MyOwnRules ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: /Join دادم دارم یک گوشه اونت نگاه میکنم بهم warn الکی میده تو والکی تالکیم یک گوشه دارم صحبت میکنم Emute کرده اونته بعدش من کیک میکنه نه C4 تر کوندم نه چیزی الان چرا باید اسم این شخص بره تویه /Ucp من بهم warn الکی دارم درخواست دارم وارنم پاک شه و ایشونم مجازات شه نمیدونم چی کار کردم حتی نگاه کنید مشخصه نشستم حتی اگه اگه با نشستن منم مشکل داشته باید کیک میکرد نه Warn! • مدارک (فیلم یا عکس): در سرزمین من خار نکار شاید فردا پا برهنه به پا بوسم امدی ویرایش شده August 30, 2020 توسط MyOwnRules رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 30, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 سلام و درود @Sepehr7 لطفا اگر مدرکی هست ارسال فرمائید. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در August 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 من کار که غیر قانونی باشه رو نکردم و حتی ایشون من از اونت میتونستن کیک بدن اگه کاری کردم یا خوششون نمیومده باشم نه اینکه بهم Warn بدن رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepehrRs ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 (ویرایش شده) مدارک ارسال شد... چوب لا چرخشون نکنی دور میگیرن جز خودشون ماهم خبر داریم هیچی نیستن #لات _ مجازی _ نباشیم کارایی که میکنی نشون دهنده شعوره خانوادگیته وقتی میای اون Record رو تو Event پخش میکنی من میخوام بدونم Record خواهر یا مادره خودتم بود میومدی پشخش کنی؟! دفعه اول کیک شدی به آدمیزاد یه بار اخطار میدن دوباره اومدی Record رو گذاشتی Warn گرفتی مدارک مو به مو ارسال شد ((خلایق هرچی لایق)) ویرایش شده August 30, 2020 توسط Sepehr7 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 31, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 درود دوباره شما برای اینکه وارن نگیرید و قوانین را دور بزنید، یک بار با یک اکانت دیگر و دفعه ی بعد با یک اکانت دیگر به ایونت اومدید. و نظم ایونت رو با وویس هایی که پلی کردید به هم ریختید. ادمین مربوطه ابتدا اکانت دیگر شما را کیک داد و پس از تکرار مجدد کارتون با یک اکانت دیگر، به شما وارن داد. که کاملا عملکردشان مورد تایید است. نقل قول شما مجاز به ایجاد مزاحمت در مسابقات و تلاش برای بهم ریختن آنها نیستید (مجازات: اخطار) شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده