ElioT ارسال شده در November 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوبیم ولی ارامم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16-20 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بن شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
S08ei1Me8rv4rz ارسال شده در November 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: سهيل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گيمر با معرفت خوش اخلاق شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فكشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): حقيقتش بيشتر بخاطر پولش اين فكشنو ميخوام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الي 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MykweenH ارسال شده در November 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کاره خودمه و شوخ طبع و با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر از ساعت های 18:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشم میاد از دسته ملایم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiVOoneh ارسال شده در November 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش د ارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoomanferd ارسال شده در November 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: هومن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و باحوصله و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل ۳-۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معمولا از 18:۰۰ به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به کارش علاقه دارم و میخوام پیشرفت کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تایم زیادی توی بازی هستم و زیاد کار میکنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل ۲-۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mostafa8390 ارسال شده در November 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14/5 • اسم واقعی: مصطفی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ترک نکردم اخراج شدم چون بدون دادن درخواست مرخصی 6 روز نیومدم سرور اما دیگه تکرارش نمیکنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول خوب-قانونی بودن-کمک به پلیرها • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بالا نوشتم دیگه(پول خوب-قانونی بودن-کمک به پلیرها) • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1الی 2 بار توضیحات اضافه: الان 5 فکشن پانیش دارم که مطمعنم تا وقتی درخواستم قبول بشه و بیام داخل سرور 0 میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در November 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نمیدونم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تایم نداره,زیاد. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟رفیقام هستن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بستگی داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRWeed ارسال شده در November 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 17:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کار کردن و پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این کار علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در November 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2018 @azaz0909@S08ei1Me8rv4rz@MRWeed@HoseiNkT@mostafa8390@DiVOonehبا درخواست شما موافقت شد . برای تست اماده باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amin700 ارسال شده در November 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 29 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب مهربان عالی بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت الی بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00-03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن شهروند • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون همه چیزش عالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدرش عالیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد ویرایش شده November 24, 2018 توسط Amin700 اشتباه تایپی نقل قول فان حزب الله هم الغالبون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در November 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2018 بازیکن @Amin700با درخواست شما موافقت شد . برای تست اماده باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در November 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 الی 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درامد و سادگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در November 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2018 بازیکن @Smartboy, با در خواست شما موافقت شد . برای تست اماده باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در November 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوب و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تقریبا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم به بقیه کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در November 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2018 بازیکن @SiNaGaMeR با درخواست شما موافقت شد . برای تست اماده باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mtn79 ارسال شده در November 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •[/url سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۹ الی ۲۲ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خدمت به مردم جذابه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در November 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 بازیکن @Mtn79 با در خواست شما موافقت شد . برای تست اماده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amin700 ارسال شده در November 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۹ الی ۲۲ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خدمت به مردم جذابه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 بنده از جانب ایشون پست گزاشتم ممنون از لیدر و ساب لیدر عزیز فکشن پارامدیک paramedic ویرایش شده November 28, 2018 توسط Amin700 اشتباه تایپی نقل قول فان حزب الله هم الغالبون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopol ارسال شده در November 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کاره خودمه و شوخ طبع و با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر از ساعت های 18:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشم میاد از دسته ملایم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در November 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2018 بازیکن @kopol با درخواست شما موافقت شد. برای تست اماده باشید . 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در November 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2018 بازیکن @Amin700 با درخواست شما موافقت شد . برای تست اماده باشید . 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarCiN ارسال شده در November 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: فاطمه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار بودن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SerGeY ارسال شده در November 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب پرکار خوشحال شوخ طبع و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بالای 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بازی نکردم یه مدت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و درامد و تجربه قبلی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و درامد و تجربه قبلی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در November 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2018 بازیکنان @MarCiN و @SerGeY با درخواست شما موافقت شد . برای تست اماده باشید . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sohrabv ارسال شده در December 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: محمد . در 30 کلمه خود را توصیف کنید: Gamer • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 0:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوب و مناسبیه واسه من • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ محیطش رو دوس دارم حقیقتا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5-6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.