danial90 ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت ادمین های محترم اینجانب پلیر دانیال قدوسی (Danial_qodusi) از آقای حسین موسوی (Hossein_msv) شکایت دارم ایشون مشکلاتش را در بازی آورده و اجازه بازی به من نمیده همش میاد منو کیل میکنه کار جک میکنه و زنگ میزنه بهم و فش میده متاسفانه از فش های خیلی ناموسی ایشون مدرک خاصی ندارم ولی شاهدی دارم و میتونم قسم بوخورم که راست میگم ! در تصاویر پایین شما میتونید ببینید که منو تهدید میکنه فش میده و کار جک میکنه لطفا چت ها را در عکس های پایین با دقت بخوانید ! ایشون خیلی دارن منو اذیت میکنند حتی میگم که فحش مادر هم دادن ولی مدرک ندارم ولی شاهدم آقای امیر حسین سارا هست که در عکس های زیر با اکانت دوم خودش هست خواهش میکنم رسیدگی کنید ! • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده July 16, 2020 توسط danial90 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 با اهدای سلام و تحیات شکایت شما قبول شد! شخص مربوطه 120 دقیقه از صحبت محروم شد. +بسته شد. Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده