Mohammadhasan ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 خب دوستان اومدم یه سری پیشنهاد بدم که طبق معمول قرار نیست عملی بشه. به نظر من اقلیت مهم امدادگران یه سری کم و کاستی و عیب هایی داره که باید برطرف شه و من چندتاشون رو میگم. اول از اوضاع داغون سرویس ها شروع میکنم که دغدغه رنک ۱ تا لیدر هست. اولین چیزی که میتونه بهبودی زیادی به سرویس ببخشه اینه که فاصله تا فرد رو بنویسه.یعنی اینجوری: X needs a paramedic.use /acc medic x to accept....(0.800km مورد دوم اینه:تازگی یه سیستمی اضافه شده که اگر مدیک سرویسی که قبول کرده رو کنسل کنه اکتیویتی حساب نمیشه.خب این از نظر جلوگیری از جعل اکتیویتی خوبه. اما گاهی اوقات یه سری افراد حوصلشون سر میره و میرن بالا کوه و کمن یا وسط اقیانوس و سرویس مدیک میدن.[البته من بعد از گرفتن رنک ۴ با ریندنس این افراد رو غافل گیر میکردم] خب.. این واقعا بده که شما یه سرویس رو اکسپت کنی و ۴ ۵ کیلومتر تا اون طرف مپ بری بعد ببینی سر کار بودی و سرویس رو کنسل کنی در حالی که اکتیویتی اضافه نمیشه!! پیشنهاد من اینه که یا کلا این سیستم حذف بشه،یا تغییراتی درش ایجاد بشه،مثلا ۳ دقیقه بعد از اکسپت سرویس اگر سرویس کنسل بشه اکتیویتی حساب بشه. و اما... چند وقت پیش ما اعتراض زدیم که پی چک هیل و اس هیل کمه و باید زیاد تر شه.علی جان هم زحمت کشیدن و ۲۰ دلار بیشترش کردن(JK:ادم یاد کمک های دولت میفته kh kh) واقعا ۲۳۰دلار بدای یه هیل خیلی کمه،شما باید چند صد متر بری برسی به طرف،اون طرف هم معمولا وسط درگیریه اگه از درگیری جون سالم به در ببری و بهش هیل بدی جمعا ۲۴۰ دلار؟ چرا وقتی تا بیشتر از ۵۰ دلار میشه قیمت برای هیل گذاشت بیشترین قیمت قانونیش ۵ دلاره؟ چرا دکتر مملکت باید وایسه در CNN بگه Heal G kon برای این موضوع باید چاره ای اندیشید. بحث بعدی وسایل نقلیه اقلیت هست،طبق گفته و نوشته ها به اقلیت ها وسایلی داده شده که براشون کاربرد داره،خب درسته همه وسایل کاربرد داره اما کاربرد firetruck چیه؟با اون هیکلش کلا ۲ نفر سرنشین میتونن سوار شن.کار خاصی هم نمیکنه فقط آب میپاشه که اگه دوستان رنک ۳ به بالا حوصلشون سر رفته باشه میتونن برن سر ملت آب بپاشن.[JK:بعضی دوستان به درختا آب میدن] به جای این دو بزرگوار میتونه ۲ تا ان آر جی یا اف سی آر اضافه بشه که کاربرد داره و سرعت رسیدگی به سرویس ها رو تا حد قابل توجهی زیاد میکنه. مورد آخر چت دپارتمنت هست.این چت برای مدیک به جز NG C-4 jail for bail فایده ای نداره. کاپ از مدیک هیچ استفاده ای نمیکنه و اگه دست خود دوستان کاپ بود کلا مدیک رو از چت حذف میکردن. تغییراتی ایجاد بشه که استفاده کاپ از مدیک از طریق این چت صورت بگیره که در اینصورت اکتیویتی هم برای دوستان مدیک بیشتر هست. خب خب امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم در ضمن برخی قسمت های این متن جنبه طنز داره.لطفا جدی نگیرید @N0B0DY @SajAli @OmidGH @iSalaR @Rony @RiPMoHammaD @Rasputinو... دوستان نظرات همه ی شما برای من ارزشمنده اگر اسم شما تگ نشده به دلیل عدم حضور ذهن بنده است @Ali @Meli @SFC 2 3 شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 1 دقیقه قبل، Plato گفته است: یعنی اینجوری: پیشنهاد شده امیدوارم عملی بشه در 2 دقیقه قبل، Plato گفته است: چند وقت پیش ما اعتراض زدیم که پی چک هیل و اس هیل کمه و باید زیاد تر شه.علی جان هم زحمت کشیدن و ۲۰ دلار بیشترش کردن(JK:ادم یاد کمک های دولت میفته kh kh) فرق چندانی نداره اگه خوب دقت کنی در 3 دقیقه قبل، Plato گفته است: دکتر مملکت XD باید مدیکو ببرن دسته ویژه در 4 دقیقه قبل، Plato گفته است: به جای این دو بزرگوار میتونه ۲ تا ان آر جی یا اف سی آر اضافه بشه که کاربرد داره و سرعت رسیدگی به سرویس ها رو تا حد قابل توجهی زیاد میکنه. بسیار هم عالی در 4 دقیقه قبل، Plato گفته است: NG C-4 jail for bail فایده ای نداره. اینم ممنوعه در 5 دقیقه قبل، Plato گفته است: @N0B0DY ممنون از دعوت مفید بود کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در July 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 1 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: امیدوارم عملی بشه نمیشه برادر من اگه میخواست عملی شه تو همون پیشنهاد اول میشد در 2 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: فرق چندانی نداره اگه خوب دقت کنی نه به مولا در 3 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: باید مدیکو ببرن دسته ویژه پهلو هیتمن در 4 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: ممنون از دعوت شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در کل به نکات خوبی اشاره شد ولی لازم به ذکر چند نکته است: در 6 دقیقه قبل، Plato گفته است: چرا وقتی تا بیشتر از ۵۰ دلار میشه قیمت برای هیل گذاشت بیشترین قیمت قانونیش ۵ دلاره؟ چون اون موقع همه دراگ میزنن و همین تعداد کم هم که سرویس میگیرن منصرف میشن در 7 دقیقه قبل، Plato گفته است: کاپ از مدیک هیچ استفاده ای نمیکنه و اگه دست خود دوستان کاپ بود کلا مدیک رو از چت حذف میکردن. والا ما استفاده میکنیم ولی افراد این اقلیت هیچ آشنایی با کد ها مثل C-16 ندارن طوری که چند روز پیش وقتی این کد رو اعلام کردم لیدر بعد چند دقیقه سرچ فهمید یعنی چی اخرش هم 1نفر به موقعیت اومد. بنظر این از عدم آموزش درست و بی کفایتی مدیک هاس که اعضای دسته ویژه علاقه ای به استفاده از آنان ندارن ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در July 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 2 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: والا ما استفاده میکنیم ولی افراد این اقلیت هیچ آشنایی با کد ها مثل C-16 ندارن طوری که چند روز پیش وقتی این کد رو اعلام کردم لیدر بعد چند دقیقه سرچ فهمید یعنی چی شما که کارتون درسته علی آقا ولی خدایی ما تو دوران خدمتمون(JK)کد C-16 رو از نزدیک ندیدیم شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 2 دقیقه قبل، Plato گفته است: شما که کارتون درسته علی آقا ولی خدایی ما تو دوران خدمتمون(JK)کد C-16 رو از نزدیک ندیدیم عزیزی... والا من R3مدیک دارم خودم 2بار دیدم XD ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در July 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 (ویرایش شده) در 2 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: عزیزی... والا من R3مدیک دارم خودم 2بار دیدم XD من تا تهش رفتم چیزی ندیدم البته چیزای زیادی دیدم ولی C-16 ندیدم ویرایش شده July 22, 2021 توسط Plato شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 19 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: والا ما استفاده میکنیم ولی افراد این اقلیت هیچ آشنایی با کد ها مثل C-16 ندارن طوری که چند روز پیش وقتی این کد رو اعلام کردم لیدر بعد چند دقیقه سرچ فهمید یعنی چی اخرش هم 1نفر به موقعیت اومد. بنظر این از عدم آموزش درست و بی کفایتی مدیک هاس که اعضای دسته ویژه علاقه ای به استفاده از آنان ندارن سلام علیکم و رحمت خداوند بر شما بر باد. بنده اول از همه از یک سخن تلخی شروع میکنم. عزیزم وقتی لیدر مدیک یدونه skill لول 5 نداره , شما چه انتظاری داری کد C-16 رو به این عظمتی رو بفهمن؟ در 38 دقیقه قبل، Plato گفته است: خب دوستان اومدم یه سری پیشنهاد بدم که طبق معمول قرار نیست عملی بشه. اصلا این تاپیک پیشنهادات و انتقادات رو صرفا جهت افزایش پست ایجاد کردن , عمل کجا بود در 41 دقیقه قبل، Plato گفته است: اولین چیزی که میتونه بهبودی زیادی به سرویس ببخشه اینه که فاصله تا فرد رو بنویسه.یعنی اینجوری: X needs a paramedic.use /acc medic x to accept....(0.800km اینو دوس داشتم نایس در 42 دقیقه قبل، Plato گفته است: گاهی اوقات یه سری افراد حوصلشون سر میره و میرن بالا کوه و کمن یا وسط اقیانوس و سرویس مدیک میدن.[البته من بعد از گرفتن رنک ۴ با ریندنس این افراد رو غافل گیر میکردم] من اِس اِس این افراد رو میدادم ولی شکایت رد میشد میگفتن که میتونستید سرویس رو کنسل بدید! بنطرم اگه مجازات در نظر بگیرن دیگ همچین اتفاق هایی نمیوفته! در 46 دقیقه قبل، Plato گفته است: کاپ از مدیک هیچ استفاده ای نمیکنه و اگه دست خود دوستان کاپ بود کلا مدیک رو از چت حذف میکردن. تغییراتی ایجاد بشه که استفاده کاپ از مدیک از طریق این چت صورت بگیره که در اینصورت اکتیویتی هم برای دوستان مدیک بیشتر هست بنظرم اگه مدیک بتونه آرمور بده یا پر کنه شاید این دوستانه کاپ بتونن دردی رو از کد C-16 دوا کنن. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در July 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 4 دقیقه قبل، iSalaR گفته است: اصلا این تاپیک پیشنهادات و انتقادات رو صرفا جهت افزایش پست ایجاد کردن , عمل کجا بود اون قبول شده هاش رو هم من نمیبینم چه برسه اینا در 4 دقیقه قبل، iSalaR گفته است: من اِس اِس این افراد رو میدادم ولی شکایت رد میشد میگفتن که میتونستید سرویس رو کنسل بدید! بنطرم اگه مجازات در نظر بگیرن دیگ همچین اتفاق هایی نمیوفته آره.اون زمان من و تو بودیم با ریندنس میرفتیم.الان رنک بالای فکشن رنک ۲ هست کسی نمیتونه بره بالای کوه و کمن و حتی اون طرف ممکنه شکایت کنه که چرا این مدیک خدمت رسانی نکرده. در 6 دقیقه قبل، iSalaR گفته است: بنظرم اگه مدیک بتونه آرمور بده یا پر کنه شاید این دوستانه کاپ بتونن دردی رو از کد C-16 دوا کنن حالا آرمور که نه.ولی داخل اف تی پی ها میتونن استفاده کنن. ممنون از نظراتتون @Rasputin @iSalaR @N0B0DY شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 50 دقیقه قبل، Plato گفته است: نمیشه برادر من اگه میخواست عملی شه تو همون پیشنهاد اول میشد میدونم در 51 دقیقه قبل، Plato گفته است: پهلو هیتمن Medic VS HM باید وار بزنن در 13 دقیقه قبل، iSalaR گفته است: عزیزم وقتی لیدر مدیک یدونه skill لول 5 نداره , شما چه انتظاری داری کد C-16 رو به این عظمتی رو بفهمن؟ XD 1 کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 عالی بود داداش 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 آخه اینا مدیک نیستن که این چیزارو درک کنن! @Plato لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 لطفا به این تاپیک نیز رسیدگی کنید @Ali شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در August 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱ در 00:41، Plato گفته است: بحث بعدی وسایل نقلیه اقلیت هست،طبق گفته و نوشته ها به اقلیت ها وسایلی داده شده که براشون کاربرد داره،خب درسته همه وسایل کاربرد داره اما کاربرد firetruck چیه؟با اون هیکلش کلا ۲ نفر سرنشین میتونن سوار شن.کار خاصی هم نمیکنه فقط آب میپاشه که اگه دوستان رنک ۳ به بالا حوصلشون سر رفته باشه میتونن برن سر ملت آب بپاشن.[JK:بعضی دوستان به درختا آب میدن] به جای این دو بزرگوار میتونه ۲ تا ان آر جی یا اف سی آر اضافه بشه که کاربرد داره و سرعت رسیدگی به سرویس ها رو تا حد قابل توجهی زیاد میکنه. به شدت موافقم بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 نظرم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 19, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. به دلیل مخالفت دوستان، رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده