MRALIAKBAR ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 با سلامی دیگر علی اکبر هستم با پیشنهادات اپدیت سه پیشنهاد برای اپدیت بعدی 1:زمانی که در نقشه جایی رو میخوایم پیدا کنیم مجبوریم از Esc استفاده کنیم که موجب AFK شدن ما میشه لطفا اپدیت بعدی از طریق دکمه M بشه نقشه رو دید تا AFK نشیم 2: مغازه; پمپ بنزین و..... که توو نقشه معلوم نیست لطفا اپدیت بعد معلوم باشه و مهم تر از همه اینکه زمانی که در شهر LS هستیم بخش های شهر LV معلوم نیست و حتما باید در اون شهر باشیم تا مثلا گان شاپ معلوم بشه لطفا اپدیت بعد فیکس کنین 3:به هر شخص کیف داده بشه تا در اون مواد غذایی پول و......قرار بگیره به امید جذب روز به روز پلیر مخلص تمام پلیرای AGSA 6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
majidwe ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۱ در 23:46، MRALIAKBAR گفته است: با سلامی دیگر علی اکبر هستم با پیشنهادات اپدیت سه پیشنهاد برای اپدیت بعدی 1:زمانی که در نقشه جایی رو میخوایم پیدا کنیم مجبوریم از Esc استفاده کنیم که موجب AFK شدن ما میشه لطفا اپدیت بعدی از طریق دکمه M بشه نقشه رو دید تا AFK نشیم 2: مغازه; پمپ بنزین و..... که توو نقشه معلوم نیست لطفا اپدیت بعد معلوم باشه و مهم تر از همه اینکه زمانی که در شهر LS هستیم بخش های شهر LV معلوم نیست و حتما باید در اون شهر باشیم تا مثلا گان شاپ معلوم بشه لطفا اپدیت بعد فیکس کنین 3:به هر شخص کیف داده بشه تا در اون مواد غذایی پول و......قرار بگیره به امید جذب روز به روز پلیر مخلص تمام پلیرای AGSA عالی میشه اینطور بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 کیف رو از من اسکی رفتی از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMachine ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 کیف که داخل اون مواد غذایی و پول باشه ، به به پول رو نظری ندارم ولی مواد غذایی رو موافقم ، چون فعلا دستمون به مواد مخدر میرسه وسط جنگل . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۲ در 11:16، MRALIAKBAR گفته است: با سلامی دیگر علی اکبر هستم با پیشنهادات اپدیت سه پیشنهاد برای اپدیت بعدی 1:زمانی که در نقشه جایی رو میخوایم پیدا کنیم مجبوریم از Esc استفاده کنیم که موجب AFK شدن ما میشه لطفا اپدیت بعدی از طریق دکمه M بشه نقشه رو دید تا AFK نشیم 2: مغازه; پمپ بنزین و..... که توو نقشه معلوم نیست لطفا اپدیت بعد معلوم باشه و مهم تر از همه اینکه زمانی که در شهر LS هستیم بخش های شهر LV معلوم نیست و حتما باید در اون شهر باشیم تا مثلا گان شاپ معلوم بشه لطفا اپدیت بعد فیکس کنین 3:به هر شخص کیف داده بشه تا در اون مواد غذایی پول و......قرار بگیره به امید جذب روز به روز پلیر مخلص تمام پلیرای AGSA خب اینجور که من متوجه شدم گزینه 1 اگه با M بشه مپ رو دید بازم AFK میشیم هرجور حساب کنی بیشتر توضیح بده در این مورد. شاید منظورت اینه که صفحه ظاهر بشه که همونجا ببینیم؟ تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMachine ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 مثل Scoreboard منظورشونه احتمالا . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRALIAKBAR ارسال شده در August 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۳ در 04:42، Cuthbert گفته است: خب اینجور که من متوجه شدم گزینه 1 اگه با M بشه مپ رو دید بازم AFK میشیم هرجور حساب کنی بیشتر توضیح بده در این مورد. شاید منظورت اینه که صفحه ظاهر بشه که همونجا ببینیم؟ اره دیگه روی صفحه بیاد 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ دیدگاه بنده نسبت به این پیشنهاد شما (+) و مابقی پیشنهادات شما (-) هست در در ۱۳۹۹/۵/۱۲ در 11:16، MRALIAKBAR گفته است: 1:زمانی که در نقشه جایی رو میخوایم پیدا کنیم مجبوریم از Esc استفاده کنیم که موجب AFK شدن ما میشه لطفا اپدیت بعدی از طریق دکمه M بشه نقشه رو دید تا AFK نشیم End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 در در ۱۳۹۹/۵/۱۲ در 11:16، MRALIAKBAR گفته است: زمانی که در نقشه جایی رو میخوایم پیدا کنیم مجبوریم از Esc استفاده کنیم که موجب AFK شدن ما میشه لطفا اپدیت بعدی از طریق دکمه M بشه نقشه رو دید تا AFK نشیم نظرم + هست. باقی نظر ها - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 28, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 در در ۱۳۹۹/۵/۱۲ در 11:16، MRALIAKBAR گفته است: 1:زمانی که در نقشه جایی رو میخوایم پیدا کنیم مجبوریم از Esc استفاده کنیم که موجب AFK شدن ما میشه لطفا اپدیت بعدی از طریق دکمه M بشه نقشه رو دید تا AFK نشیم 2: مغازه; پمپ بنزین و..... که توو نقشه معلوم نیست لطفا اپدیت بعد معلوم باشه و مهم تر از همه اینکه زمانی که در شهر LS هستیم بخش های شهر LV معلوم نیست و حتما باید در اون شهر باشیم تا مثلا گان شاپ معلوم بشه لطفا اپدیت بعد فیکس کنین 3:به هر شخص کیف داده بشه تا در اون مواد غذایی پول و......قرار بگیره نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 با سلام نظرم + میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 @MRALIAKBAR عزیز، تنها پیشنهادات 2 و 3 شما مورد قبول بنده هستند و مورد 1 نیازمند بازبینی هست ( @ArSaCiA ). درنتیجه: + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در ۱ ساعت قبل، AmirMahdi گفته است: @MRALIAKBAR عزیز، تنها پیشنهادات 2 و 3 شما مورد قبول بنده هستند و مورد 1 نیازمند بازبینی هست ( @ArSaCiA ). درنتیجه: + پیشنهاد مورد ۱ هم قبلا توی Quest گنج گمشده بوده، و خیلی هم جالب بود که نقشه روبروی پلیر ظاهر میشد. هم خوبه و هم کار پلیر راحتتره 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در 9 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: پیشنهاد مورد ۱ هم قبلا توی Quest گنج گمشده بوده، و خیلی هم جالب بود که نقشه روبروی پلیر ظاهر میشد. هم خوبه و هم کار پلیر راحتتره بازبینی توی Reply من به معنای اینه که بررسی بکنیم قابل پیاده سازی هست یا خیر. نه من تشخیص میدم نه شما. (اگر دانش فنیش رو داشته باشید قطعاً حق با شماست) چون مربوط به AG:SAMP یا AG:SAL و در نهایت Gamemode میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در 48 دقیقه قبل، AmirMahdi گفته است: بازبینی توی Reply من به معنای اینه که بررسی بکنیم قابل پیاده سازی هست یا خیر. نه من تشخیص میدم نه شما. (اگر دانش فنیش رو داشته باشید قطعاً حق با شماست) چون مربوط به AG:SAMP یا AG:SAL و در نهایت Gamemode میشه. دوست عزیز، منم مثل شما نظر خودم رو گفتم و اونی که باید تصمیمش رو میگیره! اینکه کسی میاد نظر خودش رو به عنوان یک پلیر میده، قرار نیست دانش فنی داشته باشه! 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 نظر بنده راجب پیشنهادات شما ( - ) است. همانطور که نقشه توی Quest عه گنج های گمشده هم دیدیم زیاد مشخص نبود و طوری نبود که بتونیم استفاده کامل ازش کنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در June 24, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2023 پیشنهاد اول و دوم یک جور هایی برطرف شده و پیدا کردن نزدیک ترین پمپ بنزین و ... با دستور locations/ ممکن شده است. پیشنهاد سوم رد شد بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده