ZombieRanger ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 وقتی وانتد میخواد سوار قطار بشه سرور به صورت اتوماتیک این اجازه رو نمیده اما راه های دور زدن سرور هم وجود داره. راه اول: اگر یه بازیکن از قبل سوار قطار باشه و بعدش ستاره بگیره. راه دوم: وانتد میتونه در قطار G کنه. لطفا استفاده از قطار توسط وانتد رو غیرممکن و ممنوع کنید چون اصلا قطار رو نمیشه زد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 موافق نیستم راه ClearWanted سوار قطار شدن هست. سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در May 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در 6 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است: موافق نیستم راه ClearWanted سوار قطار شدن هست. راه کلیر وانتد شدن مهارت هست نه سو استفاده و باگ زدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 مثلا من برم کوه اس اف صبر کنم تا وانتدم کلیر شه؟! سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در May 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در 6 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است: مثلا من برم کوه اس اف صبر کنم تا وانتدم کلیر شه؟! مثلا ما پلیسا 20 دقیقه مسخره ی شما که از راه باگ زدن و سوءاستفاده فرار میکنید بشیم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 من وقتی لول 3 بودم همین کارو کردم ان جی امد با ار پی جی زد رفتم جیل. سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در ۱ ساعت قبل، ZombieRanger گفته است: مثلا ما پلیسا 20 دقیقه مسخره ی شما که از راه باگ زدن و سوءاستفاده فرار میکنید بشیم؟ اینو حق گفت من پاسخی ندارم. You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در 5 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: موافق نیستم راه ClearWanted سوار قطار شدن هست. مگه پیشنهاد داده میای میگی موافق نیستم بعدشم شما کی باشی؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 شروع نکن سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در 6 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: مثلا من برم کوه اس اف صبر کنم تا وانتدم کلیر شه؟! Shamal راهی که من همیشه انجام میدم و موفقیتش 100 درصد 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در May 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در 21 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: Shamal راهی که من همیشه انجام میدم و موفقیتش 100 درصد Nope لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در 3 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: Shamal راهی که من همیشه انجام میدم و موفقیتش 100 درصد زمانی که من میزدم کجا بودی کلک تازگیا من نیستم Shamal سواری میکنی در 9 ساعت قبل، ZombieRanger گفته است: وقتی وانتد میخواد سوار قطار بشه سرور به صورت اتوماتیک این اجازه رو نمیده اما راه های دور زدن سرور هم وجود داره. راه اول: اگر یه بازیکن از قبل سوار قطار باشه و بعدش ستاره بگیره. راه دوم: وانتد میتونه در قطار G کنه. لطفا استفاده از قطار توسط وانتد رو غیرممکن و ممنوع کنید چون اصلا قطار رو نمیشه زد. گذارش باگ عالی اما Hydra رو میشه برای قطار استفاده کرد و تقریبا با 60 تا موشک اگر Zoom Target بخوره میترکه اما واقعا سخته و مشکل اقلیت ها نداشتن رنک بالاس و سختی های دپارتمانت تموم شدنی نیست ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در 3 ساعت قبل، Alireza گفته است: زمانی که من میزدم کجا بودی کلک تازگیا من نیستم Shamal سواری میکنی اونو که تو زمان تو هم میرفتم بازم نمیتونستید اخرش که دیگه بنزینم تموم میشد باید میرفتم با دورچرخه اخرش تموم میکردم هعی چه ایستگاه میشدن دنبالم میامدن در 5 ساعت قبل، ZombieRanger گفته است: Nope Yeah 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 با هواپیما نرو الان ForGet هست با هلیکوبتر میاد تو با قطار برو 100 درصد پیروز. سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 راه درستش اینه که مثل آدم در بری نه به روش ماورایی (چیت و باگ). لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 25, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 با سلام. باگ برطرف شد. جوایز داده می شود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده