Many ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ... • توضیحات: با سلام بنده امروز در فکشن بودم وقتی که رفتم و ساعتی بعد وارد اکانت شدم,دیدم که دیگر در فکشن NR حضور ندارم.درخواست دلیل و مدرک که چرا ایشون بنده رو Fp80 کردند.با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): UCP چک کنید End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @WinTeR لیدر @Expect 24 ساعت فرصت برای ارائه مدرک و شواهد دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 سلام ، شما به دلیل قرار ندادن عکس روزانه به مدت 3 روز و همچنین نیامدن به میتینگ دو عدد FW در کمتر از مدت 10 روز گرفتید که موجب شد کیک با 80 FP شوید ، مدارک ارسال شد ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 سلامی مجدد طبقِ مدارکِ ارسالی از سوی لیدر، عملکردِ ایشان صحیح بوده است، شکایت شما رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده