BuTleR ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 @YazdanGamer با درخواست عضویت شما موافقت شد. به دلیل تکمیل بودن تعداد نفرات شما در صف قرار گرفتید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال بی کار با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه لیدرش و پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار ویرایش شده September 19, 2019 توسط alireza07 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 @alireza07 با درخواست عضویت شما موافقت شد. به دلیل تکمیل بودن اقلیت شما در صف ورود قرار گرفتید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hope ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و اهل کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00_22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به امدادگری علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار ویرایش شده September 19, 2019 توسط mohsen10k نقل قول Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 @mohsen10k با درخواست عضویت شما مخالفت شد. (شما سن لازم برای ورود به اقلیت را ندارید) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hope ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترلپنل: سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ اهل کار و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه به پول نیاز دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار نقل قول Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YazdanGamer ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: یزدان • اسم واقعی: 16 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری اروم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت9صبح تا 5 عصر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون احساس می کنم این فکشن به من نیاز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون می خوام فکشن هارا تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 (ویرایش شده) @YazdanGamer با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده تست باشید. @mohsen10k با درخواست عضویت شما مخالفت شد. (شما عضو اقلیت تاکسی هستید) ویرایش شده September 20, 2019 توسط Alirreza نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
darkshadow256 ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابع قوانین و خوش اخلاق و خلاف قوانین عمل نمیکنم در کل خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۶ تا ۱۲ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون با کار در این فکشن بیشتر آشنایی دارم و دوستانم هم در این فکشن بودن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بیشتر از بقیه فکشن ها باهاش اشنایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ تا ۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 @darkshadow256 با درخواست عضویت شما موافقت شد. اماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sadman ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: http://agsa.arsacia.ir/players/general/Mr.sadman"][/url] • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از بچگی دوست داشتم دکتر شم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقم بهش خیلی زیاده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 @sadman با درخواست عضویت شما موافقت شد (آماده تست باشید.) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BestplayeR ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 تا6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):برای اینکه خوشم میاد از این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 @BestplayeR با درخواست عضویت شما موافقت شد آماده تست باشید 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
need ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر کار . با همه کنار میام • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 تا6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00-14:00 -- 18:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد از این فکشن و حس میکنم مینونم مفید واقع بشم . • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه و میتونم نو کاری مه بهش علاقه دارم کار کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی 3 بار ویرایش شده September 22, 2019 توسط need نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 @need با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده تست باشید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در September 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 مخعکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: ارین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق شاد حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ محدودیت نداره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم یعنی مال خیلی وقت پیشه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه شخصی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2019 @MaTiNaSi با درخوایت عضویت شنا موافقت شد. (آماده تست باشید) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در September 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عطا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون باخاله و لیدر خوبی هم داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر می کنم میتونم برای این فکشن مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3+ نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2019 @ATABOOM با درخواست عضویت شما موافقت شد آماده تست باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiarashAx ارسال شده در September 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2019 سن واقعی: 14 • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): : 00 :7- 3:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دارای فکشن قبلی نبودم . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من به این کار علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2019 @KiarashAx با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده تست باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hitter ارسال شده در September 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سعی در گیمر بودن و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): - 02:00 _ 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن لیدر خوب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): زیرا لیدر خوبی داره و دوستانم در این کار هستن . • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل این که همیشه برام کار هسته . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2019 @Assassin24 با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده تست باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Golii ارسال شده در September 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: گلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام, مهربون و شاداب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون یکی از بهترین فکشن هاست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون احساس میکنم می تونم برای این فکشن مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.