Toxicel ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 (ویرایش شده) با سلام بر دوستان عزیز ویا (پلیر های خفن ارساکیا) امروز اومدیم با موضوع جدید. شما اگه صاحب سرور شید چیکار میکنید؟(چه تغییراتی ایجاد می کنید) @EBi @Farab @djamer @MaDuX @OverGrown @parsa1519 @MOBA @Reza @Bnjamin @EBIGHOST @J0KeR @Blocker @OxidaN @HannA @Kiyarash @Ali @Meli @Forrest @JanGi @Alireza @KARiM بقیه هم اگه تگ نشدن نظر بدن... ویرایش شده May 27, 2021 توسط RuDe نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 نمدونم چی کار می کنم یه موضوعی مغزم درگیر کرد Ali صحاب سرور هست در حال حاضر نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 (ویرایش شده) ما که دیگه پیر شدیم وقت زن گرفتنمونه میدان رو میسپاریم به جوانان اسلام رنگ فرومم ی دونه باشه ویرایش شده May 27, 2021 توسط Alireza ? 4 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در May 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 در 53 دقیقه قبل، Farab گفته است: نمدونم چی کار می کنم یه موضوعی مغزم درگیر کرد Ali صحاب سرور هست در حال حاضر میدونم که هست تگ کردم که شاید نظرات شمارو بخونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 نمیذاشتم 70% پلیر ها بیکار باشن نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در May 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Farab گفته است: در 15 دقیقه قبل، J0KeR گفته است: در 15 دقیقه قبل، J0KeR گفته است: نمیذاشتم 70% پلیر ها بیکار باشن ممنون از به اشتراک گذاشتن نظرتون ویرایش شده May 27, 2021 توسط RuDe اشتباه شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 یک رل برا خودم پیدا میکنم بعدم ارزش گلد رو مثل قبل میکنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در May 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 در 30 دقیقه قبل، KARiM گفته است: یک رل برا خودم پیدا میکنم بعدم ارزش گلد رو مثل قبل میکنم ممنون از به اشتراک گذاشتن نظرتون 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 بیشتر به پلیر ها و انتقاداتشون اهمیت میدادم و رو ادمین ها و سرپرست ها نظارت جدی تری داشتم. 1 1 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 در 6 ساعت قبل، RuDe گفته است: با سلام بر دوستان عزیز ویا (پلیر های خفن ارساکیا) امروز اومدیم با موضوع جدید. شما اگه صاحب سرور شید چیکار میکنید؟(چه تغییراتی ایجاد می کنید) @EBi @Farab @djamer @MaDuX @OverGrown @parsa1519 @MOBA @Reza @Bnjamin @EBIGHOST @J0KeR @Blocker @OxidaN @HannA @Kiyarash @Ali @Meli @Forrest @JanGi @Alireza @KARiM بقیه هم اگه تگ نشدن نظر بدن... هیچی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 بهترین کار ممکن رو میکنم: این سرور رو برای همیشه آف میکنم 1 نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در May 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2021 در 13 ساعت قبل، KARiM گفته است: یک رل برا خودم پیدا میکنم بعدم ارزش گلد رو مثل قبل میکنم در 15 ساعت قبل، RuDe گفته است: با سلام بر دوستان عزیز ویا (پلیر های خفن ارساکیا) امروز اومدیم با موضوع جدید. شما اگه صاحب سرور شید چیکار میکنید؟(چه تغییراتی ایجاد می کنید) @EBi @Farab @djamer @MaDuX @OverGrown @parsa1519 @MOBA @Reza @Bnjamin @EBIGHOST @J0KeR @Blocker @OxidaN @HannA @Kiyarash @Ali @Meli @Forrest @JanGi @Alireza @KARiM بقیه هم اگه تگ نشدن نظر بدن... خب اگه من بودم چند تا پلیر درست حسابی برای ادمین ها انتخاب میکردم که همه شکایات و انتقاد ها رو برسی کنه الان بری بخش شکایت اعضا میبینی طرف ۱۰ روز پیش شکایت گذاشته کسی جواب نمیده اینا همه رو باید پیگری کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در May 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2021 یسری امکانات جدید اضافه میکردم توی کازینو ها Poker اضافه میکردم و سیستم لاتاریو پیشرفته تر میکردم.قیمت ماشین هارو هم با توجه به اقتصاد سرور بالا پایین میکردم نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۶ در 17:51، RuDe گفته است: parsa1519@ اولین کاری که می کنم بیش تر به انتقادات گوش میدم بعدشم قرعه کشی ماشین خونه برگزار میکنم(در حصرت اینفرنوسم) نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 در ۱ ساعت قبل، parsa1519 گفته است: حصرت حسرت نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 در 40 دقیقه قبل، NoThinG گفته است: حسرت عجیج نا عجیج من، تو گیر"ص"؟ نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 در 51 دقیقه قبل، Arshiya65 گفته است: به یچه مچه ها هاستری نمیدادم مثل #Crazy #Holiter iSePi رو یادت رفته ک نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 هیچ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 (ویرایش شده) میخوابم ویرایش شده June 3, 2021 توسط mohamadfkh نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۶ در 17:51، RuDe گفته است: با سلام بر دوستان عزیز ویا (پلیر های خفن ارساکیا) امروز اومدیم با موضوع جدید. شما اگه صاحب سرور شید چیکار میکنید؟(چه تغییراتی ایجاد می کنید) @EBi @Farab @djamer @MaDuX @OverGrown @parsa1519 @MOBA @Reza @Bnjamin @EBIGHOST @J0KeR @Blocker @OxidaN @HannA @Kiyarash @Ali @Meli @Forrest @JanGi @Alireza @KARiM بقیه هم اگه تگ نشدن نظر بدن... تورو از صفحه انجمن محو میکردم چون خیلی خیالات داری و امکان داره برای انجمن افت باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در June 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 در 3 ساعت قبل، Mamallio گفته است: تورو از صفحه انجمن محو میکردم چون خیلی خیالات داری و امکان داره برای انجمن افت باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tina ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در June 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۶ در 18:22، Farab گفته است: نمدونم چی کار می کنم یه موضوعی مغزم درگیر کرد Ali صحاب سرور هست در حال حاضر مثلا قرار بوده کسی که سرور ساخته عوض بشه @Ali تا وقتی که پول تمدید سرور نده صاحب هست. نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در June 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۶ در 17:51، RuDe گفته است: با سلام بر دوستان عزیز ویا (پلیر های خفن ارساکیا) امروز اومدیم با موضوع جدید. شما اگه صاحب سرور شید چیکار میکنید؟(چه تغییراتی ایجاد می کنید) @EBi @Farab @djamer @MaDuX @OverGrown @parsa1519 @MOBA @Reza @Bnjamin @EBIGHOST @J0KeR @Blocker @OxidaN @HannA @Kiyarash @Ali @Meli @Forrest @JanGi @Alireza @KARiM بقیه هم اگه تگ نشدن نظر بدن... با نام یاد خدا به همه یه HOUSE میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در June 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2021 ظرفیت فکشن هارو متناسب با پلیر های که شهروند عادی هستند و بیکار بالا میبردم تا انگیزه بازی بالا بره. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.