میشه به این لینک سر بزنی چون فکر کنم اولین نفر من این پیشنهاد رو دادم و البته کار دیگه ای داشت پیشنهاد خوبیه ویرایش شده August 27, 2021 توسط Sobi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hickas ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۴ در 10:02، arashzx گفته است: ببیند من یه پیشنهادی دارم میگم که یه فکشنی طراحی کنید حالا برای دسته ملایم یا دسته ویژه ، به اسم Firefighter مثلا برای راب بانک یه سیستمی طراحی کنید که میشه اتیش زد بانکو و اینکه مثلا ممکنه کسانی که House دارن ممکنه هر ۱روز درمیون خونشون اتیش بگیره و برای درست کردنش هم یه مبلغی بیزارید که هم یه سیستم جدیدی باشه که هیچ سروری همچین چیزی نداره و اینکه پلیر ها بیشتر آنلاین باشن در سرور دلیلی برای اتیش گرفتن خونه نیست توی بازی، و چیز بی دلیل جذابیت نداره. توی واقعیت به دلایل مختلفی مثل ترکیدن کپسول و نشت گاز و .. خونه اتیش میگیره ولی توی بازی هیچکدوم از این چیزا وجود نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 پیشنهاد تکراریست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 (ویرایش شده) درود دوست عزیز: پیشنهاد شما تکراریست , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! ویرایش شده June 1, 2023 توسط MaSiH 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 نظر بنده راجب فکشن جدید ( + ) است. اما راجب پیشنهاد این فکشنی که دادید ( - ) می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۱ در 17:44، Ravin گفته است: پیشنهاد تکراریست King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 16 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده