VahidHafez ارسال شده در May 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2021 سلام من مدیک بودم و نتونستم 3 روز بازی کنم به دلیل اینترنت نداشتن حالا چون 3 روز نبودم آیا باید 80FP بگیرم از کسی که به من FP داده هم پرسیدم چرا اینقدر زیاد FP دادی و گفت باید مرخصی میگرفتی خوب وقتی اینترنت نداشتم چه جوری باید مرخصی میگرفتم حالا من مشکلی نیست مشکل من این است که 80FP خیلی زیاده برای این کار که دلیل موجهی هم داشتم حداقل FP باید کمتر میداد من چه جوری 80 ساعت باید بازی کنم تا زمان جریمه کم بشه بعضی از قانون هاتون مثل این بد است لطفا رسیدگی کنید خیلی ممنون از سرور خوبتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 میتونید با Raksamp یا Rakdroid اکانتتونو Sleep بزارید(سر هر ساعت هر Payday یک Punish کم میشه Punish برای پر نبودن اقلیت ها مناسب هست اگه کمتر بود وضعیت فکشن ها از همین شلوغی که هست شلوغ تر بود ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 در 12 ساعت قبل، VahidHafez گفته است: سلام من مدیک بودم و نتونستم 3 روز بازی کنم به دلیل اینترنت نداشتن حالا چون 3 روز نبودم آیا باید 80FP بگیرم از کسی که به من FP داده هم پرسیدم چرا اینقدر زیاد FP دادی و گفت باید مرخصی میگرفتی خوب وقتی اینترنت نداشتم چه جوری باید مرخصی میگرفتم حالا من مشکلی نیست مشکل من این است که 80FP خیلی زیاده برای این کار که دلیل موجهی هم داشتم حداقل FP باید کمتر میداد من چه جوری 80 ساعت باید بازی کنم تا زمان جریمه کم بشه بعضی از قانون هاتون مثل این بد است لطفا رسیدگی کنید خیلی ممنون از سرور خوبتون شما 3 راه داری: /Sleep بزاری تا سر هر PaDay اون Punish رو کم کنه (بدون پرمیوم) /Sleep بزاری تا سر هر PaDay اون Punish رو کم کنه (با پرمیوم) که هر 4 ساعت یکبار: یک Rob Point و Clear Fp و EP و.. اضاف تر به شما میده شما میتونی از /Shop گلد بدی و 10تا FP پاک کنی King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VahidHafez ارسال شده در May 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۲/۲۵ در 10:13، iErfaN گفته است: میتونید با Raksamp یا Rakdroid اکانتتونو Sleep بزارید(سر هر ساعت هر Payday یک Punish کم میشه Punish برای پر نبودن اقلیت ها مناسب هست اگه کمتر بود وضعیت فکشن ها از همین شلوغی که هست شلوغ تر بود الان که تو تلگرام میگن که این ها باعث بن شدن اکانت میشه چی کار کنم؟ در در ۱۴۰۰/۲/۲۵ در 10:21، djamer گفته است: شما 3 راه داری: /Sleep بزاری تا سر هر PaDay اون Punish رو کم کنه (بدون پرمیوم) /Sleep بزاری تا سر هر PaDay اون Punish رو کم کنه (با پرمیوم) که هر 4 ساعت یکبار: یک Rob Point و Clear Fp و EP و.. اضاف تر به شما میده شما میتونی از /Shop گلد بدی و 10تا FP پاک کنی گزینه 3 چقدر باید برم گلد بخرم تا بتونم FPکم بشه میدونی چقدر هزینه بر میداره ویرایش شده May 18, 2021 توسط VahidHafez لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 دوست عزیز در صورتی که شما 14 روز توی فکشن باشی و استعفا بدی با 10FP و کمتر از 14 روز با 60FP فکشن رو ترک میکنید. ولی شما به دلیل انلاین نبودن بیشتر از 3 روز 80FP شدین که این برای همه اتفاق نمیفته با مدیریت زمان این مشکل حل میشه. کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 منم به دلیل نت نداشتن تو فکشن معلم ها اینطور شدم نزدیک ۳۰ روز بود تو فکش ن بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 دلم برای این پلیرها میسوزه که سر اینکه بهشون آموزش داده نشده خیلی راحت از سرور بای میدن آیا هلپر فقط باید هنگام رجیستر پلیر به فرد آموزش بده؟ (که همونم ناقص میده) چرا لیدر توضیحات لازمه رو در ابتدای اینوایت شدن نمیگه؟ مدیریت باید خودشو جای یک فردی که تازه با سرور آشنا شده بزاره، بعد بره سراغ تبلیغات و... @Ravin @Omid @ArSaCiA End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در 3 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: دلم برای این پلیرها میسوزه که سر اینکه بهشون آموزش داده نشده خیلی راحت از سرور بای میدن آیا هلپر فقط باید هنگام رجیستر پلیر به فرد آموزش بده؟ (که همونم ناقص میده) چرا لیدر توضیحات لازمه رو در ابتدای اینوایت شدن نمیگه؟ مدیریت باید خودشو جای یک فردی که تازه با سرور آشنا شده بزاره، بعد بره سراغ تبلیغات و... @Ravin @Omid @ArSaCiA هلپر توی 10 دقیقه نمیتونه همه چیزو برای پلیر تعریف کنه، اون لحظه پلیر کنجکاوه و کلا 70 درصد امکان داره چت هارو اصلا نبینه. این موضوع میتونه با درست کردن کانتنت های آموزشی بیشتر در فضای مجازی یا انجمن حل بشه. خود من یادمه اون زمان که تازه اومدم سمپ از آپارات خیلی سیستمارو یاد گرفتم و درکشون برام خیلی بهتر و یادگیریشون جذاب تر بود، نه اینکه 3 صفحه مطلب خشکو خالیو بشینی تحت عنوان قوانین بخونی اونم واسه پلیری که چیز زیادی نمیدونه و حتی با محیط انجمن آشنا نیست. @ArSaCiA اگر امکانش هست یه خورده دنبال ساخت محتوای ویدئویی و آموزشی بیشتر باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در 10 ساعت قبل، Olden گفته است: هلپر توی 10 دقیقه نمیتونه همه چیزو برای پلیر تعریف کنه، اون لحظه پلیر کنجکاوه و کلا 70 درصد امکان داره چت هارو اصلا نبینه. این موضوع میتونه با درست کردن کانتنت های آموزشی بیشتر در فضای مجازی یا انجمن حل بشه. خود من یادمه اون زمان که تازه اومدم سمپ از آپارات خیلی سیستمارو یاد گرفتم و درکشون برام خیلی بهتر و یادگیریشون جذاب تر بود، نه اینکه 3 صفحه مطلب خشکو خالیو بشینی تحت عنوان قوانین بخونی اونم واسه پلیری که چیز زیادی نمیدونه و حتی با محیط انجمن آشنا نیست. @ArSaCiA اگر امکانش هست یه خورده دنبال ساخت محتوای ویدئویی و آموزشی بیشتر باشید. 30 دقیقه شده اما اجباری نیست در 14 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: دلم برای این پلیرها میسوزه که سر اینکه بهشون آموزش داده نشده خیلی راحت از سرور بای میدن آیا هلپر فقط باید هنگام رجیستر پلیر به فرد آموزش بده؟ (که همونم ناقص میده) چرا لیدر توضیحات لازمه رو در ابتدای اینوایت شدن نمیگه؟ مدیریت باید خودشو جای یک فردی که تازه با سرور آشنا شده بزاره، بعد بره سراغ تبلیغات و... @Ravin @Omid @ArSaCiA بیشتر هلپر ها از زیر کار در میرن دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 10, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 نظرم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. در این رابطه اصلاحاتی صورت گرفته است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده