MiladME ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 با توجه به چیزی که من دیدهام این روزها خیلی از افراد دیگر با تاکسی به مکان ها سفر نمی کنند در خود بازی سوار ماشین های رایگان می شوند یا اینکه خودشان ماشین دارند اما پیش می آید که یکسری افراد کار ضروری داشته باشند و حالا به دلایل مختلفی شاید ماشین شان در جاده منفجر شده باشد یا اینکه شخص پول زیاد داشته باشد و بخواهد زود به مقصد برسد می توانیم هلکوپتر را به وسایل نقلیه تاکسی اضافه کنیم که اگر بین تاکسیرانان کسی خوب بلد بود از آن استفاده کند یک تاکسی هوایی با قیمت بسیار بالا راه اندازی کنیم که این مورد در شروع ماجرا فکر کنم یک هلکوپتر کافی باشد تا متوجه شویم که فراد از این موضوع حمایت میکنند و استفاده میکنند یا خیر البته خودم هم به این موضوع بدبینم خیلی وقت است که مشاهده می کنم که افراد برای رفتن به HQS از دیگران درخواست می کنند تا آنهارا به قتل برسانند . ممنون که پیشنهاد بنده حقیر را مطالعه کردید Milad.ME هستم درود بر ❤arsacia❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 خیلی هم عالی ولی هلیکوپتر تو وسایل تاکسی هست ولی مال رنک 5 هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravin ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 نظرم + هست. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 باسلام نظر بنده نیز + میباشد نقل قول 𝓐 𝓒𝓪𝓵𝓪𝓶 𝓢𝓮𝓪 𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓜𝓪𝓴𝓮𝓼 𝓪 𝓖𝓸𝓸𝓭 𝓢𝓪𝓲𝓵𝓸𝓻 𝑰'𝒎 𝑻𝒉𝒆 𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝑶𝒇 𝑴𝒚 𝑺𝒆𝒂 𝕯𝖎𝖆𝖒𝖔𝖓𝖉 𝕱𝖆𝖒𝖎𝖑𝖞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SFC ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! نقل قول 𝓝𝓲𝓰𝓱𝓣 𝓒𝓻𝓪𝓩𝓲𝓮𝓢 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓛𝔂 .................................................................. Close 𝙒𝙚 𝙖𝙧𝙚 𝙘𝙤𝙣𝙙𝙚𝙢𝙣𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙝𝙤𝙥𝙚, 𝙖𝙣𝙙 𝙬𝙚 𝙖𝙧𝙚 𝙛𝙤𝙧𝙘𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙬𝙞𝙨𝙝 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mynuol ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ در 16:04، MiladME گفته است: با توجه به چیزی که من دیدهام این روزها خیلی از افراد دیگر با تاکسی به مکان ها سفر نمی کنند در خود بازی سوار ماشین های رایگان می شوند یا اینکه خودشان ماشین دارند اما پیش می آید که یکسری افراد کار ضروری داشته باشند و حالا به دلایل مختلفی شاید ماشین شان در جاده منفجر شده باشد یا اینکه شخص پول زیاد داشته باشد و بخواهد زود به مقصد برسد می توانیم هلکوپتر را به وسایل نقلیه تاکسی اضافه کنیم که اگر بین تاکسیرانان کسی خوب بلد بود از آن استفاده کند یک تاکسی هوایی با قیمت بسیار بالا راه اندازی کنیم که این مورد در شروع ماجرا فکر کنم یک هلکوپتر کافی باشد تا متوجه شویم که فراد از این موضوع حمایت میکنند و استفاده میکنند یا خیر البته خودم هم به این موضوع بدبینم خیلی وقت است که مشاهده می کنم که افراد برای رفتن به HQS از دیگران درخواست می کنند تا آنهارا به قتل برسانند . ممنون که پیشنهاد بنده حقیر را مطالعه کردید Milad.ME هستم درود بر ❤arsacia❤ درود بر شما نظرم مثبت هست با اینکه هلیکوپتر تو رنک ۵ فکشن تاکسی موجوده اما بهتره که هلیکوپتر رنکش پایین تر بیاد تا همه تاکسی ران ها بتونن ازش استفاده کنن ممنون بابت این تایپیک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iReZa ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ در 05:34، MiladME گفته است: با توجه به چیزی که من دیدهام این روزها خیلی از افراد دیگر با تاکسی به مکان ها سفر نمی کنند در خود بازی سوار ماشین های رایگان می شوند یا اینکه خودشان ماشین دارند اما پیش می آید که یکسری افراد کار ضروری داشته باشند و حالا به دلایل مختلفی شاید ماشین شان در جاده منفجر شده باشد یا اینکه شخص پول زیاد داشته باشد و بخواهد زود به مقصد برسد می توانیم هلکوپتر را به وسایل نقلیه تاکسی اضافه کنیم که اگر بین تاکسیرانان کسی خوب بلد بود از آن استفاده کند یک تاکسی هوایی با قیمت بسیار بالا راه اندازی کنیم که این مورد در شروع ماجرا فکر کنم یک هلکوپتر کافی باشد تا متوجه شویم که فراد از این موضوع حمایت میکنند و استفاده میکنند یا خیر البته خودم هم به این موضوع بدبینم خیلی وقت است که مشاهده می کنم که افراد برای رفتن به HQS از دیگران درخواست می کنند تا آنهارا به قتل برسانند . ممنون که پیشنهاد بنده حقیر را مطالعه کردید Milad.ME هستم درود بر ❤arsacia❤ نظرم (+) هستش نقل قول My life My choices My mistakes My lessons Are none of your business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.