LiN ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 با سلام! مشکل سیستم وانتد اینه که وقتی طرف واتد داره و پلیس ها برای گرفتنش اقدام میکنن بازیکن سریع /q میده و واقعا نمیشه کاری کرد جز شکایت کردن. اگر بشه کاری کرد که اگر مجرم اگر در فاصله 100m یک COP از بازی خارج شود به Jail منتقل بشه و واقعا مسئله مهمی و اگر برطرف بشه دیگر نیازی به رسیدگی به این شکایت ها نیست! 1 1 نقل قول 𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝑶𝒏𝒆 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 60m آقا راضیم خدایی خوشم اومد اینجوری دیگه سر ادمین رسیدگی به شکایات هم خلوت تر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 جالب بود نقل قول welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 منم میخواستم اینو بگم ولی یه جاییم همراهی نمیکرد. پیشنهادم همون 60M هست چون پلیس تا 60 متری میتونه به یه شخص اخطار بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorgin ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 در 14 ساعت قبل، Family گفته است: با سلام! مشکل سیستم وانتد اینه که وقتی طرف واتد داره و پلیس ها برای گرفتنش اقدام میکنن بازیکن سریع /q میده و واقعا نمیشه کاری کرد جز شکایت کردن. اگر بشه کاری کرد که اگر مجرم اگر در فاصله 100m یک COP از بازی خارج شود به Jail منتقل بشه و واقعا مسئله مهمی و اگر برطرف بشه دیگر نیازی به رسیدگی به این شکایت ها نیست! منم موافقم با این موضوع. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در January 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ در 09:34، Family گفته است: با سلام! مشکل سیستم وانتد اینه که وقتی طرف واتد داره و پلیس ها برای گرفتنش اقدام میکنن بازیکن سریع /q میده و واقعا نمیشه کاری کرد جز شکایت کردن. اگر بشه کاری کرد که اگر مجرم اگر در فاصله 100m یک COP از بازی خارج شود به Jail منتقل بشه و واقعا مسئله مهمی و اگر برطرف بشه دیگر نیازی به رسیدگی به این شکایت ها نیست! خوبه از ازار بعضی از دوستان کم میکنه این موضوع نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در January 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ در 09:34، Family گفته است: با سلام! مشکل سیستم وانتد اینه که وقتی طرف واتد داره و پلیس ها برای گرفتنش اقدام میکنن بازیکن سریع /q میده و واقعا نمیشه کاری کرد جز شکایت کردن. اگر بشه کاری کرد که اگر مجرم اگر در فاصله 100m یک COP از بازی خارج شود به Jail منتقل بشه و واقعا مسئله مهمی و اگر برطرف بشه دیگر نیازی به رسیدگی به این شکایت ها نیست! موافقم نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ ⃟••𝗠𝗬 𝗪𝗢𝗥𝗟𝗗 𝗜𝗦 𝗙𝗨𝗟𝗟 ᴏғ ᴘᴀɪɴғᴜʟ ᴍᴇᴍᴏʀɪᴇs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در February 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 این ایده نمیخواد عَمَلی شه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ در 09:34، Family گفته است: با سلام! مشکل سیستم وانتد اینه که وقتی طرف واتد داره و پلیس ها برای گرفتنش اقدام میکنن بازیکن سریع /q میده و واقعا نمیشه کاری کرد جز شکایت کردن. اگر بشه کاری کرد که اگر مجرم اگر در فاصله 100m یک COP از بازی خارج شود به Jail منتقل بشه و واقعا مسئله مهمی و اگر برطرف بشه دیگر نیازی به رسیدگی به این شکایت ها نیست! موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ در 09:34، Family گفته است: با سلام! مشکل سیستم وانتد اینه که وقتی طرف واتد داره و پلیس ها برای گرفتنش اقدام میکنن بازیکن سریع /q میده و واقعا نمیشه کاری کرد جز شکایت کردن. اگر بشه کاری کرد که اگر مجرم اگر در فاصله 100m یک COP از بازی خارج شود به Jail منتقل بشه و واقعا مسئله مهمی و اگر برطرف بشه دیگر نیازی به رسیدگی به این شکایت ها نیست! اینطوری درست نیست به دو علت: 1- بازیکن شاید در 100 متری یک cop حضور داشته باشه ولی وانتد مال اون فکشن نباشه و کرش بخوره دلیل نمیشه ajail شه (این حرف رو با /cuff اشتباه نگیر!) 2-شما زیر 100 متر /ms و... میدی؟ نه مینیمم متری که شما میتونی cmd بزنی 0 هست ماکسیمم متری که شما میتونی cmd بزنی 60 متر هست ضمنا میتونی /report بدی قسمت non-rp ایدی فرد مربوطه به همراه مدرک رو میدی به ادمینی که ریپورت رو باز کرده یا اینکه میتونی بری فروم قسمت شکایت - اعضا اونجا شکایت کنی باید عقلی و اصولی فکر کرد زمانی که پيشنهاد میدیم نقل قول 𝓐 𝓒𝓪𝓵𝓪𝓶 𝓢𝓮𝓪 𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓜𝓪𝓴𝓮𝓼 𝓪 𝓖𝓸𝓸𝓭 𝓢𝓪𝓲𝓵𝓸𝓻 𝑰'𝒎 𝑻𝒉𝒆 𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝑶𝒇 𝑴𝒚 𝑺𝒆𝒂 𝕯𝖎𝖆𝖒𝖔𝖓𝖉 𝕱𝖆𝖒𝖎𝖑𝖞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در February 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 در 54 دقیقه قبل، djamer گفته است: اینطوری درست نیست به دو علت: 1- بازیکن شاید در 100 متری یک cop حضور داشته باشه ولی وانتد مال اون فکشن نباشه و کرش بخوره دلیل نمیشه ajail شه (این حرف رو با /cuff اشتباه نگیر!) 2-شما زیر 100 متر /ms و... میدی؟ نه مینیمم متری که شما میتونی cmd بزنی 0 هست ماکسیمم متری که شما میتونی cmd بزنی 60 متر هست ضمنا میتونی /report بدی قسمت non-rp ایدی فرد مربوطه به همراه مدرک رو میدی به ادمینی که ریپورت رو باز کرده یا اینکه میتونی بری فروم قسمت شکایت - اعضا اونجا شکایت کنی باید عقلی و اصولی فکر کرد زمانی که پيشنهاد میدیم فاصله 60m خوب ولی اینی که میگی به ادمین ریپورت بدیم جالب نیست چون این کار همش دردسر داره بهترین کار همین که اگر طرف وانتد داشت و در فاصله 60m از یک COP مربوط به وانتدش /q بده jail بشه. نقل قول 𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝑶𝒏𝒆 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ در 09:28، Family گفته است: فاصله 60m خوب ولی اینی که میگی به ادمین ریپورت بدیم جالب نیست چون این کار همش دردسر داره بهترین کار همین که اگر طرف وانتد داشت و در فاصله 60m از یک COP مربوط به وانتدش /q بده jail بشه. داداش گلم با عقل جور در نمیاد شاید کرش بشه تو فاصله 60 متر شما مدرک میگیری میزاری فروم تموم شدو رفت چرا باید اینطوری باشه که پلیر از بازی زده شه من خودم cop بودم طرف 5 بار non rp کرد اخرش کیلش کردم ajail هم کردم از طریق فروم نقل قول 𝓐 𝓒𝓪𝓵𝓪𝓶 𝓢𝓮𝓪 𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓜𝓪𝓴𝓮𝓼 𝓪 𝓖𝓸𝓸𝓭 𝓢𝓪𝓲𝓵𝓸𝓻 𝑰'𝒎 𝑻𝒉𝒆 𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝑶𝒇 𝑴𝒚 𝑺𝒆𝒂 𝕯𝖎𝖆𝖒𝖔𝖓𝖉 𝕱𝖆𝖒𝖎𝖑𝖞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در February 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در 3 ساعت قبل، djamer گفته است: داداش گلم با عقل جور در نمیاد شاید کرش بشه تو فاصله 60 متر شما مدرک میگیری میزاری فروم تموم شدو رفت چرا باید اینطوری باشه که پلیر از بازی زده شه من خودم cop بودم طرف 5 بار non rp کرد اخرش کیلش کردم ajail هم کردم از طریق فروم نمیدونم والله حالا من یک پیشنهاد دادم بزار ببینیم @Ali چه تصمیمی میگیرن نقل قول 𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝑶𝒏𝒆 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 حالا نکنه میخواین یه جای 6 وانتد 10 وانتد بزارید نه؟ 10 وانتد بد تر در 4 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است: یه به* نقل قول خمینی کبیر: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به مملکت شما نرسد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravin ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 نظر تکراری هست. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SFC ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما مخالف ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! نقل قول 𝓝𝓲𝓰𝓱𝓣 𝓒𝓻𝓪𝓩𝓲𝓮𝓢 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓛𝔂 .................................................................. Close 𝙒𝙚 𝙖𝙧𝙚 𝙘𝙤𝙣𝙙𝙚𝙢𝙣𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙝𝙤𝙥𝙚, 𝙖𝙣𝙙 𝙬𝙚 𝙖𝙧𝙚 𝙛𝙤𝙧𝙘𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙬𝙞𝙨𝙝 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.