HamidCPT ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 @miad درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DanialHosseinian ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: دانیال حسینیان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان جدی و شوخ به موقعش خوش اخلاق صبور با شخصیت درسخون و گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲تا۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین ۱۵ تا ۲۱ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چونکه به فکشن معلمی علاقه دارم و همچنین اینکه ب یک عده ادم کمک کنم و در ازاش ی چیز بگیرم علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ک من معلمی را خیلی دوس دارم و میدونم ک میتونم تو این فکشن موفق بشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲تا ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezamta79 ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مشتی و باحال و بامعرفت و عالی ودر کل خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برام جذابیت داره و درآمد خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من از معلم بودن خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 @DanialHosseinian درخواست عضویت شما قبول شد. @rezamta79 درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با معرفت بی کار عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 @alireza07 درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: هیچچ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوس داروم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 1 1 نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 @Ariawn درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad13 ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمد صالح • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار علاقه دارم دسته متوسط ها رو fp80 کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:30--22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم امتحانش کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستم انجاست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YazdanGamer ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: یزدان • اسم واقعی: 16 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری اروم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت9صبح تا 5 عصر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون احساس می کنم این فکشن به من نیاز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون می خوام فکشن هارا تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 @mohammad13 درخواست عضویت شما رد شد.( شما سن کافی برای عضویت را ندارید). @YazdanGamer درخواست عضویت شما قبول شد.( ظرفیت اقلیت کامل میباشد، شما در صف قرار دارید.) نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hesoyam ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل • سن واقعی 17 • اسم واقعی دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید بچه خوب پر تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 یا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 0800 - 1200) از ساعت 4 تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردیدنداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه) فکشن خوبیه و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار یا 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 @hesoyam درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIROS ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ.پرانرژی.فعال. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6 الی 10 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نیاز به پول و علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم پس باید جای مناسبی باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 @ALIROS درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FiGHTERBOY ارسال شده در September 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشن دیگری نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به کمک کردن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اموزش دادن و کمک کردن به دیگران را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2تا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در September 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیرعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه ادم با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر اوقات • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وجود برخی مشکلات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عاشق این فکشنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ خییلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در September 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2019 @Ezza درخواست عضویت شما قبول شد. آماده تست باشید. نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking229 ارسال شده در September 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرو گیمر و شوخ طبع و بیکار همش پای گیمم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 18 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حسم گفت بیام اینجا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steam ارسال شده در September 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 22 اسم واقعی: مصطفی در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم معلم خوبی باشم. چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم هست روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ghostman ارسال شده در September 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2019 دوستان عزیز @arashjamei @Steam درخواست شما قبول شد. با آرزوی موفقیت برای شما... آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amomamad ارسال شده در October 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۶ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام و منطقی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ پنج شش ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعات مشخصی نداره سه به بعد تا شب هستم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جای مناسبی برای منه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون معلمی رو دوس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید پنج شش بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ghostman ارسال شده در October 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2019 @Amomamad درخواست شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FiGHTERBOY ارسال شده در October 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشن دیگری نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به کمک کردن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اموزش دادن و کمک کردن به دیگران را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2تا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در October 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 11 • اسم واقعی: علی رضا خواجه سروی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من به عشق دوست عزیزم برای آن وارد این فکشن شدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:30-15:45 و 18:30-20:45 و بعضی وقت ها • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): که به دوست خودم جواز بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.