Broker ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: داستان از این قراره که ما در حال رفتن به وار بودیم که لیدر محترم با پیام های مکرر به خلبان هلیکوپتر گفتن که sajali رو eject کن ، من دلیلشو پرسیدم که ایشون گفتند دوس داشتم ، منم گفتم باشه اسکرین میگیرم ؛ که فکر میکنم ناراحت شدن و بی دلیل به من یک FW دادن ؛ و FW دوم هم دقیقا ۴ دقیقه بعد دادن که موجب کیک شدن من از فکشن با FP 80 شد. من دقیقا فردا اون اتفاق رنک آپ داشتم و واقعا وقتمو گذاشته بودم (شاغل هستم) ایشون با این کارشون که هیچ دلیل موجهی نداره زحماته منو به باد دادن . از مدیران محترم خواستار رسیدگی هستم @Markeloff @Meli @Ali @Refigh • مدارک (فیلم یا عکس): عکس پیام های مکرر اجکت بی دلیل من: عکس پرسش من و جواب لیدر: و عکس های دیگر: 1 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Fighterman لیدر @GodKinG 24 ساعت فرصت برای ارائه دفاعیه و مدارک دارا خواهد بود. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 سلامی مجدد به دلیل عدم پاسخگویی لیدر، شما به فکشن باز خواهید گشت. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده