FrozenThrone ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 خواستم یه مجله در مورد دست های پشت پرده شهر LS و موضوع قاچاق در این شهر درست کنم ولی به دلیل اینکه افرادی که توی این کار هستند بسیار محتاط هستند به سختی میشه ازشون مدرک گرفت تا اینکه چند عکس مبنی بر یک کامیون حاوی جنس قاچاق و مواد جاساز شده به دستم رسید... این راننده کامیون به ظاهر زحمت کش که می بینید یکی از هفت خط های روزگاره که کل عمرش تو کار قاچاق مواد و لباس و حتی انسان بوده و بالاخره سره پیری یه سوتی ریز داده.البته هیچ مدرک قانونی برای اثبات گناهش وجود نداره و تنها چشم ها و خدا شاهد این قضایا بودند. کار این دوست عزیزمون این بوده که تو تک تکه سوراخای ماشین از اگروز تا سوپاپ ماشین رو مواد جاساز میکرده و خیلی ایزی از این شهر به اون شهر میرفته تا اینکه زیاده خواهیش و بیش اندازه جاساز کردنش اونو گیره مامورای پلیس میندازه... از شانس بده پیرمرد کیسه کش یدونه از جاساز هاش توسط مامور زرنگ پلیس کشف میشه و به آخر سابقه کاری بی نقصش نزدیک میشه... اینجاست همون قانون "پ" از راه میرسه و این پیرمرد رو از حبس ابد نجات میده: و اینجا بود که معلوم شد پول حلاله مشکلاته و مامور زرنگ پلیس به دلایلی با دیدن رنگ پول "و البته ترس از دست های پشت صحنه در اداره پلیس" حافظه کوتاه مدتش مشکل پیدا کرد و چند دقیقه از زندگیش رو کامل فراموش کرد: مامور زرنگمون هم که با دیدن به اصطلاح دوست قدیمیش از خوشحالی حافظه اش دچار مشکل میشه با یه اخطار به راننده بخاطر نقص مدارک بیمه و ... میزنه به چاک و میره پی کارش پیرمرد خوش شانس هم برای ......... و اینکه بخاطر خطایی که کرده از دل کارفرماش در بیاره یه سر به عمارت رییسش میزنه و با چند گرم هدیه ناب ازش عذرخواهی میکنه جنسش هم حق بوده انگار: پس هر وقت جایی گیر افتادید از قانون"پ" یا همون پول و پارتی استفاده کنید و وقتی سعی میکنید کاری رو انجام بدید ولی انجام نمیشه بدونید پول و پارتی ندارید. در آخر هم تشکر میکنم از دوستانی که وقت گذاشتند برای عکاسی و همینطور شمایی که بازخورد نشون میدی Wolf Mr(X) Interista @Sp3lvin @LearninG @Olden @MwM @iErfaN @HamedBhn @Rasputin @OmidGH @MiladME @Lazyboy @Forget @iMahDi @FcPoker @CaKe @RoseRain @Norvis @SaeedAlpha @EnDWaY @iDarkLife @ShahiiN @Farab @ORTEGA @HaTeD @SaLiOne @NiCuLaS حال نداشتم تگ کنم هرکی نشده به بزرگی خودش ببخشه بوس بای 11 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 بنااااازززم چه داستانییی نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 عالی بود نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Norvis ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 ماشالله نقل قول ♡ ♡ کوـہ بـہ کوـہ کـہ نمیرسـہ اـבم بـہ اـבم شایـב ولے تو کارت بـہ من میوـ؋ـتـہ اخر ♡ ◉━━━━━━─────── رفیق ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 جالب و فان بود لذت بردم نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 عالی نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 باریک الله حاج علی عالی عالی عالی نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 در 5 ساعت قبل، Umbrella234 گفته است: چه خوب بود نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 ماشالله علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 خیلی هم عالی نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 جووووووونز عالی بود کیف کردم نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 Nice نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در August 13, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 عالی بود داش علی نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidRezaK ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 یدونه ای به مولا که نمونه ای نقل قول HamidRezaK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 عالی علی نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 من که حدود 6-7 ماه حتی با پول گرفتن بازم طرفو Arrest میکردم که یبار گیر افتادم عزیزان فکر کنم یادشون باشه نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در August 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در 2 ساعت قبل، OmidGH گفته است: من که حدود 6-7 ماه حتی با پول گرفتن بازم طرفو Arrest میکردم که یبار گیر افتادم عزیزان فکر کنم یادشون باشه "یاقی" نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 نایس.حال کردم نقل قول ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در August 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2021 بابا ایول 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 خیس کردم خودمو بس خندیدم اصن داستانش ی طرف عکساش ی طرف نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 عالی ❤ 1 نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 خیلی باحال بود نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHADMAN ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 عالیییییی نقل قول با خدا باش پادشاهی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.