LiN ارسال شده در October 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من این شکایت رو 4 روز پیش گذاشتته بودم ولی مـثل اینکه به دلیل نبودن ادمین برای جواب دادن به این شکایت پاک شده.من رفیقم رفته یک NRG-500 به قیمت 1.900.000 میلیون از اقای ....yasin.... خریداری کند اما ایندو با چت دادن و Skaming و دادن چت به بالا نذاشتن رفیقم ببیین داره چی میخره اقای Ivar.82 هی موتور Fagio رو خاموش روشن میکنه یا تو چت بازی Hoooo hooo میکردن یا Xd میفرستادن در اخر اقای ....yasin.... میگه این cmd رو بزن /acc personalcar 236 و متور Fagio رو بهش میفروشن و پول در اصل پول به Ivar.82 دو میرسه و /q میده این پول با زحمت کشی جمع شده و رفیقم new player و نمیدونسته که اینا میخوان سرش کلاه بزارن. خواهشن اقای @LearninG لاگ رو چک کنید و NRG-500 رفیق من رو بدید و کسانی که کلاه برداری کردن رو مجازات کنید. ممنون. • مدارک (فیلم یا عکس): --------- -------- -------- ------ ------- ------- ------ ------ ------ ------ -------- ------ NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در October 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 کسی جواب نمیده؟ NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 با سلام و خسته نباشید. شکایت شما در حاله بررسی هست صبور باشید. DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 20, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 درود شکایت شما تایید شد. اموال به زودی به شما بازگردانده میشود. فرد مربوطه مجازات خواهد شد. با ما در بازی از طریق Report/ در ارتباط باشید. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده