Nimkat ارسال شده در June 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله • توضیحات: سلام میکنم خدمت مدیریت و پلیر های سرور ، دوستان من 2سال تو سرور بازی کردم بدون اینکه از ایم استفاده کنم ، شبانه روز اوایل سرور تمرین می کردم با تیره برق های خیابون ! که روزی برسه تا به این درجه برسم که ادمین سرور به دلیل اینکه از بنده ضعیف تره و نمیتونه تو پینت بال منو بزنه الکی بنم بده ! خدا رو شکر مشکل مالی برای آن بن کردن ندارم ولی این فیلم باید توسط کسانی هم که این صفحه رو چک میکنن دیده بشه و ببینن آیا من از چیزی استفاده کردم که این آقا به دلیل اینکه ضعیفه بیاد منو بن کنه ، این سری آن بن نمی کنم فقط امیدوارم حق به حق دار برسه ! و این فیلم بازرسی شه شرمنده اگه وقتتون رو گرفتم یا علی ! موفق و سربلند باشید ! • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8297984518/avc_Film_Pb.mp4.html ویرایش شده June 22, 2017 توسط ALiTR 1 工长长丫凵丂卂? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2017 با سلام ادمین مورد نظر 24 ساعت زمان برای پاسخ در اینجا و ارسال مدارک در پیام خصوصی را دارا خواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در June 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2017 با سلام، فیلم مورد نظر از کیفیت خوبی برخوردار نیست به شما میگم که مورد قبول نیست میگید که PC تون نمیکشه بهتر از این فیلم بگیرید! در ضمن توی همین فیلم هم چک کنید Spread رو میتونین کامل تشخیص بدید. Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimkat ارسال شده در June 28, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2017 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۶/۴/۲ ه.ش. در 18:20، FaRHaN گفته است : با سلام، فیلم مورد نظر از کیفیت خوبی برخوردار نیست به شما میگم که مورد قبول نیست میگید که PC تون نمیکشه بهتر از این فیلم بگیرید! در ضمن توی همین فیلم هم چک کنید Spread رو میتونین کامل تشخیص بدید. سلام مجدد ، در پاسخ به حرف این دوست عزیزمون باید بگم که در چنتا تیر اول نشونه بزرگ نمیشه ! این چیزی که خودتون همین الان میتونید داخل بازی تست کنید یا علی مدد ! ویرایش شده June 28, 2017 توسط ALiTR 工长长丫凵丂卂? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در June 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2017 دوست عزیز Spread انواع و اقسام داره این که نشونتون بزرگ نمیشه در چند تیر اول ربطی نداره، Spread داریم نشونه از حالت عادی هم بزرگتر میشه ولی تیرها یکجا میخوره. Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimkat ارسال شده در June 30, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2017 (ویرایش شده) سلام مجدد این عکس از وضعیت سیستم بنده است فکر نکنم با این بشه بهتر از این فیلم گرفت ، اگه راه حلی دارید برای این که بتونم فیلم بهتری ارایه بدم به بنده بگید ویرایش شده June 30, 2017 توسط ALiTR 工长长丫凵丂卂? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2017 درود! شکایت در حال بررسی می باشد لطفا تا بررسی کامل مدارک صبور باشید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimkat ارسال شده در July 5, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2017 من هنوز بی صبرانه منتظر پاسخ و بسته شدنه این قسمت ام یا علی ! 工长长丫凵丂卂? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2017 درود شما هم رفع محرومیت شدید و هم ادمین مورد نظر دیگر در تیم ادمین نیستند پاسخ خود را در زمان پیش دریافت کردید! شکایت بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده