Unavailable ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 (ویرایش شده) باسلام و درود، گاهی وقتا یک مشکل برای یک نفر پیش میاد که به هر دلیلی بخواد اکانتشو Disable یا Delete کنه تا از UCP قابل مشاهده نباشه و شاید بخواد با اون اسم از لول 1 شروع کنه و تاریخچه ای نداشته باشه، باید یک قابلیت به UCP یا بازی اضافه شه که بتونیم اکانتمون رو برای مدت محدودی غیرفعال یا به کل حذف کنیم! برای اینکه سوء استفاده ای هم صورت نگیره میتونید برای غیرفعال یا حذف اکانت یک کد تایید به شماره ای که روی اکانت سیو شده ارسال کنید؛ یا میتونید در WUCP یک قابلیت Privacy اضافه کنید تا با فعال کردن یک تیک اکانت Hide بشه برای عُموم، @Ali. ویرایش شده August 25, 2021 توسط iLeytoM 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 در 14 ساعت قبل، iLeytoM گفته است: باسلام و درود، گاهی وقتا یک مشکل برای یک نفر پیش میاد که به هر دلیلی بخواد اکانتشو Disable یا Delete کنه تا از UCP قابل مشاهده نباشه و شاید بخواد با اون اسم از لول 1 شروع کنه و تاریخچه ای نداشته باشه، باید یک قابلیت به UCP یا بازی اضافه شه که بتونیم اکانتمون رو برای مدت محدودی غیرفعال یا به کل حذف کنیم! برای اینکه سوء استفاده ای هم صورت نگیره میتونید برای غیرفعال یا حذف اکانت یک کد تایید به شماره ای که روی اکانت سیو شده ارسال کنید؛ یا میتونید در WUCP یک قابلیت Privacy اضافه کنید تا با فعال کردن یک تیک اکانت Hide بشه برای عُموم، @Ali. خیلی موافقم. خیلی عالی میشه خودمم تو فکرش بودم پیشنهاد بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MANI024 ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 درسته دقیقا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 26, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 متأسفانه اینجا جایی نیست که پاک کردن اکانت ها عواقب کم یا بدون عواقب باشه. اکانت ها در اینجا دارای اموال و اطلاعات خیلی زیاد، حجیم و پیشرفته ای هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۴ در 14:06، Ali گفته است: متأسفانه اینجا جایی نیست که پاک کردن اکانت ها عواقب کم یا بدون عواقب باشه. اکانت ها در اینجا دارای اموال و اطلاعات خیلی زیاد، حجیم و پیشرفته ای هستند. خوب آقا علی یکی نمیاد که اکانت مارو دیلیت کنه ما خودمون تصمیم میگیریم که دیلیت کنیم و طبیعتا قبل از دیلیت دارایی هامون رو به اکانت اصلیمون انتقال میدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 در 3 ساعت قبل، 0STAD گفته است: خوب آقا علی یکی نمیاد که اکانت مارو دیلیت کنه ما خودمون تصمیم میگیریم که دیلیت کنیم و طبیعتا قبل از دیلیت دارایی هامون رو به اکانت اصلیمون انتقال میدیم حق گفتی 1 (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hickas ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۳ در 16:20، iLeytoM گفته است: باید یک قابلیت به UCP یا بازی اضافه شه که بتونیم اکانتمون رو برای مدت محدودی غیرفعال یا به کل حذف کنیم! به دلایلی پیشنهاد نباید اجرا بشه روی سرور. یه دلیلشو من میگم: بیا فرض بگیریم شما بخوای از یه نفر شکایت کنی. باید بری تو اطلاعات اکانت طرف و لینک عکس اطلاعات کاربرشو برداری و بزاری توی فرم شکایت. وقتی این قابلیت نباشه مشکلات زیادی پیش میاد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۶ در 22:10، MrSlh گفته است: به دلایلی پیشنهاد نباید اجرا بشه روی سرور. یه دلیلشو من میگم: بیا فرض بگیریم شما بخوای از یه نفر شکایت کنی. باید بری تو اطلاعات اکانت طرف و لینک عکس اطلاعات کاربرشو برداری و بزاری توی فرم شکایت. وقتی این قابلیت نباشه مشکلات زیادی پیش میاد. خو عزیز من اگه طرف اکانت خودشو دلیت زده و طبیعتاً باید از لول 1 شروع کنه و حالا شکایت کردن از فردی که لول 1 هست زیاد برای شما مهمه؟ با نظر @iLeytoM کاملا موافقم! افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hickas ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 من داشتم در مورد disable کردن اکانت صحبت میکردم. و در مورد دلیت کردن اگه ینفر مثلا به اسم Mr123 جرمی انجام بده و بعد اکانتشو دلیت کنه و بعد از اون ینفر با اسم Mr123 اکانت بسازه چی؟ ممکنه به جای نفر قبلی مجازات بشه. ممکنه اینجا شما بگید اسم اکانت های دلیت شده رو نباید کسی بتونه بزاره. در این صورت یوزری هست که نه برای کسیه و نه شما میتونید بزاریدش و این کمی اذیت کنندس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۶/۶ در 22:10، MrSlh گفته است: به دلایلی پیشنهاد نباید اجرا بشه روی سرور. یه دلیلشو من میگم: بیا فرض بگیریم شما بخوای از یه نفر شکایت کنی. باید بری تو اطلاعات اکانت طرف و لینک عکس اطلاعات کاربرشو برداری و بزاری توی فرم شکایت. وقتی این قابلیت نباشه مشکلات زیادی پیش میاد. سوء استفاده از این قابلیت: تعلیق یا Hardware Ban و رفع تعلیق و آنبن فقط با پرداخت 22,500 گلد در در ۱۴۰۰/۶/۱۰ در 21:39، MrSlh گفته است: من داشتم در مورد disable کردن اکانت صحبت میکردم. و در مورد دلیت کردن اگه ینفر مثلا به اسم Mr123 جرمی انجام بده و بعد اکانتشو دلیت کنه و بعد از اون ینفر با اسم Mr123 اکانت بسازه چی؟ ممکنه به جای نفر قبلی مجازات بشه. ممکنه اینجا شما بگید اسم اکانت های دلیت شده رو نباید کسی بتونه بزاره. در این صورت یوزری هست که نه برای کسیه و نه شما میتونید بزاریدش و این کمی اذیت کنندس. همین الان هم شما هر اسمی بخواید بزارید رو اکثراً گذاشتن رو اکانت لول 1! ثانیاً شما به هیچ وجه نباید بتونید نام کسی رو بزارید، ممکنه طرف ادمین بوده باشه و دلیت اکانت کنه وقتی شما اسمشو بزارید خیلی از بازیکنان شمارو اشتباهی میگیرن! به هرحال پیشنهاد رد شد، موفق باشید. ویرایش شده September 14, 2021 توسط iLeytoM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiya919989 ارسال شده در November 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۳ در 16:20، iLeytoM گفته است: باسلام و درود، گاهی وقتا یک مشکل برای یک نفر پیش میاد که به هر دلیلی بخواد اکانتشو Disable یا Delete کنه تا از UCP قابل مشاهده نباشه و شاید بخواد با اون اسم از لول 1 شروع کنه و تاریخچه ای نداشته باشه، باید یک قابلیت به UCP یا بازی اضافه شه که بتونیم اکانتمون رو برای مدت محدودی غیرفعال یا به کل حذف کنیم! برای اینکه سوء استفاده ای هم صورت نگیره میتونید برای غیرفعال یا حذف اکانت یک کد تایید به شماره ای که روی اکانت سیو شده ارسال کنید؛ یا میتونید در WUCP یک قابلیت Privacy اضافه کنید تا با فعال کردن یک تیک اکانت Hide بشه برای عُموم، @Ali. خیلی عالیه خودمم مشکل رو دارم یک اکانت مولتی ساختم که میخوام اسمش رو تو اکانت اصلیم بزارم ولی نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در November 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۳ در 16:20، iLeytoM گفته است: باسلام و درود، گاهی وقتا یک مشکل برای یک نفر پیش میاد که به هر دلیلی بخواد اکانتشو Disable یا Delete کنه تا از UCP قابل مشاهده نباشه و شاید بخواد با اون اسم از لول 1 شروع کنه و تاریخچه ای نداشته باشه، باید یک قابلیت به UCP یا بازی اضافه شه که بتونیم اکانتمون رو برای مدت محدودی غیرفعال یا به کل حذف کنیم! برای اینکه سوء استفاده ای هم صورت نگیره میتونید برای غیرفعال یا حذف اکانت یک کد تایید به شماره ای که روی اکانت سیو شده ارسال کنید؛ یا میتونید در WUCP یک قابلیت Privacy اضافه کنید تا با فعال کردن یک تیک اکانت Hide بشه برای عُموم، @Ali. نظر خوبی هستش ولی الان مثلا من رمز اکانت شما رو دارم که لول ۱۰۰ هستش خب میتونم خیلی آسون پاک کنم موافق نیستم ! (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2021 در 3 ساعت قبل، Pedar گفته است: نظر خوبی هستش ولی الان مثلا من رمز اکانت شما رو دارم که لول ۱۰۰ هستش خب میتونم خیلی آسون پاک کنم موافق نیستم ! در در ۱۴۰۰/۶/۳ در 16:20، iLeytoM گفته است: برای اینکه سوء استفاده ای هم صورت نگیره میتونید برای غیرفعال یا حذف اکانت یک کد تایید به شماره ای که روی اکانت سیو شده ارسال کنید؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در November 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2021 شما میای به خرابکاری سرور یا یک کار اشتباهی میکنی و اکانتت رو سریعا پاک میکنی. کی جوابگو میشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در November 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2021 اگه من بگم اسم های زیادی هست که بای دادن یا اکانت میسازن میرن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۶ در 13:05، Shahrooz گفته است: شما میای به خرابکاری سرور یا یک کار اشتباهی میکنی و اکانتت رو سریعا پاک میکنی. کی جوابگو میشه؟ در در ۱۴۰۰/۶/۲۴ در 02:11، iLeytoM گفته است: سوء استفاده از این قابلیت: تعلیق یا Hardware Ban و رفع تعلیق و آنبن فقط با پرداخت 22,500 گلد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cool ارسال شده در November 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2021 بد نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در December 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۲ در 02:54، Gang گفته است: باشه لاشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۳ در 16:20، illusion گفته است: باسلام و درود، گاهی وقتا یک مشکل برای یک نفر پیش میاد که به هر دلیلی بخواد اکانتشو Disable یا Delete کنه تا از UCP قابل مشاهده نباشه و شاید بخواد با اون اسم از لول 1 شروع کنه و تاریخچه ای نداشته باشه، باید یک قابلیت به UCP یا بازی اضافه شه که بتونیم اکانتمون رو برای مدت محدودی غیرفعال یا به کل حذف کنیم! برای اینکه سوء استفاده ای هم صورت نگیره میتونید برای غیرفعال یا حذف اکانت یک کد تایید به شماره ای که روی اکانت سیو شده ارسال کنید؛ یا میتونید در WUCP یک قابلیت Privacy اضافه کنید تا با فعال کردن یک تیک اکانت Hide بشه برای عُموم، @Ali. Awli ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 نظرم + هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما مخالف ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 با سلام نظر بنده ( - ) می باشد. اما در این مورد نقل قول یا میتونید در WUCP یک قابلیت Privacy اضافه کنید تا با فعال کردن یک تیک اکانت Hide بشه برای عُموم، @Ali. بنده قبلا پیشنهاد ارسال کردم و تایید شده. خصوصی سازی برخی موارد UCP لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 با سلام نظر بنده نیز - میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 31, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده