Chanoda ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 آقا قبل از خوندن پیشنهاد بگم که اگه واقعا موافقید لایکش کنین پستو این پیشنهاد واقعا قابل تأمله پس با دقت و درست بخونینش خب همه میدونیم که بیزینس Prods در یک گوشه از شهر LS بنا شده و افرادی که میرم با استفاده از این کار پول در بیارن اکثرا سمت بیزینس های نزدیک میرن یعنی کسی نمیره بیزهای LV و SF رو پر کنه زیاد اگه امکان داره بیایم یه سری مکان رو هم در LV و SF تعبیه کنیم که اونا هم بیزینس های مختلفی باشه که کسایی که در لس ونتوراس و سن فیرو بیزینس میخرن در حقشون نامردی نشه! حالا من اومدم طی یک فایل فشرده چنتا مکان پیشنهادی هم گذاشتم و البته اینم بگم که این پیشنهادو خیلی وقت بود میخواستم بدم ولی خب یه مدت طولانی رو از سرور رفتم! اینم فایل فشرده: https://uupload.ir/view/prods_xlc.rar/ دوستان پرسنل مجموعه مخصوصا @Ali یه حرفی حدیثی چیزی بگین که پلیر نیاد بگه اینا پیشنهادو نمیخونن و منم فک نکنم دارم با دیوار حرف میزنم با تشکر @HolyKniGhT @RoLLinG @Original @83mehrdad83 @Americanmamali @Kerazom @Alwin @PumpKin @saraaaa @DoNaLd @OmidGH @SFC @SepehrKabir @Lazyboy @iErfaN @EarlAmin @Gang @Fuck @AbbasMZ @N0B0DY @NoThinG @Tael151510 @ZombieRanger و بقیه عزیزانی که واقعا حضور ذهن نداشتم ... 18 1 ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 پیشنهاد فوق بسیار حق میباشد ازین کارا کنید خوبه اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 (ویرایش شده) در 14 دقیقه قبل، RoLLinG گفته است: فوق بسیار حق میباشد موافقم عالیه پ.ن: @Ali & @Meli لطفا یکم بیشتر مردمی باشین ویرایش شده June 30, 2021 توسط DoNaLd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 نگا هر کاری کنیم تا زمانی که تبعیض فکری بین شهر ها نزاریم حل نمیشه مقایسهLS. LV. SF مثل مقایسه تهران و مشهد و ممدستانه خداوکیلی نمیشه گفت وقتی شعله اصلی بانک جزیره ها دیلر شبپ و..... تو ال اسه خیلی از پلیر ها هم خونشون تو ال اسه و همهچیز ال اسه اونی که ال اس میخره با اونی که SF میخره ب یکمقدار سود کنه خریدن بیز و خونه تو داهات lv یا SF یک ریسکه و نمیشه بگیم مقازه ای که بقل حرمه با مقازه ای که بهترین محله تهرانه با مغازه تو عباسستان عذذاری یکی باشه هدف هیچ کدوم از جملات و کلامات بالا توهین به شخص پیشنهاد دهنده نیست 1 ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 نکته ریز اما درشتی بود در 1 ساعت قبل، Chandler گفته است: دوستان پرسنل مجموعه مخصوصا @Ali یه حرفی حدیثی چیزی بگین که پلیر نیاد بگه اینا پیشنهادو نمیخونن و منم فک نکنم دارم با دیوار حرف میزنم با تشکر مگه غیر اینه؟ تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 در 3 ساعت قبل، PERSIANKILLER2004 گفته است: ممدستانه نه به خشونت علیه ممد ها کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 در 3 ساعت قبل، Chandler گفته است: آقا قبل از خوندن پیشنهاد بگم که اگه واقعا موافقید لایکش کنین پستو این پیشنهاد واقعا قابل تأمله پس با دقت و درست بخونینش خب همه میدونیم که بیزینس Prods در یک گوشه از شهر LS بنا شده و افرادی که میرم با استفاده از این کار پول در بیارن اکثرا سمت بیزینس های نزدیک میرن یعنی کسی نمیره بیزهای LV و SF رو پر کنه زیاد اگه امکان داره بیایم یه سری مکان رو هم در LV و SF تعبیه کنیم که اونا هم بیزینس های مختلفی باشه که کسایی که در لس ونتوراس و سن فیرو بیزینس میخرن در حقشون نامردی نشه! حالا من اومدم طی یک فایل فشرده چنتا مکان پیشنهادی هم گذاشتم و البته اینم بگم که این پیشنهادو خیلی وقت بود میخواستم بدم ولی خب یه مدت طولانی رو از سرور رفتم! اینم فایل فشرده: https://uupload.ir/view/prods_xlc.rar/ دوستان پرسنل مجموعه مخصوصا @Ali یه حرفی حدیثی چیزی بگین که پلیر نیاد بگه اینا پیشنهادو نمیخونن و منم فک نکنم دارم با دیوار حرف میزنم با تشکر @HolyKniGhT @RoLLinG @Original @83mehrdad83 @Americanmamali @Kerazom @Alwin @PumpKin @saraaaa @DoNaLd @OmidGH @SFC @SepehrKabir @Lazyboy @iErfaN @EarlAmin @Gang @Fuck @AbbasMZ @N0B0DY @NoThinG @Tael151510 @ZombieRanger و بقیه عزیزانی که واقعا حضور ذهن نداشتم ... اونجوری که باید از شهر های SF و LV استقبال نمیشه چون به خیلی چیز ها دور هستن الان مکان های شلوغ مثل جزیره و پینتبال توی LS هست باید خیلی چیز ها عوض بشه هم پلیر ها بیشتر بشه برای مثال باید توی هر شهر یه جایی مثل HQ برای هر فکشن باشه برای کاپ توی SF ماشین گذاشتن ولی استفاده ای ازش نمیشه CNN, رستوران و... توی SF هست ولی هیچ استفاده ای نمیشه ازش چون دوره خیلی چیز ها باید عوض بشه، آپدیت بشه تا از هر 3 شهر به طور کامل استفاده کنیم و وقتی این اتفاق بیفته همه چیز درست میشه به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 پیشنهاد عالیه من خودم قبلا بهش فکر کرده بودم و این ایه مشکل واسه بیز هاس مثل تانینگ و .. که تو SF , LV 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 شما در لیست تحت تعقیب های وزارت اطلاعات معاونت امور مبارزه با حق قرار گرفتید شو خوش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 ارع بخای بیز ال وی 2 K پرودس پر کنی خسته میشی . X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 این پیشنهاد مال ۲ سال پیشه اینو مینویسم بیاد بالا موقع چک کردن تمام پیشنهادا ببیننش @ArSaCiA (همچنان اگه کسی جدید این تاپیکو میبینه و موافقه لایک کنه) 1 ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 28, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 در ۱ ساعت قبل، Yoda گفته است: این پیشنهاد مال ۲ سال پیشه اینو مینویسم بیاد بالا موقع چک کردن تمام پیشنهادا ببیننش @ArSaCiA (همچنان اگه کسی جدید این تاپیکو میبینه و موافقه لایک کنه) اتفاقاً بدون اینکه پیشنهاد شما عزیز رو ببینم به این فکر هم بودم و پیشنهاد خیلی خوبیه و از اول باید تعبیه میشد. لینکتون حذف شده لطفاً یک جا آپلود کنید که با موندگاری بیشتر بتونیم بهش دسترسی داشته باشیم و مکان هاتون هم ببینیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 در 2 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: اتفاقاً بدون اینکه پیشنهاد شما عزیز رو ببینم به این فکر هم بودم و پیشنهاد خیلی خوبیه و از اول باید تعبیه میشد. لینکتون حذف شده لطفاً یک جا آپلود کنید که با موندگاری بیشتر بتونیم بهش دسترسی داشته باشیم و مکان هاتون هم ببینیم. Click [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 در 4 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: بله دیشب دیدم که فایلها پاک شدن ولی درحال حاضر دسترسی ندارم به فایلها در اسرع وقت اگه برسم خونه عکسها رو همینجا دوباره آپلود میکنم در 1 ساعت قبل، DeaTShoT گفته است: Click بله، منم همچین جاهایی رو انتخاب کرده بودم درست یادم نیست بذارین منم بفرستم تا جامع تر بشه ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 در در ۱۴۰۰/۴/۹ در 20:53، AbbasMZ گفته است: CNN, رستوران و... توی SF هست ولی هیچ استفاده ای نمیشه بیان Fee CNN SF رو 2$ کنن سفره بندازیم جلوش همونطور که مال LV و LS پایینه همه اونجا اد میزارن ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در January 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2023 نایس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در January 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2023 موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در January 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2023 میتونید یکسری از Job هارو داخل Sf قرار بدین یا مثلا Checkpoint Sf باشه وگرنه جز بانک از Sf استفاده ای نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 در 17 ساعت قبل، TOR گفته است: جز بانک از Sf استفاده ای نمیشه و تیونینگش ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 11, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. prods نیازمند بازمویسی دارد ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 نظرم + هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 31, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 درود، انجام شده. بسته شد. جوایز داده شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده