Hoster ارسال شده در November 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: میثم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان. عاشق پول . صبور. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی به روزش داره شاید ۷یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص (14-17) (19-21) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حقوق کم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و درامد خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در November 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: میثم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان. عاشق پول . صبور. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی به روزش داره شاید ۷یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص (14-17) (19-21) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حقوق کم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و درامد خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در November 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2022 اقلیت School Instructor عضو فعال و با انگیزه با سطح 5+ می پذیرد. تمامی درخواست ها قبل از این پست فاقد اعتبار بوده و نادیده گرفته می شوند. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در November 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: میثم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ساعت شاید بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حقوق کم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه بسیار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در November 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: میثم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد و درامد خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در November 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 90 • اسم واقعی: فضل الله نوری • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با تقوا، صبور، اهل سنت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بعد از فراقت یافتن از واجبات دینی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بعد از اذان ظهر تا اذان مغرب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: از جمعیت هلال احمر خارج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دانش آموزانی تربیت کنم و تحویل جامعه دهم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جامعه به آن نیاز دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ به تعداد رکعت های نماز روزانه ویرایش شده November 10, 2022 توسط Aone 2 1 نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OstaCar ارسال شده در November 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2022 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 09:23، ArSaCiA گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14.00 - 22.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشنش لیدر خوبی داره با عضو های خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در November 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2022 @Hamidhrsjjfffghh 1 با درخواست عضویت شما موافقت شد. @Aone 2 با درخواست عضویت شما موافقت شد. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OstaCar ارسال شده در November 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2022 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 20:53، ArSaCiA گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14.00 - 22.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خوبی داره فکشن باحالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در November 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یدالله • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:میگه حرف نزن بیرون از گود • روزانه چقدر بازی می کنید؟1 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغییر ولی صبح ظهر شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تا محفل قران خوانی رو شروع کنیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ معجزه خداونده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟نمد 1 تا 100 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در November 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2022 @BomBImAN 1 درخواست عضویت شما رد شد. پست خودرا بدون نقل قول قرار بدید. @llErrorsll 2 با درخواست عضویت شما موافقت شد. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OstaCar ارسال شده در November 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2022 در 8 ساعت قبل، BomBImAN گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14.00 - 22.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خوبی داره فکشن باحالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14.00 - 22.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خوبی داره فکشن باحالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14.00 - 22.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خوبی داره فکشن باحالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir3212 ارسال شده در November 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشنو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلاً بودم واقعاً دوست دام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵.۸ باز ویرایش شده November 11, 2022 توسط amir3212 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 اقلیت School Instructor عضو فعال و با انگیزه با سطح 5+ می پذیرد. تمامی درخواست ها قبل از این پست فاقد اعتبار بوده و نادیده گرفته می شوند. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir3212 ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور هستم و پر انرژی اهل فهم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من علاقه زیادی به فکشن school دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشنو دوست دارم قبلا تو فکشن بودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلاً بودم واقعاً دوست دارم و از بقیه فکشن ها بلد تر هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵.۸ بار ویرایش شده November 12, 2022 توسط amir3212 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OstaCar ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14.00 - 22.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدر خوبی داره فکشن باحالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Claim ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بااخلاق_منظم • روزانه چقدر بازی می کنید 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00_23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به این اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه همیشگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بازم علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در November 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2022 @amir3212 1 با درخواست عضویت شما موافقت شد. @BomBImAN 2 با درخواست عضویت شما موافقت شد. @Sever 3 با درخواست عضویت شما موافقت شد. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Orochimaru ارسال شده در November 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: اروچیمارو • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با نظم , مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15 تا 22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من معلم خوبی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در November 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2022 @Orochimaru با درخواست عضویت شما موافقت شد. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MASIHxproSALAM ارسال شده در November 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مسیح • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابع قوانین سرور - پر تلاش - مهربان - با اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 2 ظهر تا 6 بعد از ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد - حقوق خوب -شغل مناسب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد دارم و فک میکنم شغل خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در November 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار ویرایش شده November 14, 2022 توسط DeperSad . نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در November 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2022 @MASIHxproSALAM 1 با درخواست عضویت شما موافقت شد. @DeperSad 2 با درخواست عضویت شما موافقت شد. 1 نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در November 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: عطیه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که میدونم هست و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +1 ویرایش شده November 15, 2022 توسط Atiyee نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در November 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: عطیه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که میدونم هست و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.