Royaaa ارسال شده در December 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2017 @Erfawn12 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELYAS ارسال شده در December 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: الیاس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ ولی در کار جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 02:30-09:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به نظرم جالب میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ازش خوشم میاد فکر میکنم توش موفق شم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3الی4 بار ویرایش شده December 10, 2017 توسط ELYAS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در December 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2017 • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمدحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باجنبه ، صبور ، خوش برخورد ، شوخ طبع. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود ۴ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معمولا بعد از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۲۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده بود برام. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خدمت به بازیکنان و شغل آبرومندیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هم بهش علاقه دارم ، هم یکی از رفقام داخلشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ ۴ بار نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2017 @ELYAS درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. (موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 2. قوانین عمومی دسته ملایم 3. قوانین امدادگران) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2017 @iranian درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. (موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 2. قوانین عمومی دسته ملایم 3. قوانین امدادگران) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MorQ ارسال شده در December 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2017 [u • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آیناز • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابع قوانین هستم ، با همه مهربون هستم و امدادگری رو دوست دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 15 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به مدیک علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مطمئنم میتونم توش موفق باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2017 @MorQ درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. (موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 2. قوانین عمومی دسته ملایم 3. قوانین امدادگران) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
wortexx ارسال شده در December 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور عاشق بازی کامپیوتری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00تا20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون به این کار علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم در ایناین فکشن موفقم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2تا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ali123 ارسال شده در December 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور , مهربان , سخت کوش , یچیزی رو بخوام بهش میرسم و دست از تلاش بر نمیداشتم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت امتحانا داره شروع میشه امکان داره کمتر بشه ولی بعد از امتحانات دوباره 3 الی 4 ساعت میشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18-19 _ 20-21 _ 14-15 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یه مدت شده بود دیگه بازی نمی کردم ازش رفتم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن عالی,لیدر عالی همه چی عالی واسه چی نیام این فکشن ? • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اصلا کلا فکشن خوبیه از همه نظر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 ویرایش شده December 18, 2017 توسط ali123 جا انداختن کلمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2017 @wortexx درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. (موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 2. قوانین عمومی دسته ملایم 3. قوانین امدادگران) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2017 @ali123 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. (موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 2. قوانین عمومی دسته ملایم 3. قوانین امدادگران) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در December 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ماشینباز"از کار کردن خوشم میاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2017 @Bezilei درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. (موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 2. قوانین عمومی دسته ملایم 3. قوانین امدادگران) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HOSEIN1396 ارسال شده در December 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سارا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام خوش اخلاق با ادب کلرکن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم از پزشکی میاید و زیاد از این فکشن شنیدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این کار مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در December 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2017 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي:15 • اسم واقعي:عباس • در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: با ادب خوش رفتاردانا • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟10ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00تا22:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد:خسته شدم • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوسش دارم •چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ چون علاقه فراواني به فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezammm20 ارسال شده در December 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: alireza • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من میخواهم برای شما دوستان عزیز خدمت کنم اسمم تو سرور [[alirezammm]] • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 2تا 10 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای خدمت به مردم و شغل خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اگه خدا بخواد هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ساعتی 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2017 @HOSEIN1396 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. (موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 2. قوانین عمومی دسته ملایم 3. قوانین امدادگران) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2017 @AlBeRT درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. (موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 2. قوانین عمومی دسته ملایم 3. قوانین امدادگران) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasin00 ارسال شده در December 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب.جالب. شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن خوببه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2.3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2017 @alirezammm20 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. (موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 2. قوانین عمومی دسته ملایم 3. قوانین امدادگران) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2017 @Yasin00 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. (موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 2. قوانین عمومی دسته ملایم 3. قوانین امدادگران) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir22 ارسال شده در December 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق . هوای همرو دارم . بچه خوبیم . مهربون . با حال . و با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6-7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 16:00 تا 22:00 تقریبا • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم اصلا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این شغل علاقه دارم و کمک کردن به مردم خوشحالم میکنه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم که خوب میتونم به مردم خدمت رسانی کنم و کار مردم رو راه بندازم تا بتونن داخل سرور راحت بازی کنند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار ویرایش شده December 23, 2017 توسط Amir22 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2017 (ویرایش شده) @Amir22 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید و با لیدر یا ساب لیدر تماس بگیرید. موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور: http://forum.arsacia.ir/topic/2-قوانین-عمومی/ 2. قوانین عمومی دسته ملایم: http://forum.arsacia.ir/topic/5-قوانین-عمومی-دسته-ملایم/ 3. قوانین امدادگران: http://forum.arsacia.ir/topic/17-قوانین/ ویرایش شده December 25, 2017 توسط Royaaa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeuroN ارسال شده در December 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ali • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،صبور،قدر شناس و وظیفه شناس • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدر خوبی نداشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن سختی نیست و لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا تو این فکشن بودم و مزیت هاشو خوب می دونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲یا۳بار ویرایش شده December 25, 2017 توسط ali007 نقل قول همه چیز خوب بود تا اینکه بزرگ شدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rNEMESISr ارسال شده در December 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب ، لگ • روزانه چقدر بازی می کنید؟3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون راحته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.