DxviL ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------- • توضیحات: باسلام خدمت تمامی دوستان میخوام از کسی شکایت کنم که لحظاتی پیش از NG اخراج شدن با 300FP.ایشون به دلیل بهم ریختن نظم و DM الکی و مزاحم اخراج شدن از اقلیت ولی به نظر من FP300 کمه برای ایشون. -خب چرا؟! خب من جلوی PaintBall راه میرفتم که اومد با لحن بدی اسم من رو صدا زد و گفت میخوام Fp80 شم و یکم اذیتت کنم. منم گفتم دیگه فوقش میخواد کیلم کنه و از این جور داستانا.. ولی دیدم نه اینجوری نیست و مثل اینکه ایشون اومدن حرصشون رو سر من خالی کنن! ساعت تقریبا 12:15 بود اگه اشتباه نکنم! اومدن و الکی منو وانتد 5 کردن و کیل دادن! خب منم هلپرم داشتم به وظیفه ام عمل میکردم! ایشون قبل من به Crysis هم چند تا اخطار دادن ولی وانتد ندادن بهشون!یعنی در واقع داشتن نظم سرور رو بهم میزدن که موفق هم شدن و منو الکی ساعت 12:15 شب 1 ساعت 30 دقیقه انداختن جیل و کسی هم نیست که تو این ساعت در Gate Jail رو باز کنه! صبح هم تا ساعت 12 کسی در Gate رو باز نمیکنه یعنی در واقع بنده رو چند ساعت از سرور محروم کردن! اگر هرکس که میخواد از اقلیت استفا بده و درخواست استفا رو بزاره و بیاد شروع به اذیت کردن بازیکنان که دیگه سرور سرور نمیشه و سنگ رو سنگ هم بند نمیشه!! ایشون باید چند روز از سرور ارساکیا محروم بشن تا درس عبرتی بشن برای بقیه که وقتی ازتون شکایت شده و قبول شده شکایت یا درخواست استفا گذاشتید قرار نیست که برید سراغ اذیت کردن بازیکنان و بقیه رو از سرور یجورایی زده کنید(حالا تعداد روز های محرومیت به عهده ادمین های محترم سرور بزرگ ارساکیا هستش) و امیدوارم این شکایت رد نشه و پاک نشه! چون واقعا دوست ندارم که محبوبیت سرور به این بزرگی از بین بره! این کار کاملا گویاست که ایشون میخواد نظم سرور رو بهم بریزه!! با تشکر! • مدارک (فیلم یا عکس): 1 CryBaby لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما در حال بررسی است صبور باشید. @RealSlimShady یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 (ویرایش شده) این آقا داخل فکشن قبلی یعنی FBI هم بود همین کارو کرد و وقتی که میخواست از فکشن بیاد بیرون اکثر بازیکنارو اذیت میکرد (به بخش شکایات FBI مراجعه کنید) ایشون از بعضی قوانین نادرست سرور سو استفاده میکنن و به عنوان مثال میان میگن که (سلام به مادرت برسون ) این حرف علنن توهینه ولی نمیدونم چرا توهین محسوب نمیشه در کل خواستم بگم این شخص یه آدم فوق العاده بی تربیت و بی اخلاق هستن که به طرز عجیبی راحت داخل هر فکشنی راه داده میشن و اون جارو به هم میریزن و دم رفتن هم نظم سرور رو بهم میریزن لطفا با این فرد مریض برخورد بشه مرسی @RealSlimShady @Meli @Ali @OmidGH ویرایش شده February 2, 2021 توسط SajAli 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elyass ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 (ویرایش شده) منم شکایت کردم . واقعنی این جور آدما توی زندگی واقعیشون چیکار میکنن. @RealSlimShady @Meli @Ali @OmidGH ممنون میشیم که اشد مجازات رو در نظر بگیرید ویرایش شده February 2, 2021 توسط elyaab1382 جمله اضافه کردم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CIGARETTE DREAMS THAT ARE ROLLED BETWEEN THE PAPERS ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در ۱ ساعت قبل، SajAli گفته است: این شخص یه آدم فوق العاده بی تربیت و بی اخلاق هستن که به طرز عجیبی راحت داخل هر فکشنی راه داده میشن و اون جارو به هم میریزن و دم رفتن هم نظم سرور رو بهم میریزن لطفا با این فرد مریض برخورد بشه مرسی @RealSlimShady @Meli @Ali @OmidGH رسیدگی بشه 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 (ویرایش شده) در 11 دقیقه قبل، Tiory گفته است: رسیدگی بشه من هم مدرک ازش زیاد دارم اگز خواستید میتونم ارائه بدم ویرایش شده February 2, 2021 توسط Arshiyamo Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 از نظر من ایشون باید به مدت 6 ماه از فکشن ها ساسپند بشوند! 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bigmasud ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 من هم کاملا با نظر دوستان موافقم و جلو چشم خودم وقتی اف بی ایی بود چند نفرو اینطوری ۶وانتد دادن.باید مجازات سنگینی بشه بچه نیستم.ولی بچه هارو دوست دارم ))))): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 در 6 دقیقه قبل، DxviL گفته است: درسته من زیر دست شما بودم تو TRM ولی چه ربطی داره؟ چون من زیردست شما بودم 2 ماه پیش شما باید الان الکی منو Wa5 کنی کیل کنی من 1 ساعت و نیم برم Jail ؟ انگار فقط من هم نبودم که این کارو با من کردید! ضمنا حرف از Score زدید! شما یا حتی بهترین Gunner سرور زمانی که برای اولین بار رفتن دسته متوسط فکر نکنم +30 زده باشن! و اینم از اخرین Score من زمانی که دسته متوسط بودم شما خودتونم متوجه هستید که نظم سرور رو بهم زدید و این همه هم شاکی دارید و به همین دلیل رفتید سراغ حاشیه و اصلا توضیح ندادید که به چه دلیلی این حرکتو زدید و چندین نفرو انداختین Jail اونم نه 5 دقیقه 10 دقیقه بلکه 1 ساعت و 30 دقیقه!!!! شما دقیقا مثل یک ادمین یا هاستر که 5 نفر رو الکی a-jail کنه و نتونن ازاد شن عمل کردید! آیا این کار مجازات نداره؟ وجود افرادی مثل شما حتی توی صف دسته ویژه ی فروم هم تاسف داره! ادمین های محترم لطفا سر رفاقت این شکایت رو بررسی نکنید و جدی برخورد کنید! @Meli @RealSlimShady @Ali @FcPoker @SFC @Markeloff @BiG @margan @Liberty من خودم دیشب خیلی اعصابم خورد شد خواهشا واقا رسیدگی کنید قسمت بدتر ماجرا اینجاست که اصلا از کارش هم پشیمون نیست ! کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 در 21 دقیقه قبل، ImPunisher گفته است: در کل این شکایت برام اهمیتی نداره ولی این جملت خیلی جالب بود. سلام ای با سابقه مخصوصا وقتی از کل 5 صفحه ی ucpیت 4/5 صفحه با Abuse کردن Respect اونم فقط طی 4 دقیقه پر شده و حتی 6 صفحه هم نیست که بگیم قطعا قبلش دسته ملایم رو حتی رنک 2 داشتی.. @RealSlimShady داداش مگه abuse واسه پر کردن ucp مجازات سختی به همراه نداشت؟ دقیقا من میخواستم یه شکایت در این باره بزارم که شما مطرحش کردید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 دوستان عزیز این تاپیک فقط برای شکایات هستش از نقل قول پرهیز کنید. شکایت در دست بررسی است صبور باشید. جهت جلوگیری از نقل قول های بیشتر این تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته می شود. @RealSlimShady 2 یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در February 3, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 بسم الله الرحمن الرحيم درود، به دلیل شکایتهای متعدد و فراوان از این بازیکن تاپیک اعضای مسدود از دستهی ویژه ایجاد خواهد شد و جزئیات در اختیار قرار خواهد گرفت. همچنین به دلیل به هم ریختن نظم سرور بازیکن مربوطه به مدت 7 روز از سرور محروم خواهد شد. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده