iErfaN ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 /Service یکی از مشکلات بزرگ ! اینجا ی سوال پیش میاد که چرا وقتی اعضای فکشنی مثل مدیک یا تاکسی یا مکانیک ! ( Duty ) نباشد چرا پیام درخواستیمون بهش نرسه ؟ اگه ی تغییری انجام بشه که همیشه بتوان service داد ! عالی میشه . به طوری که برای مثال تاکسی : هیچکس Duty نیست ! ( طرف service taxi میده ) پیام به Taxi driver ها میرسه ! یک نفر Fare رو میزنه و Accpet میکنه ! الان اینطوری که هست . ! بعضی وقتا فردی 2 ساعت Duty هست اما سرویس تاکسی کم میاد . اونم بیخیال میشه و میره . کسی دیگه هم که duty نیست نمیدونه که شاید یهو 10 نفر در اون زمانی که duty نبوده درخواست دادن ! مکانیکا ! ( هم مثل همین . کسی Service میده اما هیچکس داتی نیست ! اما باز اون پیام بهشون میرسه ! و پلیر مکانیک درصورت صلاح خودش اول jobduty و بعد accept فقط اگه کمی درک بشه این قضیه ! و خواهشمندم از همه ی شماها که این پست را میبینید ! فکر کنید و مضرات اکنون را در همین تاپیک بیان کنید ممنون ! @Ali قضیه ی مهمیست ممنون اگه رسیدگی کنین ! این یکی از دلایل بزرگ فعالیت کم Taxi Driver ها و Mechanic هاست ! @Original @Carroll @GTAGTAVV @FcPoker @Dani @SuperPower @Saman444 @AliRezaAlpha @Marlboro @NimaB @Farabb @OmidGH @Shxyan @Lazyboy @Tommy @Kiya به پاسخ های شما نیازمندم ! (منظورم همه ی شماست ) یک نکته دیگر درمورد فکشن TTC بگم که افراد زیادی سرویس مکانیک میدن ! اما 80درصد احتمال accept نشدن داره ! صحبت های زیادی درباره اش شده ! از نظر من اگه فعالیت TTC بدین گونه باشه عالیست ! 15 /towls 5 /towlv 10acc mechanic 15Repair 15Refill e e e @83mehrdad83 ro yadam raft 2 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در 5 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: یک نکته دیگر درمورد فکشن TTC بگم که افراد زیادی سرویس مکانیک میدن ! اما 80درصد احتمال accept نشدن داره ! صحبت های زیادی درباره اش شده ! از نظر من اگه فعالیت TTC بدین گونه باشه عالیست ! 15 /towls 5 /towlv 10acc mechanic 15Repair 15Refill من هم این موضوع را بیان کردم! اگه اجرا بشه عالی میشه. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در 3 دقیقه قبل، Farabb گفته است: من هم این موضوع را بیان کردم! اگه اجرا بشه عالی میشه. آها یادم اومد شما گفتین داشتم با خودم روضه میخوندم که خدایا کی بود گفت ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 آره پیشنهاد خوبیه ولی باید توکل، دعا و تقوا پیشه کنی تا عملی شه Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در 41 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: اگه ی تغییری انجام بشه که همیشه بتوان service داد Ummm خوب میشه خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 تاکسی الان سال هاست که دیگه نابود شده فکشن تاکسی از نظر من دیگه وجود نداره چون پلیر های سرور سرویس تاکسی نمیزنن چون میدونن هیچوقت اکسپت نمیشه من اون زمان مدیک بودم طرف سرویس مدیک میزد میامدم پیشش میگفت بیا منو تا LS ببر تاکسی نبود مجبور شدیم مدیک بگم بیاد حالا مگه اینکه قانون یا شرایط خاصی رو علی ایجاد کنه که پلیر ها یه مقدار به فعالیت تاکسی نیاز داشته باشن 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 Nice -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در 4 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: تاکسی الان سال هاست که دیگه نابود شده فکشن تاکسی از نظر من دیگه وجود نداره مخصوصا ! ( deliver $30 ! ) کی حوصلشه 30ثانیه ای به مقصد برسه اما 2 دقیقه تو ماشین بشینه ؟ خیلی ها حتی خودم service دادم ! اما No On duty ! و همین باعث شد در اوج شلوغیه سرویس دادن کسی داتی نباشه ! وقتی هم که داتی ان کسی دیگه سرویس نمیده ! من هرچی بگم از نابودی فکشن تاکسی باز کمه ! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در 8 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: تاکسی الان سال هاست که دیگه نابود شده فکشن تاکسی از نظر من دیگه وجود نداره چون پلیر های سرور سرویس تاکسی نمیزنن چون میدونن هیچوقت اکسپت نمیشه من اون زمان مدیک بودم طرف سرویس مدیک میزد میامدم پیشش میگفت بیا منو تا LS ببر تاکسی نبود مجبور شدیم مدیک بگم بیاد حالا مگه اینکه قانون یا شرایط خاصی رو علی ایجاد کنه که پلیر ها یه مقدار به فعالیت تاکسی نیاز داشته باشن اینو قبول دارم من مولتیم تاکسیه خیلی کم پیش میاد سرویس بدن و به زور Abuse باید اکتیویتی جور کرد یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در 8 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: اینو قبول دارم من مولتیم تاکسیه خیلی کم پیش میاد سرویس بدن و به زور Abuse باید اکتیویتی جور کرد Abooooooooooooooooooooooooooooooooz در 8 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: اینو قبول دارم من مولتیم تاکسیه خیلی کم پیش میاد سرویس بدن و به زور Abuse باید اکتیویتی جور کرد من هم مولتیم تو تاکسی بود بخاطر نداشتن اکتیویتی FW گرفت و هفته بعد هم FW گرفت و Fp80! ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در 19 ساعت قبل، Erfandf گفته است: /Service یکی از مشکلات بزرگ ! اینجا ی سوال پیش میاد که چرا وقتی اعضای فکشنی مثل مدیک یا تاکسی یا مکانیک ! ( Duty ) نباشد چرا پیام درخواستیمون بهش نرسه ؟ اگه ی تغییری انجام بشه که همیشه بتوان service داد ! عالی میشه . به طوری که برای مثال تاکسی : هیچکس Duty نیست ! ( طرف service taxi میده ) پیام به Taxi driver ها میرسه ! یک نفر Fare رو میزنه و Accpet میکنه ! الان اینطوری که هست . ! بعضی وقتا فردی 2 ساعت Duty هست اما سرویس تاکسی کم میاد . اونم بیخیال میشه و میره . کسی دیگه هم که duty نیست نمیدونه که شاید یهو 10 نفر در اون زمانی که duty نبوده درخواست دادن ! مکانیکا ! ( هم مثل همین . کسی Service میده اما هیچکس داتی نیست ! اما باز اون پیام بهشون میرسه ! و پلیر مکانیک درصورت صلاح خودش اول jobduty و بعد accept فقط اگه کمی درک بشه این قضیه ! و خواهشمندم از همه ی شماها که این پست را میبینید ! فکر کنید و مضرات اکنون را در همین تاپیک بیان کنید ممنون ! @Ali قضیه ی مهمیست ممنون اگه رسیدگی کنین ! این یکی از دلایل بزرگ فعالیت کم Taxi Driver ها و Mechanic هاست ! @Original @Carroll @GTAGTAVV @FcPoker @Dani @SuperPower @Saman444 @AliRezaAlpha @Marlboro @NimaB @Farabb @OmidGH @Shxyan @Lazyboy @Tommy @Kiya به پاسخ های شما نیازمندم ! (منظورم همه ی شماست ) یک نکته دیگر درمورد فکشن TTC بگم که افراد زیادی سرویس مکانیک میدن ! اما 80درصد احتمال accept نشدن داره ! صحبت های زیادی درباره اش شده ! از نظر من اگه فعالیت TTC بدین گونه باشه عالیست ! 15 /towls 5 /towlv 10acc mechanic 15Repair 15Refill e e e @83mehrdad83 ro yadam raft نگاه ایده خیلی جالبی هست ولی نیاز به تغیرات ریزی داره در مورد فکشن تاکسی باید بگم که اگر من service taxi بزنم از کجا بدونم که کسی هست یا نه؟ چقدر باید منتظر باشم؟ یکم اینجا موضوع پیچیده میشه و اینکه بدون duty بودن داخل شغل مکانیک پیام ها میاد یک نوع باگ هست که باید بر طرف شه به دلیل این که داخل خود متن هم مینویسه که زمانی که درduty نیستید پبام برای شما نمی اید ولی باز برای پلیر پیام ارسال می شود با اکتیویتی فکشن TTC هم موافق هستم در 1 ساعت قبل، Farabb گفته است: Abooooooooooooooooooooooooooooooooz من هم مولتیم تو تاکسی بود بخاطر نداشتن اکتیویتی FW گرفت و هفته بعد هم FW گرفت و Fp80! بلد نیستی خب باید بری بگی ?DADA SERVICE MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در 31 دقیقه قبل، Marlboro گفته است: نگاه ایده خیلی جالبی هست ولی نیاز به تغیرات ریزی داره در مورد فکشن تاکسی باید بگم که اگر من service taxi بزنم از کجا بدونم که کسی هست یا نه؟ چقدر باید منتظر باشم؟ یکم اینجا موضوع پیچیده میشه و اینکه بدون duty بودن داخل شغل مکانیک پیام ها میاد یک نوع باگ هست که باید بر طرف شه به دلیل این که داخل خود متن هم مینویسه که زمانی که درduty نیستید پبام برای شما نمی اید ولی باز برای پلیر پیام ارسال می شود با اکتیویتی فکشن TTC هم موافق هستم بلد نیستی خب باید بری بگی ?DADA SERVICE MEDE DADA NEMEDADAN CHE KONAM KHOF 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۹ در 00:10، Erfandf گفته است: /Service یکی از مشکلات بزرگ ! اینجا ی سوال پیش میاد که چرا وقتی اعضای فکشنی مثل مدیک یا تاکسی یا مکانیک ! ( Duty ) نباشد چرا پیام درخواستیمون بهش نرسه ؟ اگه ی تغییری انجام بشه که همیشه بتوان service داد ! عالی میشه . به طوری که برای مثال تاکسی : هیچکس Duty نیست ! ( طرف service taxi میده ) پیام به Taxi driver ها میرسه ! یک نفر Fare رو میزنه و Accpet میکنه ! الان اینطوری که هست . ! بعضی وقتا فردی 2 ساعت Duty هست اما سرویس تاکسی کم میاد . اونم بیخیال میشه و میره . کسی دیگه هم که duty نیست نمیدونه که شاید یهو 10 نفر در اون زمانی که duty نبوده درخواست دادن ! مکانیکا ! ( هم مثل همین . کسی Service میده اما هیچکس داتی نیست ! اما باز اون پیام بهشون میرسه ! و پلیر مکانیک درصورت صلاح خودش اول jobduty و بعد accept فقط اگه کمی درک بشه این قضیه ! و خواهشمندم از همه ی شماها که این پست را میبینید ! فکر کنید و مضرات اکنون را در همین تاپیک بیان کنید ممنون ! @Ali قضیه ی مهمیست ممنون اگه رسیدگی کنین ! این یکی از دلایل بزرگ فعالیت کم Taxi Driver ها و Mechanic هاست ! @Original @Carroll @GTAGTAVV @FcPoker @Dani @SuperPower @Saman444 @AliRezaAlpha @Marlboro @NimaB @Farabb @OmidGH @Shxyan @Lazyboy @Tommy @Kiya به پاسخ های شما نیازمندم ! (منظورم همه ی شماست ) یک نکته دیگر درمورد فکشن TTC بگم که افراد زیادی سرویس مکانیک میدن ! اما 80درصد احتمال accept نشدن داره ! صحبت های زیادی درباره اش شده ! از نظر من اگه فعالیت TTC بدین گونه باشه عالیست ! 15 /towls 5 /towlv 10acc mechanic 15Repair 15Refill e e e @83mehrdad83 ro yadam raft من هم راجع به تاکسی همین فکرو داشتم اما بیان نکردم، که شما لطف کردید زحمتشو کشیدید کاملا با این نظرات موافقم. علی باید یه کم به فکشن های ملایم رسیدگی کنه. در 16 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: شرایط خاصی رو علی ایجاد کنه که پلیر ها یه مقدار به فعالیت تاکسی نیاز داشته باشن در این مورد یه چیزی مثل Dayly task (عملیات روزمره) عالی میشه، مثلا پلیرا روزهنه یه سری فعالیت انجام بدن به جاش جایزه بگیرن (Respect,Mony,Gold,Robpoint,...(به مقدار اندک بین این گزینه ها Random)) مثال: Dayli tasks Use /service taxi for 0/3 time Use service mechanic for 0/4 time Use /call 110 for 0/1 time ,... و میتونه طوری باشه که هر 1 یا 2 ساعت یه بار بشه طرف مثلا با Service mechanic یک تایم به دیلی تاسکش اضافه شه تا این وسط Abuse نشه و طرف بره ماشین خودشو تو 1 دقیقه 3 بار خراب کنه تا زود تر تکمیل شه dayly task یا ایکه این قابلیت ماموریت روزانه رو بشه با mony خرید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۹ در 08:36، Lazyboy گفته است: حالا مگه اینکه قانون یا شرایط خاصی رو علی ایجاد کنه که پلیر ها یه مقدار به فعالیت تاکسی نیاز داشته باشن خب اون قانون از نظر من محدویت Reconnect هست ! که برای مثال فردی در یک ساعت فقط یک بار میتونه انجام بده ! درصورتی که باگ شد ! میتواند به ادمینی بگوید ReSpawnش کند و درصورتی که مشکلی جدی بود از سرور /q میکنه . همتون هم که میدونین که /q کردن مشکل هست و فرد راحت تره /service taxi بده تا اینکه /q کنه. خیلی به جا تاکسی reconnect میکنن با اینکه تاکسی هست. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در December 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2020 در 3 ساعت قبل، Erfandf گفته است: خب اون قانون از نظر من محدویت Reconnect هست ! که برای مثال فردی در یک ساعت فقط یک بار میتونه انجام بده ! درصورتی که باگ شد ! میتواند به ادمینی بگوید ReSpawnش کند و درصورتی که مشکلی جدی بود از سرور /q میکنه . همتون هم که میدونین که /q کردن مشکل هست و فرد راحت تره /service taxi بده تا اینکه /q کنه. خیلی به جا تاکسی reconnect میکنن با اینکه تاکسی هست. یا اینکه پس از q دادن یا reconnect کردن ، موقعیت مکانی طرف درون یه متغیر زخیره شه و طرف با وروود به سرور از همونجا اسپاون شه. در 3 ساعت قبل، Erfandf گفته است: خب اون قانون از نظر من محدویت Reconnect هست ! که برای مثال فردی در یک ساعت فقط یک بار میتونه انجام بده ! درصورتی که باگ شد ! میتواند به ادمینی بگوید ReSpawnش کند و درصورتی که مشکلی جدی بود از سرور /q میکنه . همتون هم که میدونین که /q کردن مشکل هست و فرد راحت تره /service taxi بده تا اینکه /q کنه. خیلی به جا تاکسی reconnect میکنن با اینکه تاکسی هست. به طور کلی نمیشه کاریش کرد چون صد ها راه برای خروج از بازی وجود داره (یکیش قطع کردن نت) یا دیگه نهایتا ریستارت کردن سیستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2020 در 25 دقیقه قبل، AliRezaAlpha گفته است: به طور کلی نمیشه کاریش کرد چون صد ها راه برای خروج از بازی وجود داره (یکیش قطع کردن نت) یا دیگه نهایتا ریستارت کردن سیستم اما ی راه هست که همونجایی که خودش نتشو قطع کرده Spawn بشه اما اصلا کی حوصلش به این کاراس سرویس میدن دیگه ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در December 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۹ ه.ش. در 19:19، Marlboro گفته است: اگر من service taxi بزنم از کجا بدونم که کسی هست یا نه؟ factions/ I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2020 در 4 ساعت قبل، Hoody گفته است: factions/ Nice! در در ۱۳۹۹/۹/۲۰ در 13:34، AliRezaAlpha گفته است: یا اینکه پس از q دادن یا reconnect کردن ، موقعیت مکانی طرف درون یه متغیر زخیره شه و طرف با وروود به سرور از همونجا اسپاون شه. Very Nice ~! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در December 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2020 در 17 ساعت قبل، Hoody گفته است: factions/ فقط یه چیزی گفتیا هر کس تو فکشن هست تمام وقتش رو داره دیوتی میزنه؟؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 بدون نظر 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۹/۲۲ در 22:05، Marlboro گفته است: هر کس تو فکشن هست تمام وقتش رو داره دیوتی میزنه؟؟ خب بالاخره ی cmd ای ساخته میشه واسه این . حتی خود اعضای فکشن هم نمیدونن کی داتی هست کی نیست . @Ali بهتره در همین Cmd /factions افراد duty اش هم مشخص باشه جلوشون . بدین شکل : (دقیق یادم نیست نوع نوشتاری اش جچوری بود اما....) Taxi driver : 10 Online - 3 Duty Mechanic : 14 Online - 7 Duty Paramedic : 15 Online - 6 Duty Instructors : 20 Online - 9 Duty(براساس turn on بودن) و ... ویرایش شده December 18, 2020 توسط Erfandf 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۹ در 00:10، Erfandf گفته است: /Service یکی از مشکلات بزرگ ! اینجا ی سوال پیش میاد که چرا وقتی اعضای فکشنی مثل مدیک یا تاکسی یا مکانیک ! ( Duty ) نباشد چرا پیام درخواستیمون بهش نرسه ؟ اگه ی تغییری انجام بشه که همیشه بتوان service داد ! عالی میشه . به طوری که برای مثال تاکسی : هیچکس Duty نیست ! ( طرف service taxi میده ) پیام به Taxi driver ها میرسه ! یک نفر Fare رو میزنه و Accpet میکنه ! الان اینطوری که هست . ! بعضی وقتا فردی 2 ساعت Duty هست اما سرویس تاکسی کم میاد . اونم بیخیال میشه و میره . کسی دیگه هم که duty نیست نمیدونه که شاید یهو 10 نفر در اون زمانی که duty نبوده درخواست دادن ! مکانیکا ! ( هم مثل همین . کسی Service میده اما هیچکس داتی نیست ! اما باز اون پیام بهشون میرسه ! و پلیر مکانیک درصورت صلاح خودش اول jobduty و بعد accept فقط اگه کمی درک بشه این قضیه ! و خواهشمندم از همه ی شماها که این پست را میبینید ! فکر کنید و مضرات اکنون را در همین تاپیک بیان کنید ممنون ! @Ali قضیه ی مهمیست ممنون اگه رسیدگی کنین ! این یکی از دلایل بزرگ فعالیت کم Taxi Driver ها و Mechanic هاست ! @Original @Carroll @GTAGTAVV @FcPoker @Dani @SuperPower @Saman444 @AliRezaAlpha @Marlboro @NimaB @Farabb @OmidGH @Shxyan @Lazyboy @Tommy @Kiya به پاسخ های شما نیازمندم ! (منظورم همه ی شماست ) یک نکته دیگر درمورد فکشن TTC بگم که افراد زیادی سرویس مکانیک میدن ! اما 80درصد احتمال accept نشدن داره ! صحبت های زیادی درباره اش شده ! از نظر من اگه فعالیت TTC بدین گونه باشه عالیست ! 15 /towls 5 /towlv 10acc mechanic 15Repair 15Refill e e e @83mehrdad83 ro yadam raft 1- اون داتی نیست بچه جون 2- خوب نیست 3- بیکار بودی گفتی یه تاپیک بزنم بای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، mahanxoffcial گفته است: 1- اون داتی نیست بچه جون میدونم که تلفظش دیوتی هست ما بچه یزدیم اینا حالیمون نی ویرایش شده December 19, 2020 توسط Erfandf ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۱۹ در 00:10، Erfandf گفته است: /Service یکی از مشکلات بزرگ ! اینجا ی سوال پیش میاد که چرا وقتی اعضای فکشنی مثل مدیک یا تاکسی یا مکانیک ! ( Duty ) نباشد چرا پیام درخواستیمون بهش نرسه ؟ اگه ی تغییری انجام بشه که همیشه بتوان service داد ! عالی میشه . به طوری که برای مثال تاکسی : هیچکس Duty نیست ! ( طرف service taxi میده ) پیام به Taxi driver ها میرسه ! یک نفر Fare رو میزنه و Accpet میکنه ! الان اینطوری که هست . ! بعضی وقتا فردی 2 ساعت Duty هست اما سرویس تاکسی کم میاد . اونم بیخیال میشه و میره . کسی دیگه هم که duty نیست نمیدونه که شاید یهو 10 نفر در اون زمانی که duty نبوده درخواست دادن ! مکانیکا ! ( هم مثل همین . کسی Service میده اما هیچکس داتی نیست ! اما باز اون پیام بهشون میرسه ! و پلیر مکانیک درصورت صلاح خودش اول jobduty و بعد accept فقط اگه کمی درک بشه این قضیه ! و خواهشمندم از همه ی شماها که این پست را میبینید ! فکر کنید و مضرات اکنون را در همین تاپیک بیان کنید ممنون ! @Ali قضیه ی مهمیست ممنون اگه رسیدگی کنین ! این یکی از دلایل بزرگ فعالیت کم Taxi Driver ها و Mechanic هاست ! @Original @Carroll @GTAGTAVV @FcPoker @Dani @SuperPower @Saman444 @AliRezaAlpha @Marlboro @NimaB @Farabb @OmidGH @Shxyan @Lazyboy @Tommy @Kiya به پاسخ های شما نیازمندم ! (منظورم همه ی شماست ) یک نکته دیگر درمورد فکشن TTC بگم که افراد زیادی سرویس مکانیک میدن ! اما 80درصد احتمال accept نشدن داره ! صحبت های زیادی درباره اش شده ! از نظر من اگه فعالیت TTC بدین گونه باشه عالیست ! 15 /towls 5 /towlv 10acc mechanic 15Repair 15Refill e e e @83mehrdad83 ro yadam raft کاملا درسته <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۱۹ در 00:50، Shxyan گفته است: Ummm خوب میشه دقیقا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده