Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 (ویرایش شده) خوب خوب سوژه داغ از کنترل پنل کاربری براتون اوردم بیشتر از این وقت رو تلف نمی کنم می ریم سر وقت عکس خوب همونطور که دید ایشون در زمان سفر کردن از چگونه گی این کار کسی خبر ندارد البته برخی شایعات هست که می گه من در زمان سفر کردم واقا هیچی نمی دونم @erfanx118 نظر خودت چیه تو سفر کردی تو زمان یا من یا کنترل پنل کاربری؟ همچنین خواهان نظرات شما هستیم! @83mehrdad83, @Original , @Mohny, @Pouria0JM, @Many, @GelofeN, @SuperMaN, @Yoda, @Expect, @AliAgent, @LearninG, @Angelips, @TheVisage, @TlGeR, @بقیه برای اثبات واقعی بودن تصاویر هرکی وقت کرد سکرین بگیره همین جا اپلود کنه. نظر شما چیه کی در زمان سفر کرده و کی در سفر زمان کرده؟ دست هایه پشته پرده چه کسانی هستن؟ ایا شما هم در زمان سفر کردید؟ ویرایش شده September 5, 2020 توسط Wolfe 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 3 دقیقه قبل، erfanx118 گفته است: @Wolfe دقیق الان چه مشکلی میبینی؟ الکی حاشیه سازی میکنی برای من عکس رو نگاه کردی ساعت 9:31 امدی الان ساعت 9:26 سفر در زمان نیست پس چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 (ویرایش شده) پا کن دهنه upc سرویس تصویر اصلی! ویرایش شده September 5, 2020 توسط Wolfe نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 3 دقیقه قبل، erfanx118 گفته است: UPC XD د لامصب مگه مجبوری XD صلوات بفرست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 امضا جدیدم برای اینکه لیدر ها بدونن تست گرفتن یا نه نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 + بسته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 برا من کلا عکس رو نیاورد نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 57 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: عکس پاک شده شاید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 3 ساعت قبل، Angelips گفته است: برا من کلا عکس رو نیاورد در 13 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: خب وا نمیکنه بفرماید: لینک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 8 دقیقه قبل، Wolfe گفته است: بفرماید: لینک از فردا پلیرا دیگه تو زمانم سفر میکنن نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 2 دقیقه قبل، Original گفته است: از فردا پلیرا دیگه تو زمانم سفر میکنن اره دیگه هرکی رفت تو دورانه PYL بگه چی دیده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobbDeep ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 2 دقیقه قبل، Wolfe گفته است: اره دیگه هرکی رفت تو دورانه PYL بگه چی دیده؟ شاید باورت نشود ولی هم اکنون در دوران PYL هستم. هم اکنون در PYL AFK کردم و به اینجا آمده ام و دارم این متن را مینویسم. هم اکنون که این متن را مینویسم در PYL 10 هزار بازیکن آنلاین وجود دارد. سیستم های پیچیده و پیشرفته ای اضافه شده و همچنین پینت بال مثل یک مینی گیم شده. فکشن ها هم تغییرات زیادی داخلش ایجاد شده و بنده الان بدون تست وارد فکشن PD شدم. برخی از بازیکنان ایرانی نیستند. امکان صحبت کردن فارسی هم داخل چت باکس وجود داره خیلیییی گرافیک بهتر شده برا اونایی که سیستمشون بالاست سرگرمی های جدیدتری اضافه شده و خلاصه که، چه حالییییییی دارم میکنمممممم جووووووووووووووووون خاک تو سرتون خب این از این. انشالله یکم دیگر با PYL کار کنم میگم بیشتر. @83mehrdad83 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 3 دقیقه قبل، Original گفته است: شاید باورت نشود ولی هم اکنون در دوران PYL هستم. هم اکنون در PYL AFK کردم و به اینجا آمده ام و دارم این متن را مینویسم. هم اکنون که این متن را مینویسم در PYL 10 هزار بازیکن آنلاین وجود دارد. سیستم های پیچیده و پیشرفته ای اضافه شده و همچنین پینت بال مثل یک مینی گیم شده. فکشن ها هم تغییرات زیادی داخلش ایجاد شده و بنده الان بدون تست وارد فکشن PD شدم. برخی از بازیکنان ایرانی نیستند. امکان صحبت کردن فارسی هم داخل چت باکس وجود داره خیلیییی گرافیک بهتر شده برا اونایی که سیستمشون بالاست سرگرمی های جدیدتری اضافه شده و خلاصه که، چه حالییییییی دارم میکنمممممم جووووووووووووووووون خاک تو سرتون خب این از این. انشالله یکم دیگر با PYL کار کنم میگم بیشتر. نمایش محتوا مخفی @83mehrdad83 کدوم قرنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 2 دقیقه قبل، Wolfe گفته است: کدوم قرنه؟ راستش این موضوع رو نفهمیدم و از خواب پاشدم زود اما آپدیت از رگ گردن به ما نزدیک تر است... نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 قابلیت سفر در زمان هم به بازی اضافه شد PYL نیومد. احتملا ریستارت قبلی برای اضافه شدن این قابلیت بوده! +تاپیک جهت پرسش و پاسخ باز شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 بسته شد. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 2 ساعت قبل، Original گفته است: شاید باورت نشود ولی هم اکنون در دوران PYL هستم. هم اکنون در PYL AFK کردم و به اینجا آمده ام و دارم این متن را مینویسم. هم اکنون که این متن را مینویسم در PYL 10 هزار بازیکن آنلاین وجود دارد. سیستم های پیچیده و پیشرفته ای اضافه شده و همچنین پینت بال مثل یک مینی گیم شده. فکشن ها هم تغییرات زیادی داخلش ایجاد شده و بنده الان بدون تست وارد فکشن PD شدم. برخی از بازیکنان ایرانی نیستند. امکان صحبت کردن فارسی هم داخل چت باکس وجود داره خیلیییی گرافیک بهتر شده برا اونایی که سیستمشون بالاست سرگرمی های جدیدتری اضافه شده و خلاصه که، چه حالییییییی دارم میکنمممممم جووووووووووووووووون خاک تو سرتون خب این از این. انشالله یکم دیگر با PYL کار کنم میگم بیشتر. نمایش محتوا مخفی @83mehrdad83 نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در September 5, 2020 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 فازتو دوس دارم 1 نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 42 دقیقه قبل، Mohny گفته است: فازتو دوس دارم ریستارت برای اضافه شدن سفر در زمان بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 خب دوستان بنده بار دیگر در تعجب باز در زمان سفر کردم. اینبار رفتم به دوران 3.5.0 و لحظه ی ریستارت شدن سرور. علی جان سرور رو ریستارت دادن و تا 10 دقیقه 3.5.0 منتشر میشه الان که این متن رو مینویسم. بعدش ایونت سریعا استاپ شد توسط سرپرست با عنوان "هوووووووووووووورا" البته توسط ادمین ها کیک شد. سپس @83mehrdad83 ایونت پارتی به مناسبت 3.5.0 گذاشت و در 10 دقیقه بهره مند شدیم از این ایونت. پلیر ها بسیار بسیار خوشحال بودند و بالاخره سوپرایز بزرگ آمد... البته این نکته قابل ذکر است آپدیت از رگ گردن به ما نزدیک تر است یه نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 در 8 دقیقه قبل، Original گفته است: خب دوستان بنده بار دیگر در تعجب باز در زمان سفر کردم. اینبار رفتم به دوران 3.5.0 و لحظه ی ریستارت شدن سرور. علی جان سرور رو ریستارت دادن و تا 10 دقیقه 3.5.0 منتشر میشه الان که این متن رو مینویسم. بعدش ایونت سریعا استاپ شد توسط سرپرست با عنوان "هوووووووووووووورا" البته توسط ادمین ها کیک شد. سپس @83mehrdad83 ایونت پارتی به مناسبت 3.5.0 گذاشت و در 10 دقیقه بهره مند شدیم از این ایونت. پلیر ها بسیار بسیار خوشحال بودند و بالاخره سوپرایز بزرگ آمد... البته این نکته قابل ذکر است آپدیت از رگ گردن به ما نزدیک تر است یه جووووووون ایونت اتوماتیک چطور بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 در 23 دقیقه قبل، Original گفته است: خب دوستان بنده بار دیگر در تعجب باز در زمان سفر کردم. اینبار رفتم به دوران 3.5.0 و لحظه ی ریستارت شدن سرور. علی جان سرور رو ریستارت دادن و تا 10 دقیقه 3.5.0 منتشر میشه الان که این متن رو مینویسم. بعدش ایونت سریعا استاپ شد توسط سرپرست با عنوان "هوووووووووووووورا" البته توسط ادمین ها کیک شد. سپس @83mehrdad83 ایونت پارتی به مناسبت 3.5.0 گذاشت و در 10 دقیقه بهره مند شدیم از این ایونت. پلیر ها بسیار بسیار خوشحال بودند و بالاخره سوپرایز بزرگ آمد... البته این نکته قابل ذکر است آپدیت از رگ گردن به ما نزدیک تر است یه ای کاش ماهم مثله تو تو این فضا سیر میکردیم ولی حیف نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.