Farab ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 با سلام, من انلاین شدم بعد FR/ زدم و دیدم یکی اسمش مشکوک هست, از FR حذفش کردم بعد فهمیدم دوستم هست گفت چرا از FR در آوردی گفتم تویی که خلاصه این مشکل برای اکثر بچه ها افتاده که دوستشون اسمش رو عوض میکنه ولی نمیشناسیمش, من نظرم این هست که هرکی اسمش رو عوض کرد مثل این ها که Married می کنند پیامش برای تمام بازیکن ها بره و اگه افلاین بودیم پیامش رو اگه اون شخص در دوستانمون بود خود سرور SMS بکنه عالی میشه. ممنون میشم نظراتتون رو بگید. بگید که این مشکل براتون افتاده یا خیر.موافق هستید این پیشنهاد به بازی اضافه بشود؟ 4 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 بسیار عالی ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 عالیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 @AbbasMZ @AmiRKinG @ElleryBOy @Original @Kiya @83mehrdad83 @Captain @Epsilon @Angelips @XxMMADxX لطفا نظراتتون رو بگید. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 38 دقیقه قبل، MakhOf گفته است: @AbbasMZ @AmiRKinG @ElleryBOy @Original @Kiya @83mehrdad83 @Captain @Epsilon @Angelips @XxMMADxX لطفا نظراتتون رو بگید. Nice لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 یه مشکل پیش میاد الان من Nick Name Original دارم و می خوام اسممو عوض کنم ولی نمی خوام از این طرف هم یکی اسم قبلی منو برداره ولی وقتی به همه سمس بره یا یه وارن بیاد همه میفهمن دیدی من اینترنتم یهو قطع شد تا بیام اسم قبلی رو بردارم یکی دیگه بر میداره 1 Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 نظر جالبیه ولی @Angelips هم راست میگه http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 15 دقیقه قبل، Angelips گفته است: یه مشکل پیش میاد الان من Nick Name Original دارم و می خوام اسممو عوض کنم ولی نمی خوام از این طرف هم یکی اسم قبلی منو برداره ولی وقتی به همه سمس بره یا یه وارن بیاد همه میفهمن دیدی من اینترنتم یهو قطع شد تا بیام اسم قبلی رو بردارم یکی دیگه بر میداره این رو یادم رفت بگم که F9 که بزنی یک گزینه اضافه میشه بعد اون رو بزنی Changename مخفی میمونه زیاد کار داره ولی فکر خوبی هست این موضوع مخصوص بازیکنان SAMP نیست در 56 دقیقه قبل، Angelips گفته است: یه مشکل پیش میاد الان من Nick Name Original دارم و می خوام اسممو عوض کنم ولی نمی خوام از این طرف هم یکی اسم قبلی منو برداره ولی وقتی به همه سمس بره یا یه وارن بیاد همه میفهمن دیدی من اینترنتم یهو قطع شد تا بیام اسم قبلی رو بردارم یکی دیگه بر میداره حالا نظرتون رو بگید 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 2 ساعت قبل، MakhOf گفته است: @AbbasMZ @AmiRKinG @ElleryBOy @Original @Kiya @83mehrdad83 @Captain @Epsilon @Angelips @XxMMADxX لطفا نظراتتون رو بگید. عالی☺ Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۵ در 12:57، MakhOf گفته است: با سلام, من انلاین شدم بعد FR/ زدم و دیدم یکی اسمش مشکوک هست, از FR حذفش کردم بعد فهمیدم دوستم هست گفت چرا از FR در آوردی گفتم تویی که خلاصه این مشکل برای اکثر بچه ها افتاده که دوستشون اسمش رو عوض میکنه ولی نمیشناسیمش, من نظرم این هست که هرکی اسمش رو عوض کرد مثل این ها که Married می کنند پیامش برای تمام بازیکن ها بره و اگه افلاین بودیم پیامش رو اگه اون شخص در دوستانمون بود خود سرور SMS بکنه عالی میشه. ممنون میشم نظراتتون رو بگید. بگید که این مشکل براتون افتاده یا خیر.موافق هستید این پیشنهاد به بازی اضافه بشود؟ امممممممم جالبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 5 ساعت قبل، MakhOf گفته است: @AbbasMZ @AmiRKinG @ElleryBOy @Original @Kiya @83mehrdad83 @Captain @Epsilon @Angelips @XxMMADxX لطفا نظراتتون رو بگید. والا من اسم عوض میکنم که کسی منو نشناسه 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 5 ساعت قبل، XxMMADxX گفته است: والا من اسم عوض میکنم که کسی منو نشناسه تو دیگه خیلی خوبی ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 11 دقیقه قبل، MakhOf گفته است: تو دیگه خیلی خوبی یک اسم میخوام بزارم بعد برا 1 سال به طور ناشناخته باشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 عالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در June 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 نظر بدید... در در ۱۳۹۹/۷/۶ در 17:59، Lazyboy گفته است: والا من اسم عوض میکنم که کسی منو نشناسه در در ۱۳۹۹/۷/۶ در 23:27، Hichi گفته است: یک اسم میخوام بزارم بعد برا 1 سال به طور ناشناخته باشم در در ۱۳۹۹/۷/۶ در 13:26، Farab گفته است: این رو یادم رفت بگم که F9 که بزنی یک گزینه اضافه میشه بعد اون رو بزنی Changename مخفی میمونه زیاد کار داره ولی فکر خوبی هست این موضوع مخصوص بازیکنان SAMP نیست ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 در 2 ساعت قبل، Farab گفته است: نظر بدید... اوم میدونی به نظرم همون ارسال اس ام اس به /fr ها کافی باشه اونم فقط /fr های mutall 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 Nice کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 noice صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 /: من یادم نمیاد اینجا پست داده باشم کی اومده تو اک من =| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در June 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 در 20 دقیقه قبل، Hichi گفته است: /: من یادم نمیاد اینجا پست داده باشم کی اومده تو اک من =| در 2 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: اوم میدونی به نظرم همون ارسال اس ام اس به /fr ها کافی باشه اونم فقط /fr های mutall بهله در 54 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: Nice در 38 دقیقه قبل، Claude گفته است: noice تشکر بقیه دوستان هم نظر بدن ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۵ در 12:57، Farab گفته است: با سلام, من انلاین شدم بعد FR/ زدم و دیدم یکی اسمش مشکوک هست, از FR حذفش کردم بعد فهمیدم دوستم هست گفت چرا از FR در آوردی گفتم تویی که خلاصه این مشکل برای اکثر بچه ها افتاده که دوستشون اسمش رو عوض میکنه ولی نمیشناسیمش, من نظرم این هست که هرکی اسمش رو عوض کرد مثل این ها که Married می کنند پیامش برای تمام بازیکن ها بره و اگه افلاین بودیم پیامش رو اگه اون شخص در دوستانمون بود خود سرور SMS بکنه عالی میشه. با اینکه میدونم تاپیک قدیمیه ولی جواب میدم مهدی دا زنگ بزن به طرف بگو تو فرندای من چیکار میکنی مرتیکه؟ یا به قول خودت: ?Kisti بخدا راحت تره ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2021 در 1 ساعت قبل، Chandler گفته است: با اینکه میدونم تاپیک قدیمیه ولی جواب میدم مهدی دا زنگ بزن به طرف بگو تو فرندای من چیکار میکنی مرتیکه؟ یا به قول خودت: ?Kisti بخدا راحت تره ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۵ در 12:57، Farab گفته است: با سلام, من انلاین شدم بعد FR/ زدم و دیدم یکی اسمش مشکوک هست, از FR حذفش کردم بعد فهمیدم دوستم هست گفت چرا از FR در آوردی گفتم تویی که خلاصه این مشکل برای اکثر بچه ها افتاده که دوستشون اسمش رو عوض میکنه ولی نمیشناسیمش, من نظرم این هست که هرکی اسمش رو عوض کرد مثل این ها که Married می کنند پیامش برای تمام بازیکن ها بره و اگه افلاین بودیم پیامش رو اگه اون شخص در دوستانمون بود خود سرور SMS بکنه عالی میشه. ممنون میشم نظراتتون رو بگید. بگید که این مشکل براتون افتاده یا خیر.موافق هستید این پیشنهاد به بازی اضافه بشود؟ سلام. خوبه ها ولی اگه بتونیم ما بر هرکی یک لقب خودمون اضافه کنیم دیگ این اتفاق نمیفوته مثلا در FR من : Saman(206) دیگ اینطوری سامان اسمشو هرچی بزاره اون لقب (206) میمونه و من میتونم راحت بفهمم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 در 1 ساعت قبل، SaeedAlpha گفته است: سلام. خوبه ها ولی اگه بتونیم ما بر هرکی یک لقب خودمون اضافه کنیم دیگ این اتفاق نمیفوته مثلا در FR من : Saman(206) دیگ اینطوری سامان اسمشو هرچی بزاره اون لقب (206) میمونه و من میتونم راحت بفهمم خوبه ها ولی من شماره دوستم بزور حفظ میکنم ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده