Wrgamer ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 لازم به ذکر است اگر میشه یه تغیری تو گرافیکه بازی بدهید ماشین های سرعتی باحال بیارید!اگر بتوانید مانند gta v ماشین های متنوع زیادی بیارید عالی میشه مثال ماشین های خفن! گرافیک که اصلا خوب نیست بنده سیستم دارم گرافیک بازی خوب نیست این یهمشکل بدیه اگه میشه حل کنید و به ماشین ها حال و روز بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 4 ساعت قبل، EarlAmin گفته است: در 4 ساعت قبل، Farabb گفته است: در 1 ساعت قبل، MUnique گفته است: در ۱ ساعت قبل، Original گفته است: با اجازه ی شما منم ! : ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 چرا پوکر میزنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 ما با همین اینف لانچر افت فریم داریم بعد شما میگی گرافیکو ببرید بالا؟؟! اگه میخوای شبیه gta v بشه چرا اومدی gta sa وقتی سیستمت قویه؟ من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Perfect ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 31 دقیقه قبل، Ravager گفته است: ما با همین اینف لانچر افت فریم داریم بعد شما میگی گرافیکو ببرید بالا؟؟! اگه میخوای شبیه gta v بشه چرا اومدی gta sa وقتی سیستمت قویه؟ با اپدیت جدید لانچر , دیگه اونایی که سیستم ضعیف دارن میتونن قابلیت مود ماشین ها رو خاموش کنن. بعدم شاید یکی رفیقش سیستم ضعیفی داشته باشه و فقط بتونه باهاش توی سمپ بازی کنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 11 ساعت قبل، Wrgamer گفته است: لازم به ذکر است اگر میشه یه تغیری تو گرافیکه بازی بدهید ماشین های سرعتی باحال بیارید!اگر بتوانید مانند gta v ماشین های متنوع زیادی بیارید عالی میشه مثال ماشین های خفن! گرافیک که اصلا خوب نیست بنده سیستم دارم گرافیک بازی خوب نیست این یهمشکل بدیه اگه میشه حل کنید و به ماشین ها حال و روز بدین شما اگه سیستم قوی داری چرا gta sa پلی میدی؟ خب برو gta v عجب. یا علی. Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 8 دقیقه قبل، Captain گفته است: شما اگه سیستم قوی داری چرا gta sa پلی میدی؟ خب برو gta v عجب. یا علی. welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Perfect ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 16 دقیقه قبل، Captain گفته است: شما اگه سیستم قوی داری چرا gta sa پلی میدی؟ خب برو gta v عجب. یا علی. خیلی ها با این بازی خاطره دارن و با همین بازی بزرگ شدن. در کل بازی پیشرفت بکنه چه عیبی داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wrgamer ارسال شده در November 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 عزیز gta اگه ارساکیا سرور بزنه من میرم نترس ولی با سرورای اونجا حال نمیکنم!gta v هم دارم عشقم من فقط از ارساکیا خوشم میاد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 26 دقیقه قبل، Wrgamer گفته است: عزیز gta اگه ارساکیا سرور بزنه من میرم نترس ولی با سرورای اونجا حال نمیکنم!gta v هم دارم عشقم من فقط از ارساکیا خوشم میاد! این قدر حق گفتی که الان مرز حق گفتن رو جا به جا کردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminsVn ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 اضافه کردن مد چیز بدی نیست اما باید کاملا تست شده، سنجیده شده و بجا باشه نمیشه تو این مورد عجله کرد صبر کنین توسط سرور تغییراتی در دست انجامه. Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 در 22 ساعت قبل، Wrgamer گفته است: لازم به ذکر است اگر میشه یه تغیری تو گرافیکه بازی بدهید ماشین های سرعتی باحال بیارید!اگر بتوانید مانند gta v ماشین های متنوع زیادی بیارید عالی میشه مثال ماشین های خفن! گرافیک که اصلا خوب نیست بنده سیستم دارم گرافیک بازی خوب نیست این یهمشکل بدیه اگه میشه حل کنید و به ماشین ها حال و روز بدین عزیزم علی خودش مود گرافیکی داده بیرون برو اونو بگیر گرافیک بسیار عالی هم داره 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wrgamer ارسال شده در November 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 در 17 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: عزیزم علی خودش مود گرافیکی داده بیرون برو اونو بگیر گرافیک بسیار عالی هم داره کجا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 اتفاقا با این قابلیت off کردن مود ها که اومده وارد کردن مود کار عاقلانه ای هست هر کسی خواست از مود استفاده میکنه هر کی هم نخواست off میکنه و دیگه نمیگن ما لگیم و... ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 در 3 ساعت قبل، Wrgamer گفته است: کجا؟ تو گوگل سرچ بزن میاره 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۲۵ در 10:57، Wrgamer گفته است: لازم به ذکر است اگر میشه یه تغیری تو گرافیکه بازی بدهید ماشین های سرعتی باحال بیارید!اگر بتوانید مانند gta v ماشین های متنوع زیادی بیارید عالی میشه مثال ماشین های خفن! گرافیک که اصلا خوب نیست بنده سیستم دارم گرافیک بازی خوب نیست این یهمشکل بدیه اگه میشه حل کنید و به ماشین ها حال و روز بدین نمیتونی بازی کنی برو فایوم بریز بابا میدونی چند نفر دارن باسیستم ضعیف بازی میکنن مثلا یکیشون خودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 http://irppt.nafisfile.com/file/39425/گیم-مود-کامل-arsacia این دیگه چیه ؟ @Ali رسیدگی کن . @Original @HolyKnighT ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در 22 ساعت قبل، Erfandf گفته است: http://irppt.nafisfile.com/file/39425/گیم-مود-کامل-arsacia این دیگه چیه ؟ @Ali رسیدگی کن . @Original @HolyKnighT احتمالا Fake باشه. 1 Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 (ویرایش شده) در 17 ساعت قبل، HolyKnighT گفته است: ایح ایح ایح. Disable Vehicle Modes اثر استاد امیر. حال وَکونید دیگر افت اف پی اس نخواهید داشت استاد امیر و استاد عرفان در 34 دقیقه قبل، Captain گفته است: احتمالا Fake باشه. shayad vase 2015 bashe ویرایش شده December 18, 2020 توسط Erfandf ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در 27 دقیقه قبل، HolyKnighT گفته است: حاج آقا تازه رجیستر کردیا. من از اول با این مسئله درگیر بودم خودتو ننداز وسسطط خب اما من بودم که کاری کردم پستتاو Ali ببینه . هیچکس نمیومد بگه منم اینطوریم. من کاری کردم 2نفره بشیم . علی هم پستو دید. گفتن که فیلمی هم بدید ... بعد اینو اوکی کردن دیگه اینقدر نامرد نباش . الان اگه من نبودم تا سال دیگه هم کسی مثل من پیدا نمیشد تا باهات دراین خصوص همدرد بشه . ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۷ در 19:25، Erfandf گفته است: http://irppt.nafisfile.com/file/39425/گیم-مود-کامل-arsacia این دیگه چیه ؟ @Ali رسیدگی کن . @Original @HolyKnighT این گیم مود 7 سال پیش آرساکیا یا لایف فور گیم سابق است که توسط شخصی به نام Amir Slayer پخشش کرده. نقل قول ۱۶-- اولین پلیری که اومد سرورت کی بود؟ | اولین بازیکنان ما: Mohammad Azmoun، Ali Camper, Arian Dante, Amir Slayer التبه Amir Slayer شخصی بود که گیم مود رو از هارد روزبه بنیان گذار دیگر سرور دزدی کرد و متأسفانه تا همین الان سرور های زیادی با این گیم مود زده میشود که به زودی یک اخطار قضایی به درب منزلشان فرستاده میشود که باید میلیونی جریمه پرداخت کنند 1 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده