رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Stopevent/ اشتباه - Ryse

Owner

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:  Father.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:  Ryse.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات:  سلام، Evente من به دسته Ryse به اتمام رسید با دلیله "Wrong Price" بعد از صحبت با ایشون، گفتند که ادمینه رنکه بالاتر این دستور رو بهشون دادند، @SFC لطفا به این موضوع رسیدگی کنید

اگر ایونته من به اشتباه به تمام رسیده برخورد کنید با ادمینه رنک بالاتر که این دستور رو دادند، اگر ایونته من به درستی به اتمام رسیده، لطفا Log سرور رو چک کنید، و بعد از چک کردن، مدرک رو به مدارکه این گزارش که در زیر اشاره میکنم اضافه کنید

چون بنده بازیکنه این سرور هستم و جنابه @Kiyarash ادمینه، بنده الگوم ادمین های سرور باید باشن، و من هم دقیقا Price رو جوری زدم جه جنابه @Kiyarash در ایونته خود زده بود "Har soal 5k" اگر فکر میکنید بنده دروغ میگم لطفا Log رو چک کنید، ادمین حق داره بزنه "Har soal 5k" ولی ما بازیکن ها بزنیم ایونتمون به دلیله جایزه اشتباه به اتمام میرسه؟ درخواسته رسیدگی دارم @SFC

• مدارک (فیلم یا عکس)

ag-sa-1783_1wca.jpg

ag-sa-1786_ah78.jpg

Father.png

Don't Underestimate The Machine's Powe 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

با سلام و درود:

شاکی گرامی @Owner شکایت شما رد شد.

پ.ن: ادمین مربوطه مسابقه ی شمارا به درستی منحل کرده اند.

پ.ن: حداقل جایزه ی مسابقات باید 30,000$ باشد در غیر این صورت درخواست شما رد می شود.

+بسته شد.

• هاها 1
  • ناراحت 1

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...