LaTLord ارسال شده در شنبه در 07:39 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 07:39 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارن. • توضیحات: سلام به کسی که داره شکایت برسی میکنه بنده بخاطر این که اشتباه آمدم هلپری Demote شدم من ۲ ماه پیش یا ۳ ماه پیش بود که @Aras پست هاپری باز کردم من با اکانت فروم @khanomSarah رفتم پست گذاشتم تو پیام شخصی فروم بهش ارسال کردم تایید شد و نوبت هلپری رسید مسئول هلپر Faceless از بنده تست گرفت پاس شدم و هلپر شدم و اینکه هی مسئولان محترم @Ezi و @Varagh میگن شما رو به اشتباه آورده @FaceLess و @Varaghبخاطره این موضوع بنده رو Demote کرد مسئول عزیزی که داری این شکایت برسی میکنه میگم من با اکانت فروم @LaTLord اقدام به ثبت نام کردم ولی برای اکانت LaTLord نکردم برای یه اکانت دیگه ثبت نام کردم و با اکانت فروم @khanomSarah اقدام به ثبت نام برایه اکانت LaTLord کردم. @Ezi میگه شما یک بار تست داشتید گفتید نمیام رد کنید با اکانت فروم @LaTLord بله درست من این حرف زدم ولی چون برایه یک نفر دیگه ثبت نام کردم خواب باید اون ریجکت بشه دیگه نه اکانت من LaTLord من بازم میگم من با اکانت فروم @khanomSarah اقدام به ثبت نام اون موقع به آراس تو فروم پیام دادم عکس پنل که LaTLord گذاشتم و چند تو چیز دیگه بود مثل سن شما و.... من پر کردم با اکانت فروم @khanomSarah برایه @Arasآرس آرسال کرد که @Arasهم گفت تایید شد اسم اشما در لیست میرود همین و اینم بگم تقسیر من نیست که مسئول @FaceLess به اشتباه از من تست میگیره یک موضوع دیگه اگه ۱درصد هم بنده به اشتباه هلپر شدم نتونستم پست هلپری بزارم چون در اون زمان هلپر بودم و گفتم چیکار میخوام وقتی هلپر هستم دوباره پست بذارم اگه هلپر نبودم ۱۰۰ درصد دوباره پست میذاشتم لطفا با عدالت رسیدگی شود ممنون از شما و اگه میشه @Roozbeh جان برسی کند ممنون تا دیداری بعد بدرود. • مدارک (فیلم یا عکس): از کسی که Demote کرد و کسانی که میگن به اشتباه هلپر شدم یا نوبتم بود ریجکت شدم مدرک را بگیرید ممنون. 1. #کۅچیڭِ_اۅن_بالایي_باش…؛👆🏾⚜}☯ #هَمہِ_جا_بُزُࢪگِت_میکُنِہ…؛💯😉🤙🏾•} 1. #کۅچیڭِ_اۅن_بالایي_باش…؛👆🏾⚜}☯ #هَمہِ_جا_بُزُࢪگِت_میکُنِہ…؛💯😉🤙🏾•} لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/137160-demote-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-varagh/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری