رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

مشکل سیستم وانتد

LiN

ارسال‌های توصیه شده

با سلام!

مشکل سیستم وانتد اینه که وقتی طرف واتد داره و پلیس ها برای گرفتنش اقدام میکنن بازیکن سریع /q میده و واقعا نمیشه کاری کرد جز شکایت کردن.

اگر بشه کاری کرد که اگر مجرم اگر در فاصله 100m یک COP از بازی خارج شود به Jail منتقل بشه و واقعا مسئله مهمی و اگر برطرف بشه دیگر نیازی به رسیدگی به این شکایت ها نیست!

𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝑶𝒏𝒆 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

LiN.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منم میخواستم اینو بگم ولی یه جاییم همراهی نمیکرد.

پیشنهادم همون 60M هست چون پلیس تا 60 متری میتونه به یه شخص اخطار بده.

OmidReza.png

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Family گفته است:

با سلام!

مشکل سیستم وانتد اینه که وقتی طرف واتد داره و پلیس ها برای گرفتنش اقدام میکنن بازیکن سریع /q میده و واقعا نمیشه کاری کرد جز شکایت کردن.

اگر بشه کاری کرد که اگر مجرم اگر در فاصله 100m یک COP از بازی خارج شود به Jail منتقل بشه و واقعا مسئله مهمی و اگر برطرف بشه دیگر نیازی به رسیدگی به این شکایت ها نیست!

منم موافقم با این موضوع.

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ در 09:34، Family گفته است:

با سلام!

خوبه از ازار بعضی از دوستان کم میکنه این موضوع 

کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ...

N0B0DY.png

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با سلام!

👍👍موافقم

ᎷᏋᏖᎥ     
  ➖🖤••𝗠𝗬 𝗪𝗢𝗥𝗟𝗗 𝗜𝗦 𝗙𝗨𝗟𝗟 
ғɪɴғʟ ʀɪs

MeeTi.png

لینک به دیدگاه

با سلام!

👍موافقم

لینک به دیدگاه

با سلام!

اینطوری درست نیست

به دو علت:

1- بازیکن شاید در 100 متری یک cop حضور داشته باشه ولی وانتد مال اون فکشن نباشه و کرش بخوره دلیل نمیشه ajail شه

(این حرف رو با /cuff اشتباه نگیر!) 

2-شما زیر 100 متر /ms و... میدی؟ نه مینیمم متری که شما میتونی cmd بزنی 0 هست ماکسیمم متری که شما میتونی cmd بزنی 60 متر هست 

ضمنا میتونی /report بدی قسمت non-rp

ایدی فرد مربوطه به همراه مدرک رو میدی به ادمینی که ریپورت رو باز کرده یا اینکه میتونی بری فروم قسمت شکایت - اعضا اونجا شکایت کنی 

باید عقلی و اصولی فکر کرد زمانی که پيشنهاد میدیم

𝓐 𝓒𝓪𝓵𝓪𝓶 𝓢𝓮𝓪 𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓜𝓪𝓴𝓮𝓼 𝓪 𝓖𝓸𝓸𝓭 𝓢𝓪𝓲𝓵𝓸𝓻

👑💪𝑰'𝒎 𝑻𝒉𝒆 𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝑶𝒇 𝑴𝒚 𝑺𝒆𝒂

💎👑𝕯𝖎𝖆𝖒𝖔𝖓𝖉 𝕱𝖆𝖒𝖎𝖑𝖞👑💎

Omid.png

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، djamer گفته است:

اینطوری درست نیست

به دو علت:

1- بازیکن شاید در 100 متری یک cop حضور داشته باشه ولی وانتد مال اون فکشن نباشه و کرش بخوره دلیل نمیشه ajail شه

(این حرف رو با /cuff اشتباه نگیر!) 

2-شما زیر 100 متر /ms و... میدی؟ نه مینیمم متری که شما میتونی cmd بزنی 0 هست ماکسیمم متری که شما میتونی cmd بزنی 60 متر هست 

ضمنا میتونی /report بدی قسمت non-rp

ایدی فرد مربوطه به همراه مدرک رو میدی به ادمینی که ریپورت رو باز کرده یا اینکه میتونی بری فروم قسمت شکایت - اعضا اونجا شکایت کنی 

باید عقلی و اصولی فکر کرد زمانی که پيشنهاد میدیم

فاصله 60m خوب ولی اینی که میگی به ادمین ریپورت بدیم جالب نیست چون این کار همش دردسر داره بهترین کار همین که اگر طرف وانتد داشت و در فاصله 60m از یک COP مربوط به وانتدش /q بده jail بشه.

𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝑶𝒏𝒆 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

LiN.png

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ در 09:28، Family گفته است:

فاصله 60m خوب ولی اینی که میگی به ادمین ریپورت بدیم جالب نیست چون این کار همش دردسر داره بهترین کار همین که اگر طرف وانتد داشت و در فاصله 60m از یک COP مربوط به وانتدش /q بده jail بشه.

داداش گلم با عقل جور در نمیاد شاید کرش بشه تو فاصله 60 متر شما مدرک میگیری میزاری فروم تموم شدو رفت چرا باید اینطوری باشه که پلیر از بازی زده شه 

من خودم cop بودم طرف 5 بار non rp کرد اخرش کیلش کردم ajail هم کردم از طریق فروم 

𝓐 𝓒𝓪𝓵𝓪𝓶 𝓢𝓮𝓪 𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓜𝓪𝓴𝓮𝓼 𝓪 𝓖𝓸𝓸𝓭 𝓢𝓪𝓲𝓵𝓸𝓻

👑💪𝑰'𝒎 𝑻𝒉𝒆 𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝑶𝒇 𝑴𝒚 𝑺𝒆𝒂

💎👑𝕯𝖎𝖆𝖒𝖔𝖓𝖉 𝕱𝖆𝖒𝖎𝖑𝖞👑💎

Omid.png

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، djamer گفته است:

داداش گلم با عقل جور در نمیاد شاید کرش بشه تو فاصله 60 متر شما مدرک میگیری میزاری فروم تموم شدو رفت چرا باید اینطوری باشه که پلیر از بازی زده شه 

من خودم cop بودم طرف 5 بار non rp کرد اخرش کیلش کردم ajail هم کردم از طریق فروم 

نمیدونم والله حالا من یک پیشنهاد دادم بزار ببینیم @Ali چه تصمیمی میگیرن

𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝑶𝒏𝒆 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

LiN.png

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

حالا نکنه میخواین یه جای 6 وانتد 10 وانتد بزارید نه؟ 10 وانتد بد تر

در 4 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است:

یه

به*

خمینی کبیر: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به مملکت شما نرسد.         

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

نظر تکراری هست.

• دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایه‌ات هم تــــرس داشـــتند☆

♡ADLER

Javad.png

RaviN.png

لینک به دیدگاه

نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

درود دوست عزیز:

با پیشنهاد شما مخالف ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید.

نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد.

تشکر فراوان بابت پیشنهادتون!

𝓝𝓲𝓰𝓱𝓣 𝓒𝓻𝓪𝓩𝓲𝓮𝓢 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓛𝔂

MaSiH.png

AtlaS.png

.................................................................. 

Close 𝙒𝙚 𝙖𝙧𝙚 𝙘𝙤𝙣𝙙𝙚𝙢𝙣𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙝𝙤𝙥𝙚, 𝙖𝙣𝙙 𝙬𝙚 𝙖𝙧𝙚 𝙛𝙤𝙧𝙘𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙬𝙞𝙨𝙝 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...