Potent ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 (ویرایش شده) 1- پسره پست گذاشته: از کودکی انقدر مهربان بودم که گل های قالی رو هم اب میدادم منم زیرش نوشتم: خاطرات یک شا.شو شا.شو بلاکم کرد ---------------------- 2- از یکی پرسیدم تو این کوچه پلاک 11 کجاست؟ گف ببین باید نگاه کنی بش گفتم ممنون تا الان داشتم بو میکشیدم ----------------------- 3- جلو مسجد یه جوون ارمنی دیدم رفتم بش گفتم: افرین! میخای ایمانتو مثله ما عوض کنی؟ گف خفه شو شنیدم جوجه میدن ------------------------ 4- یه بار تو مهمونی دست کردم تو دماغم مالیدم زیره قالی صاحب خونه یه جوری بم نگاه کرد که دوباره درش اوردم خوردمش یه روزی ازش انتقام میگیرم ------------------------- 5- خیلی دوست دارم بدونم اونایی که توی توالت عمومی کناره در میر.ی.نن سوراخشون کجاست ------------------------- 6- امروز از راننده تاکسی پرسیدم چند میشه گف هرچقد مرامته 500 تومن بش دادم گف تف تو مرامت -------------------------- 7- عربا گردنشون درد بگیره چی میگن؟ میگن: اخ اخ اخ ک.ر.دنم؟ ------------------------- 8- تو مکزیک "خوزه" مثه ممد میمونه اگه اونجا بگی خوزه از هز 10 نفر 8 تاشون بر میگردن اون دو تاهم یکیشون دختره یکیشونم دوسته خوزه س ----------------------- 9- میگن مهمان حبیب خداست خدایا ببخشید من امشب بچه حبیبتو مثه س .گ زدم ----------------------- 10- من به اون لک لک ه ع.نتر گفتم منو ببر انگلیس دهنشو باز کرد بگه باشه افتادم تو ایران ------------------------------------------------------ اگه خوب بودن بگید بازم بزارم @Pouria0JM @Original @8KARiM8 @GelofeN @Ali @Mohny و بقیه.... @Shxyan @Gangdanyal @Gang @Yoda ویرایش شده August 31, 2020 توسط aminking8000 2 نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 من با 5 خیلی حال کردم XD نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۰ در 22:22، SkeletooN گفته است: 1- پسره پست گذاشته: از کودکی انقدر مهربان بودم که گل های قالی رو هم اب میدادم منم زیرش نوشتم: خاطرات یک شا.شو شا.شو بلاکم کرد ---------------------- 2- از یکی پرسیدم تو این کوچه پلاک 11 کجاست؟ گف ببین باید نگاه کنی بش گفتم ممنون تا الان داشتم بو میکشیدم ----------------------- 3- جلو مسجد یه جوون ارمنی دیدم رفتم بش گفتم: افرین! میخای ایمانتو مثله ما عوض کنی؟ گف خفه شو شنیدم جوجه میدن ------------------------ 4- یه بار تو مهمونی دست کردم تو دماغم مالیدم زیره قالی صاحب خونه یه جوری بم نگاه کرد که دوباره درش اوردم خوردمش یه روزی ازش انتقام میگیرم ------------------------- 5- خیلی دوست دارم بدونم اونایی که توی توالت عمومی کناره در میر.ی.نن سوراخشون کجاست ------------------------- 6- امروز از راننده تاکسی پرسیدم چند میشه گف هرچقد مرامته 500 تومن بش دادم گف تف تو مرامت -------------------------- 7- عربا گردنشون درد بگیره چی میگن؟ میگن: اخ اخ اخ ک.ر.دنم؟ ------------------------- 8- تو مکزیک "خوزه" مثه ممد میمونه اگه اونجا بگی خوزه از هز 10 نفر 8 تاشون بر میگردن اون دو تاهم یکیشون دختره یکیشونم دوسته خوزه س ----------------------- 9- میگن مهمان حبیب خداست خدایا ببخشید من امشب بچه حبیبتو مثه س .گ زدم ----------------------- 10- من به اون لک لک ه ع.نتر گفتم منو ببر انگلیس دهنشو باز کرد بگه باشه افتادم تو ایران ------------------------------------------------------ اگه خوب بودن بگید بازم بزارم @Pouria0JM @Original @8KARiM8 @GelofeN @Ali @Mohny و بقیه.... @Shxyan @Gangdanyal @Gang @Yoda باحال بود ....... نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 عالی نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۰ در 22:22، SkeletooN گفته است: 1- پسره پست گذاشته: از کودکی انقدر مهربان بودم که گل های قالی رو هم اب میدادم منم زیرش نوشتم: خاطرات یک شا.شو شا.شو بلاکم کرد ---------------------- 2- از یکی پرسیدم تو این کوچه پلاک 11 کجاست؟ گف ببین باید نگاه کنی بش گفتم ممنون تا الان داشتم بو میکشیدم ----------------------- 3- جلو مسجد یه جوون ارمنی دیدم رفتم بش گفتم: افرین! میخای ایمانتو مثله ما عوض کنی؟ گف خفه شو شنیدم جوجه میدن ------------------------ 4- یه بار تو مهمونی دست کردم تو دماغم مالیدم زیره قالی صاحب خونه یه جوری بم نگاه کرد که دوباره درش اوردم خوردمش یه روزی ازش انتقام میگیرم ------------------------- 5- خیلی دوست دارم بدونم اونایی که توی توالت عمومی کناره در میر.ی.نن سوراخشون کجاست ------------------------- 6- امروز از راننده تاکسی پرسیدم چند میشه گف هرچقد مرامته 500 تومن بش دادم گف تف تو مرامت -------------------------- 7- عربا گردنشون درد بگیره چی میگن؟ میگن: اخ اخ اخ ک.ر.دنم؟ ------------------------- 8- تو مکزیک "خوزه" مثه ممد میمونه اگه اونجا بگی خوزه از هز 10 نفر 8 تاشون بر میگردن اون دو تاهم یکیشون دختره یکیشونم دوسته خوزه س ----------------------- 9- میگن مهمان حبیب خداست خدایا ببخشید من امشب بچه حبیبتو مثه س .گ زدم ----------------------- 10- من به اون لک لک ه ع.نتر گفتم منو ببر انگلیس دهنشو باز کرد بگه باشه افتادم تو ایران نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PumpKin ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۰ در 22:22، SkeletooN گفته است: 1- پسره پست گذاشته: از کودکی انقدر مهربان بودم که گل های قالی رو هم اب میدادم منم زیرش نوشتم: خاطرات یک شا.شو شا.شو بلاکم کرد ---------------------- 2- از یکی پرسیدم تو این کوچه پلاک 11 کجاست؟ گف ببین باید نگاه کنی بش گفتم ممنون تا الان داشتم بو میکشیدم ----------------------- 3- جلو مسجد یه جوون ارمنی دیدم رفتم بش گفتم: افرین! میخای ایمانتو مثله ما عوض کنی؟ گف خفه شو شنیدم جوجه میدن ------------------------ 4- یه بار تو مهمونی دست کردم تو دماغم مالیدم زیره قالی صاحب خونه یه جوری بم نگاه کرد که دوباره درش اوردم خوردمش یه روزی ازش انتقام میگیرم ------------------------- 5- خیلی دوست دارم بدونم اونایی که توی توالت عمومی کناره در میر.ی.نن سوراخشون کجاست ------------------------- 6- امروز از راننده تاکسی پرسیدم چند میشه گف هرچقد مرامته 500 تومن بش دادم گف تف تو مرامت -------------------------- 7- عربا گردنشون درد بگیره چی میگن؟ میگن: اخ اخ اخ ک.ر.دنم؟ ------------------------- 8- تو مکزیک "خوزه" مثه ممد میمونه اگه اونجا بگی خوزه از هز 10 نفر 8 تاشون بر میگردن اون دو تاهم یکیشون دختره یکیشونم دوسته خوزه س ----------------------- 9- میگن مهمان حبیب خداست خدایا ببخشید من امشب بچه حبیبتو مثه س .گ زدم ----------------------- 10- من به اون لک لک ه ع.نتر گفتم منو ببر انگلیس دهنشو باز کرد بگه باشه افتادم تو ایران ------------------------------------------------------ اگه خوب بودن بگید بازم بزارم @Pouria0JM @Original @8KARiM8 @GelofeN @Ali @Mohny و بقیه.... @Shxyan @Gangdanyal @Gang @Yoda خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 دهنت نقل قول سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 nice nice W نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahditmx ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahditmx ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 جررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 در در ۱۳۹۹/۶/۱۰ در 22:22، Potent گفته است: 7- عربا گردنشون درد بگیره چی میگن؟ میگن: اخ اخ اخ ک.ر.دنم؟ نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 بای نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tatal ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در در ۱۳۹۹/۶/۱۰ در 22:22، Potent گفته است: 1- پسره پست گذاشته: از کودکی انقدر مهربان بودم که گل های قالی رو هم اب میدادم منم زیرش نوشتم: خاطرات یک شا.شو شا.شو بلاکم کرد ---------------------- 2- از یکی پرسیدم تو این کوچه پلاک 11 کجاست؟ گف ببین باید نگاه کنی بش گفتم ممنون تا الان داشتم بو میکشیدم ----------------------- 3- جلو مسجد یه جوون ارمنی دیدم رفتم بش گفتم: افرین! میخای ایمانتو مثله ما عوض کنی؟ گف خفه شو شنیدم جوجه میدن ------------------------ 4- یه بار تو مهمونی دست کردم تو دماغم مالیدم زیره قالی صاحب خونه یه جوری بم نگاه کرد که دوباره درش اوردم خوردمش یه روزی ازش انتقام میگیرم ------------------------- 5- خیلی دوست دارم بدونم اونایی که توی توالت عمومی کناره در میر.ی.نن سوراخشون کجاست ------------------------- 6- امروز از راننده تاکسی پرسیدم چند میشه گف هرچقد مرامته 500 تومن بش دادم گف تف تو مرامت -------------------------- 7- عربا گردنشون درد بگیره چی میگن؟ میگن: اخ اخ اخ ک.ر.دنم؟ ------------------------- 8- تو مکزیک "خوزه" مثه ممد میمونه اگه اونجا بگی خوزه از هز 10 نفر 8 تاشون بر میگردن اون دو تاهم یکیشون دختره یکیشونم دوسته خوزه س ----------------------- 9- میگن مهمان حبیب خداست خدایا ببخشید من امشب بچه حبیبتو مثه س .گ زدم ----------------------- 10- من به اون لک لک ه ع.نتر گفتم منو ببر انگلیس دهنشو باز کرد بگه باشه افتادم تو ایران ------------------------------------------------------ اگه خوب بودن بگید بازم بزارم @Pouria0JM @Original @8KARiM8 @GelofeN @Ali @Mohny و بقیه.... @Shxyan @Gangdanyal @Gang @Yoda بازم بزار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در 8 ساعت قبل، Tatal گفته است: - عربا گردنشون درد بگیره چی میگن؟ میگن: اخ اخ اخ ک.ر.دنم؟ نه اینو نمیگن |: ک.ر.دن.م از کجا اوردی نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tatal ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در 5 دقیقه قبل، DarkHell گفته است: نه اینو نمیگن |: ک.ر.دن.م از کجا اوردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 عاو نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
negin19 ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 باحال بود جرر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahann ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 نقل قول , Dₒₙ'ₜ Bₑ ₐ ₛₜₐᵣ ᵢₙ ₜₕₑ ₛₖy .bₑ ₐ Cₐₙdₗₑ ᵢₙ ₜₕₑ Dₐᵣₖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در 7 ساعت قبل، negin19 گفته است: باحال بود جرر آره نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 ? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در 09:46، Tormenta گفته است: ? نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.