رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

شکایت از ادمین Big

Broker

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SajAli.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Big.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: 

با سلام

بنده یک تبلیغات ( Ad/ ) در بازی مشاهده کردم و پس از بررسی متوجه شدم که تبلیغات کذب است.

به همین دلیل به ادمین مربوطه پیام دادم و علت عدم رسیدگی رو جویا شدم و ایشون بنده رو کیک کردن.

بنده از کیک شدنم ناراحت نیستم ، از این ناراحتم که کیک شدن من بی دلیل بوده و لحن من به هیچ عنوان با ایشون بد نبود.

شاید از نظر ایشون سوال من ربطی به بخش Report/ نداشت (در حالی که داشت) ، ایشون میتونستند بگن که لطفا مشکلتونو در جای دیگه مطرح کنید ولی بنده رو کیک کردن.

خواهشمندم ادمین ها و لیدر های عزیز ، اگر اعصابشون از جای دیگه ناراحته آنلاین نشن و حرصشونو سر بازیکنای دیگه که زورشون به ادمین ها نمیرسه خالی نکنن با تشکر .

خواستار رسیدگی هستم @Refigh @Markeloff @Ali @Meli

• مدارک (فیلم یا عکس):

uj4_ag-sa-0057.jpg

xej2_ag-sa-0058.jpg

9hdc_ag-sa-0059.jpg

ویرایش شده توسط Fighterman
  • هاها 1

Broker.png

try2_gru1.png

Useless.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیریت

درود

همانطور که در تصویر مشخصه @Meli در تصویر حضور داشتند و به همراه ادمین ها در حال رسیدگی به تخلفات بودند.

حالا به نظر خودتون دلیلی وجود داره که شما ریپورت بدید و چنین سوالی بپرسید؟!

اگر به نظرتون در رسیدگی کوتاهی کردند میتوانید از طریق بخش شکایات بابت کوتاهی ایشان شکایت کنید.

اما با ریپورت دادن نه تنها از مشکل کم نمیکنید بلکه به مشکل میافزایید.

چون باعث میشه ادمین به جای رسیدگی به وارن های مهمتر به ریپورت بی مورد رسیدگی کنه.

شکایت شما رد شد.

بسته شد.

• دوست دارم که 1

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...