Hickas ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 (ویرایش شده) سلام. این روزا ایونت هایی میبینم بر مبنای ایونت tell/ که در اون اوینت برگزار کننده سوالاتی میپرسه و بقیه باید با tell/ جواب بدن. در این ایونت حتی بی معنی ترین سوال ها پرسیده میشن. مثلا برگزار کننده میپرسه اسم قبلی من چی بود یا فکشن قبلی من چی بود و یا مولتی من کدوم اکانت هستش و .... بنظر من این ایونت خیلی جذابیت نداره و همش سوالات شخصیه و اعتقاد دارم که خیلی ها هم با من هم نظر هستند.این ایونت به طور کلی جالب نیس و توی سرور جنبه خوب و جالبی نداره. خیلی از پلیر ها با دیدن همچین ایونتی با این سوالات نا مربوط به بازی، از سرور دلسرد میشن و سرور ابهت خودشو از دست میده و فکر میکنم در همچین سرور بزرگی باید کیفیت برگزاری ایونت ها بالاتر باشه و بیشتر روشون فکر بشه چون همه از بزرگ ترین سرور ایران توقعات بالاتری دارن. میخواستم ازتون خواهش کنم کمی در مورد این موضوع فکر کنید که شاید بهتر باشه قانونی اضافه بشه و همچین ایونت هایی ادامه پیدا نکنند، ممنون! ویرایش شده August 19, 2021 توسط MrSlh اشتباه تایپی. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 تقریبا موافقم کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 در 1 ساعت قبل، MrSlh گفته است: سلام. این روزا ایونت هایی میبینم بر مبنای ایونت tell/ که در اون اوینت برگزار کننده سوالاتی میپرسه و بقیه باید با tell/ جواب بدن. در این ایونت حتی بی معنی ترین سوال ها پرسیده میشن. مثلا برگزار کننده میپرسه اسم قبلی من چی بود یا فکشن قبلی من چی بود و یا مولتی من کدوم اکانت هستش و .... بنظر من این ایونت خیلی جذابیت نداره و همش سوالات شخصیه و اعتقاد دارم که خیلی ها هم با من هم نظر هستند.این ایونت به طور کلی جالب نیس و توی سرور جنبه خوب و جالبی نداره. خیلی از پلیر ها با دیدن همچین ایونتی با این سوالات نا مربوط به بازی، از سرور دلسرد میشن و سرور ابهت خودشو از دست میده و فکر میکنم در همچین سرور بزرگی باید کیفیت برگزاری ایونت ها بالاتر باشه و بیشتر روشون فکر بشه چون همه از بزرگ ترین سرور ایران توقعات بالاتری دارن. میخواستم ازتون خواهش کنم کمی در مورد این موضوع فکر کنید که شاید بهتر باشه قانونی اضافه بشه و همچین ایونت هایی ادامه پیدا نکنند، ممنون! بله. موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 موافق ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 بله کاملا بی هیجان هست جدا از این حدود ۱ ساعت وقت سرور رو میگیره و جایزه خوبی هم نداره هر سوال بیشتر مواقع 1.000$ هست! و باعث میشه ایونت های جذاب و هیجانی کاهش پیدا کنه چون یکی میخواد یه ایونت بزاره میبینه ایونت Tell/ گزاشتن و چون خیلی زمان بر هست منصرف میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 خیلیم عالی (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 همین اونت رو از قوانین عمومی سرور بگیرن جالب میشه لول پایین ها هم برای تست فکشن اماده میشن قوانین ر هم می اموزند ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 شما میری داخل UCP و اطلاعات فرد رو مشاهده میکنی برای برنده شدن باید سرعت عمل بالایی داشته باشید مخالف (-) End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۷ در 18:54، SuperMaN گفته است: شما میری داخل UCP و اطلاعات فرد رو مشاهده میکنی برای برنده شدن باید سرعت عمل بالایی داشته باشید مخالف (-) نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 نظر من نیز ( - ) است. ایونت خوب و جالبی است و اطلاعات عمومی ما را بالا می برد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 (ویرایش شده) درود @Hickas عزیز: با پیشنهاد شما مخالف ام در بسیاری از مواقع سوال های چالشی هم هست و نیاز به Cancel نیست , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! ویرایش شده June 1, 2023 توسط MaSiH 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 با سلام نظر بنده نیز - میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 31, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 16 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد به دلیل مخالفت دوستان رد شد. اما با افزایش کیفیت مسابقات توسط بازیکنان موافقم و این مورد باید توسط مدیریت و خود بازیکنان کنترل شود. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده